Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ منو ببر تو کلنت ما شورا داریم چند نفریم که کلن زدیم مسئله خیلی جدی تر از این حرفاست اجازه نمیدن قوی شو زودتر بیا تغذیه ت میکنیم حسابی اقا شما که الان جز بجه های بالای کلش حساب میشی یه سوالبنظرت من چقد طول میکشه لولم بشه 50 60 الان دو هفته ست شروع کردم لول 28 ام خیلی دلم درگ میخاد حالا دراگون هم به دست میاری و میبینی هیچی نیست لول یک که شاپرکه یادم نیست چقد طول کشید که 50 شدم ولی الان 16 ماه هست نصب کردم و البته 4-5 ماه نرسیدم بازی کنم عقب افتادم.. 2-3 ماه هست که فعال تر شدم دارم دیوار آپ میکنم. 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ ما شورا داریمچند نفریم که کلن زدیم مسئله خیلی جدی تر از این حرفاست اجازه نمیدن قوی شو زودتر بیا تغذیه ت میکنیم حسابی حالا دراگون هم به دست میاری و میبینی هیچی نیست لول یک که شاپرکه یادم نیست چقد طول کشید که 50 شدم ولی الان 16 ماه هست نصب کردم و البته 4-5 ماه نرسیدم بازی کنم عقب افتادم.. 2-3 ماه هست که فعال تر شدم دارم دیوار آپ میکنم. پروفایلت رو دیدم خیلی جلو هستی:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده