hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم اومدم :دی یه طوریه بازیش 1 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نسخه جاوا چرا نداره بازیش قدیمیه!از اینکه جاوا ساپورت نمی کنه مشخصه 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آقا ورژن جدیدش اومده تو بازار نیست نمیزاره بازی کنم چیکار کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آپدیت کردم دیگه باز نمیشه 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آپدیت کردم دیگه باز نمیشه برای منم اینطور شد ،حوصله شروعی دوباره رو هم ندارم... 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ برای منم اینطور شد ،حوصله شروعی دوباره رو هم ندارم... سرورش ایراد داره انگاری برای همه پوکیده پاک نکنید بازی رو تا درست بشه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آپدیت مشکلی نداره ها ضمنا اگر به جیمیل متصل کرده باشید میتونید هر زمان که بخواید ادامه بدید 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ Clan ما:Iran Castle با پرچم سیاه و سفید همه چی هم موجود می باشد نام کاربری من: Essi بیاید در خدمت شما باشیم منم عضوش بشم؟ :دی 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ ما هم الان بازی رو نصب کردیم البته با یه گوشی ۴ اینچی ایشالا بشه با ۴ اینچ بازی کرد :دی 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ لولتون رو برسونید 50 بیاید پیش ما مهندس حامد احمدی متخصص PDMS هم بهمون اضافه شده. کارش درسته. غول سطح 6 میدم بهش حالشو میبره آقا همه چی موجود است: غول 6 ویزارد 5 آرچر5 هوگ 5 دراگون 4 بالون 6 بارباریان 5 گوبلین 5 هیلر 3 پکا گولم ویچ 2 بشتابید فرصت را از دست ندهید 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ خودمون رو برسونیم به سطح ۴۰ یعنی چی؟ من الان چجوری بفهمم توی چه سطحی هستم؟ با دزدی از قبایل دیگه به سرعت دارم پیشرفت میکنم نکته قابل توجه در اینجا اینه که کارگران هیچ وقت و هیچ وقت ارتقا پیدا نمیکنن، فقط برای پولدارا کار میکنن نکته دوم اینه که از راه حلال نمیشه پول درآورد، باید دزدی کرد یکی از معایب بازی اینه که نمیتونی بعضی افراد ( دوستان ) رو پیدا کرد و به اونا حمله کرد 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ خودمون رو برسونیم به سطح ۴۰ یعنی چی؟من الان چجوری بفهمم توی چه سطحی هستم؟ با دزدی از قبایل دیگه به سرعت دارم پیشرفت میکنم نکته قابل توجه در اینجا اینه که کارگران هیچ وقت و هیچ وقت ارتقا پیدا نمیکنن، فقط برای پولدارا کار میکنن نکته دوم اینه که از راه حلال نمیشه پول درآورد، باید دزدی کرد یکی از معایب بازی اینه که نمیتونی بعضی افراد ( دوستان ) رو پیدا کرد و به اونا حمله کرد اون بالا سمت چپ عددی که تو کادر آبی نوشته. اون لول خودته. راه حلال کدومه مرد مومن؟ فقط غارت نمیشه 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ من از همون موقع که آپدیت ایراد پیدا کرد نرفتم،الان هم چک کردم بازم همونطوریه،چیکار کنم اساتید؟ 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ اون بالا سمت چپ عددی که تو کادر آبی نوشته. اون لول خودته.راه حلال کدومه مرد مومن؟ فقط غارت نمیشه آغا من رسیدم بیست دارم به سرعت پیشرفت میکنم ( بعد سه روز رسیدم بیستا ) invite me :دی لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ آغا من رسیدم بیستدارم به سرعت پیشرفت میکنم ( بعد سه روز رسیدم بیستا ) invite me :دی آفرین مهندس خیلی خوبه اون کلن کستل رو حتما بازسازی کن. 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ آفرین مهندسخیلی خوبه اون کلن کستل رو حتما بازسازی کن. وضع مالیم خوبه الان دیوارم مرحله چهاره به صورت کامل کلن کستل رو هم الان رسوندم مرحله ۲ لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ آفرین مهندسخیلی خوبه اون کلن کستل رو حتما بازسازی کن. من از همون موقع که آپدیت ایراد پیدا کرد نرفتم،الان هم چک کردم بازم همونطوریه،چیکار کنم اساتید؟ راهنمایی لطفا... 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ راهنمایی لطفا... آپدیت جدید اومد. از بازار دانلود و نصب کن. 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ آپدیت جدید اومد.از بازار دانلود و نصب کن. اونوقت هر چی قبلا داشتم از بین میره؟فکر کنم لولم تقریبا 30 بود... من رو پی سی نصب کردم . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده