Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خود بازی کلش حدود 50 مگ درسته؟ 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ خود بازی کلش حدود 50 مگ درسته؟ یادم نیست چقدر بود ،تو گوگل سرچ کنید میاره ... 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ یادم نیست چقدر بود ،تو گوگل سرچ کنید میاره ... زحمت کشیدی دمت گرم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ یعنی 3صفحس تو این تاپیک شما میخوای یه بازی دانلود کنی 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ یعنی 3صفحس تو این تاپیک شما میخوای یه بازی دانلود کنی بده دارم فعالیتتون رو زیاد میکنیم؟دوزام امتیاز گیرتون میاد 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ بده دارم فعالیتتون رو زیاد میکنیم؟دوزام امتیاز گیرتون میاد مامور مخفی آقا مهدی هستین نکنه! ما جایی که بخوایم، فعالیت میکنیم امتیازم دادیم و میدیم لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ مامور مخفی آقا مهدی هستین نکنه! ما جایی که بخوایم، فعالیت میکنیم امتیازم دادیم و میدیم نه من جمله اولتونو تکذیب میکنم خب بیا تاپیک منم فعالیت کن یکم :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ بیا 5دقیقه وقت بذاری دانلود کنی آخرش ارور میده و نصب نمیشه 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ نه من جمله اولتونو تکذیب میکنم خب بیا تاپیک منم فعالیت کن یکم :vahidrk: تاپیک شما کدومه؟ بیا 5دقیقه وقت بذاری دانلود کنی آخرش ارور میده و نصب نمیشه 5دقیقه؟!!!! انصافا نامردیه:||| 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ تاپیک شما کدومه؟ 5دقیقه؟!!!! انصافا نامردیه:||| اینه : http://www.noandishaan.com/forums/post1420339.html#post1420339 آره نت لاک پشتی اینه دیگه 12مگ رو 5دقیقه تا 10 طول میکشه بگیره 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ بیا 5دقیقه وقت بذاری دانلود کنی آخرش ارور میده و نصب نمیشه من از همون لینکا دانلود کردم نصب هم شد ولی ادامه ندادم فعلا....اینم روشش:http://www.ihackapps.ir/coconpc/ ازینجا هم دانلود کردم....http://dl4.appget.ir/ftp/1/android/game/Clash_of_Clans_v6.108.3_www.AppGet.ir.apk 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ من از همون لینکا دانلود کردم نصب هم شد ولی ادامه ندادم فعلا....اینم روشش:http://www.ihackapps.ir/coconpc/ازینجا هم دانلود کردم....http://dl4.appget.ir/ftp/1/android/game/Clash_of_Clans_v6.108.3_www.AppGet.ir.apk نه کلا با سیستم من نمیخونه ست آپ که میزنی ارور میده 2 لینک به دیدگاه
pooma61 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ با سلام خدمت شما عزیزان نام کلن: iran man من الدر هستم حالت کلن: invite only پرچم مشکی با صلیب سفید در وسط در این کلن احترام واجب و رفت و آمد ممنوع است تاپ دونات member بعد از هر لیگ الدر میشه و تاپ دونات الدر co-leader میشه کاپ بالای 1200 و لول بالای 45 دونات بیشتر از یک دقیقه نمیمونه و سریع پر میشه و جیانت 6 آرچر 6 دراگون 5 هوگ 4 پیکا 2 و... به تعدادکاپ ها توجه نکنین بچه ها همه کاپ کم کردن برای لوت بیشتر موقع ورود بزنید pooma61 برای یکبار امتحان کنید و بیایید کلن ما مطمئنم دیگه جایی نمیرید مرسی 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ بروزآوری نام کلن: Tehran 92 پرچم: قرمز نیروهای موجود: غول 6، آرچر 6، بارباریان 6، بالون 6، هوگ 5، ویزارد 5 و ... نام کاربری من: Essi 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ با اینترنت گوشی این بازی جواب میده ؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ با اینترنت گوشی این بازی جواب میده ؟؟؟؟؟؟ آره جواب میده 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ آره جواب میده من صبح با رایتل رومینگ شده امتحان کردم ج نداد لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ من صبح با رایتل رومینگ شده امتحان کردم ج نداد من با همراه اول میرم بعضی وقتا لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ [h=1]:w58: فروش اکانت کلش آف کلنز[/h] :w58: بصورت مزایده .....حالا قیمت پایه چقدر ؟؟؟ ناقابل 650000 تومان......:w58: این هم مشخصات :لول 54 که به سرعت در حال پیشرفت است. اکانت همونطور که در تصاویر پیداست کامل رو به پیشرفته و لولش در حال زیاد شدنه کاپ رو پایین نگه داشتم که اگه خریدید به راحتی با نیروهای قوی که دارم میتونید برید لیگ های بالاتر مشخصات فعلی اکانت : town hall :6 mortar :full =5 wizard tower: full =4 air defence:3 storages:10 spell factory : 3 tesla:1 cannon: full=8 archer tower :7 بمب ها و تله ها همگ فول هستن و با توجه به پیشرفت سریع بنده تا دوهفته دیگه مخزن ها فول و باراکس هم فول میشه و تا چند هفته دیگه کارگر چهارم هم اضافه میشه و همینطور لول نیروهای هجومی و کارآمد فول میشه و همونطور که در تصاویر میبینید پیوسته در حال آپ کردن ساختمونها و نیروها هستم .... :banel_smiley_4: این سوال برای من پیش اومد ،واقعا چراااا؟؟؟ یعنی فکر میکنن این الکسیر و این مخازن سکه واقعی است آیا ؟؟؟ یه بازی که بیشتر نیست......:icon_pf (34): پ.ن:کسی تمایل به شرکت در مزایده داشت اعلام کنه آدرس بدم خدمتشون.... (بی رودربایستی و نام محفوظ) لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ :w58: فروش اکانت کلش آف کلنز :w58: بصورت مزایده .....حالا قیمت پایه چقدر ؟؟؟ ناقابل 650000 تومان......:w58: این هم مشخصات :لول 54 که به سرعت در حال پیشرفت است. اکانت همونطور که در تصاویر پیداست کامل رو به پیشرفته و لولش در حال زیاد شدنه کاپ رو پایین نگه داشتم که اگه خریدید به راحتی با نیروهای قوی که دارم میتونید برید لیگ های بالاتر مشخصات فعلی اکانت : town hall :6 mortar :full =5 wizard tower: full =4 air defence:3 storages:10 spell factory : 3 tesla:1 cannon: full=8 archer tower :7 بمب ها و تله ها همگ فول هستن و با توجه به پیشرفت سریع بنده تا دوهفته دیگه مخزن ها فول و باراکس هم فول میشه و تا چند هفته دیگه کارگر چهارم هم اضافه میشه و همینطور لول نیروهای هجومی و کارآمد فول میشه و همونطور که در تصاویر میبینید پیوسته در حال آپ کردن ساختمونها و نیروها هستم .... :banel_smiley_4: این سوال برای من پیش اومد ،واقعا چراااا؟؟؟ یعنی فکر میکنن این الکسیر و این مخازن سکه واقعی است آیا ؟؟؟ یه بازی که بیشتر نیست......:icon_pf (34): پ.ن:کسی تمایل به شرکت در مزایده داشت اعلام کنه آدرس بدم خدمتشون.... (بی رودربایستی و نام محفوظ) این که چیزی نیست من پیج فیسبوک دیدم برا فروش 24 میلیون! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده