Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ اونوقت هر چی قبلا داشتم از بین میره؟فکر کنم لولم تقریبا 30 بود...من رو پی سی نصب کردم . اگر به گوگل پلاس متصل کرده باشی پاک نمیشه. 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ اگر به گوگل پلاس متصل کرده باشی پاک نمیشه. نه متصل نبود.... 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ نه متصل نبود.... رو گوشی نصب میکردی حل بود بازی باجناق منم که رو لپ تاپش بود به همین دلیل (آپدیت کردن) بالا نیومد و پرید. 2 لینک به دیدگاه
mellllanic 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ سلام بچه ها به کلن ما هم تشریف بیارید خوشحال میشیم ایشالا با همکاری و کمک به هم دیگه بتونیم پیشرفت کنیم iran aria پرچم آبی با خطهای سفید 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ بچهها اینجا کسی کلنی چیزی سراغ نداره بریم عضوش بشیم ؟ البته دوستان باشن، قوی هم باشه فلا عضو یه گروه هستیم :دی لینک به دیدگاه
ranold63 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ لطفا به كلن من بيايد تا يك كلن قوي بسازيم قوانين كلن:1به همديگه احترام بگزاريم 2 لطفا ادب رو رعايت كنيد اسم کلن : Ben emran king 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ آقا نسخه پی سی نداره ؟ ما که مرفحان بی درد نیستیم اندروید داشته باشیم 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ آقا نسخه پی سی نداره ؟ ما که مرفحان بی درد نیستیم اندروید داشته باشیم فکر کنم داره هستی رو پی سی نصب کرده بود انگاری بپرسین ازش..... هستییییییی 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ فکر کنم داره هستی رو پی سی نصب کرده بود انگاری بپرسین ازش..... هستییییییی پس حله برم یه ارتش از غول ها بسازم حال میده 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ پس حله برم یه ارتش از غول ها بسازم حال میده چی حال میده؟ این که حله یا ساختن ارتش یا ساختن ارتشی از غول ها؟ 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ چی حال میده؟ این که حله یا ساختن ارتش یا ساختن ارتشی از غول ها؟ غول هاش حال میده 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ غول هاش حال میده آها موید باشین 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ آهاموید باشین فک کنم نسخه پی سی رو هم نشه نصب کنم سیستمم جواب نمیده هاردم فوله 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ فک کنم نسخه پی سی رو هم نشه نصب کنم سیستمم جواب نمیده هاردم فوله پس هیچی! آقا بیاین این چندتا پست رو پاک کنین، بی فایده بود 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ پس هیچی! آقا بیاین این چندتا پست رو پاک کنین، بی فایده بود نه منو شیفت دیلیت کنید 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ فکر کنم داره هستی رو پی سی نصب کرده بود انگاری بپرسین ازش..... هستییییییی من را صدا زدی ؟ .... نرم افزار bluestacks رو اول نصب کرده بودم بعد بازی رو رو نرم افزار ریختم ،بعد هم بازی خواست آپدیت بشه خراب شد ،من هم ویندوز عوض کردم و باقی ماجرا.... 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ من را صدا زدی ؟ .... نرم افزار bluestacks رو اول نصب کرده بودم بعد بازی رو رو نرم افزار ریختم ،بعد هم بازی خواست آپدیت بشه خراب شد ،من هم ویندوز عوض کردم و باقی ماجرا.... این نرم افزاره حجم دانلودش بالای 100مگ حوصله ام نکشید دان کنم قبلا هم واسه یه قضیه دیگه همین نرم افزار شبیه ساز لازم بود 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ این نرم افزاره حجم دانلودش بالای 100مگ حوصله ام نکشید دان کنم قبلا هم واسه یه قضیه دیگه همین نرم افزار شبیه ساز لازم بود فکر نمیکنم اینقدر حجمش بالا بوده باشه ،چون من الان فایلش رو که انتقال داده بودم یه درایو دیگه دیدم کلا 25 مگ بود حجمش ،الانم یه سرچ زدم با حجم 12 مگ هم لینک دانلود داره ،یادمم نمیاد کدومو دانلود کردم ولی بنظرم فایل بیشتر از 100 نبود.... 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ فکر نمیکنم اینقدر حجمش بالا بوده باشه ،چون من الان فایلش رو که انتقال داده بودم یه درایو دیگه دیدم کلا 25 مگ بود حجمش ،الانم یه سرچ زدم با حجم 12 مگ هم لینک دانلود داره ،یادمم نمیاد کدومو دانلود کردم ولی بنظرم فایل بیشتر از 100 نبود.... لینکشو بذارم ببینم 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ لینکشو بذارم ببینم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده