hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ این که چیزی نیست من پیج فیسبوک دیدم برا فروش 24 میلیون! خریدارم دارن؟ مرفهین بی درد .... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ یکی به من یه کم کمک میکنه چطور بازی میکن ن ن ن ن ن ن ن لینک به دیدگاه
rezano 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ *******PERSIAN WARRIOR****** پرچم آبی داخلش آتش زرد لیدر =>Arman اگه 10 نفر بشیم ما اینجا هر روز وار داریم. اینجا تا زمانی که 15 نفره نشده کلن همه الدرن بعدش اونایی ک صلاحیت الدریو دارن الدر میمونن این کلن در وار خیلی قویه و یه سری از تجربه های کولیدر ها باعث قویتر شدن کلن در وار میشه. لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ کلن بروز شد نام کلن: Persian Family پرچم: قرمز کاربری من: Essi همه چی موجود است لول بالای 60 اجازه ورود دارند هر کسی از اینجا خواست بیا، توی درخواستش بنویسه: دوست اسی لینک به دیدگاه
pezhman khatami 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ ما چند وقت پيش يه کلن زديم اسمش هست bnd heros دوغتان لول سى به بالا بياد اگه تاون هالتون پايين تر از پنج بود ميتونيد بيايد راستى يه کلن ديگه هست که اسمش هست bnd heros 2 اون کلن ما نيست کلن ما همونيه که بالا نوشتم اگه خواستيد به ما هم سر بزنيد? لینک به دیدگاه
نوید... 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۳ دوستان اگه تازه واردید بیاین کلن HELPER IR تا کمکتون کنم و یه سری اصطلاحاتو اموزش بدم کلن خوبیه:a030: لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ آقا من به اصرار اطرافیان تو تطیلات شروع کردم این بازیو خیلی خووووبه ولی بشدت اعتیاد آوره، از کار و زندگی انداخته منو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ کلن جدید نام کلن: Persian Academy پرچم: زرد و سیاه نام کاربری من: اسی لول بالای 90 هر کسی از اینجا خواست بیا، توی درخواستش بنویسه: دوست اسی 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ منم نصب کردم گفتند معتاد میشی نشدم حوصله ام نمیومد .... چی بود ، مزخرف من فقط میرفتم به عرب ها فحش میدادم یک دوست دختر ایتالیایی هم پیدا کردم ، تا گفتم Im iranian فرار کرد ، نمدونم چرا خلاصه بازی رو حذف کردم 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ منم نصب کردم گفتند معتاد میشی نشدم حوصله ام نمیومد .... چی بود ، مزخرف من فقط میرفتم به عرب ها فحش میدادم یک دوست دختر ایتالیایی هم پیدا کردم ، تا گفتم Im iranian فرار کرد ، نمدونم چرا خلاصه بازی رو حذف کردم منم اولین بار که نصب کردم یکم بازی کردم حذفیدمش ولی دوباره که امتحان کردم یکم جلو رفتم خیلی خوشم اومد خیلی باحاله 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ منم اولین بار که نصب کردم یکم بازی کردم حذفیدمش ولی دوباره که امتحان کردم یکم جلو رفتم خیلی خوشم اومدخیلی باحاله حوصله ندارم خیلی وقت میبره 2 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ من از بازی آنلاین می ترسم مثلا بوده 40 ساعت نخوابم و مواظب شرایط باشم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ اون تراوین بود از این سوسول بازی های جدید نبود که 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ منم لول صد در خدمت شما نامردا از کیش شروع کردین 100 هستین؟:| منم راه بدین من تازه کارم 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ نامردا از کیش شروع کردین 100 هستین؟:|منم راه بدین من تازه کارم انقدی لول بالا حال میده لول چندی؟ 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ انقدی لول بالا حال میده لول چندی؟ آره حال میده من از دیروز شروع کردم الان 12:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ آره حال میدهمن از دیروز شروع کردم الان 12:icon_pf (34): :vahidrk: بهت پیشنهاد میکنم تو کلن های سطح قوی وارد نشی الان چون اصلا وار نمتونی شرکت کنی وارد یه کلن معمولی شو و از همون موقع خیلی معمولی وارد کلن وار میشی و کم کمک نحوه وار رو یاد میگیری و خودتم پیشرفت میکنی ولی اگه وارد کلن قوی شی معلوم نیست چندماه باید صبر کنی تا بتونی وار شرکت کنی، شاید بیش از شش ماه حداقل 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده