Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ :vahidrk: بهت پیشنهاد میکنم تو کلن های سطح قوی وارد نشی الان چون اصلا وار نمتونی شرکت کنی وارد یه کلن معمولی شو و از همون موقع خیلی معمولی وارد کلن وار میشی و کم کمک نحوه وار رو یاد میگیری و خودتم پیشرفت میکنی ولی اگه وارد کلن قوی شی معلوم نیست چندماه باید صبر کنی تا بتونی وار شرکت کنی، شاید بیش از شش ماه حداقل الان تو یه کلن هستم دمشون گرمه نمیشناسمشون ولی میخوام بهشون آرچر بربر غولی بدم میگن تو نده ضعیفی اونا بهم یار میدن خوبه بابا پیشرفت کردم دارمه سطحم میره بالا یه هفته دیگه میام به وارتون 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ الان تو یه کلن هستم دمشون گرمه نمیشناسمشون ولی میخوام بهشون آرچر بربر غولی بدم میگن تو نده ضعیفی اونا بهم یار میدنخوبه بابا پیشرفت کردم دارمه سطحم میره بالا یه هفته دیگه میام به وارتون ای ول ای ول ایشالا وقتی حسابی قوی شدی :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ ای ول ای ولایشالا وقتی حسابی قوی شدی :vahidrk: بابا گوشیه آدمو میترکونه من اصلا باهاش بازی نمیکنم این بدبختیه قبلا یه نمونه از این رو داشتم نسخه قدیمیش چند سال پیش بازی میکردم بعد اینو برسونی اون بالا ها میخرن اکانت رو؟ 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ بابا گوشیه آدمو میترکونهمن اصلا باهاش بازی نمیکنم این بدبختیه قبلا یه نمونه از این رو داشتم نسخه قدیمیش چند سال پیش بازی میکردم بعد اینو برسونی اون بالا ها میخرن اکانت رو؟ آره ولی باید برای قیمت مناسب حداقل یک سال رو حسابی بازی کنی یا اگه مثلا مثل من بازی کنی باید دو سال بازی کنی تا یه قیمت خیلی توپ بفروشیش 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ آره ولی باید برای قیمت مناسب حداقل یک سال رو حسابی بازی کنی یا اگه مثلا مثل من بازی کنی باید دو سال بازی کنی تا یه قیمت خیلی توپ بفروشیش مثلا چقدر باید باشه و چقدر میخرن؟ آقا رسما از گارو زندگی منو انداخته این یه روز:icon_pf (34): سر کار همش استرس دارم بهم حمله نکنن لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ مثلا چقدر باید باشه و چقدر میخرن؟آقا رسما از گارو زندگی منو انداخته این یه روز:icon_pf (34): سر کار همش استرس دارم بهم حمله نکنن استرس حمله رو نداشته باش نگرانش هم نباش اگه بچه مایه دار پیدا کنی یه چند تومنی ازت میخرن ولی کلن ارزش نداره 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ اولاش باید کلا درگیر بازی باشی ولی کم کمک میشه کمی خیالت راحت تره و کمتر مشغولشی 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ استرس حمله رو نداشته باشنگرانش هم نباش اگه بچه مایه دار پیدا کنی یه چند تومنی ازت میخرن ولی کلن ارزش نداره من معتادش شم بعد بفروشمش این همه وقت رو صرف یه کار دیگه کنم 50 تومن در میارم:| 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ من معتادش شم بعد بفروشمشاین همه وقت رو صرف یه کار دیگه کنم 50 تومن در میارم:| منم همین رو میگم ارزشش رو نداره فقط جنبه تفریحش رو ببین 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ منم همین رو میگمارزشش رو نداره فقط جنبه تفریحش رو ببین بابا من تفریحی بازی میکنم همه درخواست میدن یارای خودمو میدم بهشون حال کنن لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ من امشب تو اولین وار کلنمون شرکت کردم ولی باختم. خیلی سخت تر از اتک معمولی زدنه الان افسردگی حاد گرفتم ولی خداییش از کار و زندگی انداخته منو 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ من امشب تو اولین وار کلنمون شرکت کردم ولی باختم. خیلی سخت تر از اتک معمولی زدنهالان افسردگی حاد گرفتم ولی خداییش از کار و زندگی انداخته منو بخاطر اینه که بصورت زنده همه می بینند خیلی استرس زاست حالا ما تاون هال 10 هستیم و خیلی دردسرا بیشتره. خیلی زیر ذره بین هستیم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ بابا گوشیه آدمو میترکونهمن اصلا باهاش بازی نمیکنم این بدبختیه قبلا یه نمونه از این رو داشتم نسخه قدیمیش چند سال پیش بازی میکردم بعد اینو برسونی اون بالا ها میخرن اکانت رو؟ خوب خرید و فروش میشه ولی کلاه برداری هم میشه اکانت من رو یک میلیون و هشتصد میخوان 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ خوب خرید و فروش میشه ولی کلاه برداری هم میشهاکانت من رو یک میلیون و هشتصد میخوان منو ببر تو کلنت لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ بخاطر اینه که بصورت زنده همه می بینند خیلی استرس زاست حالا ما تاون هال 10 هستیم و خیلی دردسرا بیشتره. خیلی زیر ذره بین هستیم اقا شما که الان جز بجه های بالای کلش حساب میشی یه سوال بنظرت من چقد طول میکشه لولم بشه 50 60 الان دو هفته ست شروع کردم لول 28 ام خیلی دلم درگ میخاد 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ اقا شما که الان جز بجه های بالای کلش حساب میشی یه سوالبنظرت من چقد طول میکشه لولم بشه 50 60 الان دو هفته ست شروع کردم لول 28 ام خیلی دلم درگ میخاد اوووف، دو هفته و این لول خوب رسیدن به لول سی و سپس چهل خیلی راحته ولی هرچی لول میره بالاتر تعداد اکس پی مورد نیاز برای لول بعدی نیز بیشتره ولی پنج ماهه میتونین برسین لول هفتاد اینا برای دراگون زیاد مرتبط به لول نیست فول آپ کنین همیشه و زود برسون به تون هال هفت اونجا دراگون رو میتونی آزاد کنی 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ اوووف، دو هفته و این لولخوب رسیدن به لول سی و سپس چهل خیلی راحته ولی هرچی لول میره بالاتر تعداد اکس پی مورد نیاز برای لول بعدی نیز بیشتره ولی پنج ماهه میتونین برسین لول هفتاد اینا برای دراگون زیاد مرتبط به لول نیست فول آپ کنین همیشه و زود برسون به تون هال هفت اونجا دراگون رو میتونی آزاد کنی اره لول های پایین زودی میره بالا ادم. همین آپ کردن کلی منابع میخواد. هر چی آپ میکنم تموم نمیشه ماشالا... 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ بعد از یک روز نصفی الان لولم روی 16 ست:| لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ 1هفته ای لولم 25 مپ ام رو ببینی میگی لول 60 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ اقا هرکی موافقه یه کلن واس نواندیش تو کلش بزنیم زیر پست من رو سپاس بزنه تعداد بره بالا حال میده همه اعضای انجمن چه شود نمیدونم تا حالا کسی پیشنهاد داده یا نه :gnugghender: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده