Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ محاله من باز اینو نصب کنمزندگی نمیذاره برا آدم که:vahidrk: توصیه: روی گوشی نصب نکنید که خدایی نکرده کور میشید انقدر خیره میشید و زووم میکنید با چشماتون:دی سعی کنید روی تبلت بریزید:دی باجناق خدا بیامرزم همین رو میگفت ولی الان حتی سر کلاس درس هم آنلاینه بپیوند :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ شرایط دانلود ندارم فعلا تا دانلود کردم می پیوندم :hapydancsmil: ایول یه شب خانمم گفت من این کفش رو میخوام (عکس نشونم داد)، گفتم ببین چندتا اکسیر میخواد برات غارت کنم 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ولی خدای stronghold برای کامپیوتر یه چیز دیگس 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من به اندازه کافی dota 2 با سیستم به صورت آنلاین بازی میکنم و وقتگیر هست این رو دیگه نصب کنم نمدونم چه بلایی سرم بیادا :دی 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ در نا امیدی بسی امید است .... گوشی خودم اندروید 2 هست و از temple run 2 هم خسته شدم.... اینجا بود که یه گوشی دیگه پایان شبه سیه را سپید کرد....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 در حال دانلود..... 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم رفتم ابلت خریدم که نصب کنم اما حالشو ندارم دانلود کنم :دی 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم رفتم ابلت خریدم که نصب کنم اما حالشو ندارم دانلود کنم :دی مبارکتون باشه ،ایشالا پله های ترقی در بازیهای اندرویدی رو چند تا چند تا بپیمایید ولی کاش هزینه اضافی نمیکردین ،من رو لپتاپ هم نصب کردم ... حالا یکی بیاد بازی کنه.... 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مبارکتون باشه ،ایشالا پله های ترقی در بازیهای اندرویدی رو چند تا چند تا بپیمایید ولی کاش هزینه اضافی نمیکردین ،من رو لپتاپ هم نصب کردم ...حالا یکی بیاد بازی کنه.... حالا تبلت رو برای این بازی نخریدم :دی ممنون از شما چطوری نصب کردین روی ویندوز؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ با نرم افزار bluestacks 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم رفتم ابلت خریدم که نصب کنم اما حالشو ندارم دانلود کنم :دی مبارک باشه حالتو جا میارم 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مبارک باشهحالتو جا میارم تشکر میشه :دی البته چینی هست :دی اگه بیام زندگی واسه کسی نمیزارما :دی لوله میشی 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چه هیجان انگیز:gnugghender: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چه هیجان انگیز:gnugghender: هم محله ای هیجانیه ما داریم؟! 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هم محله ای هیجانیه ما داریم؟! چی؟ کل کل کردنتون رو گفتم 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چی؟کل کل کردنتون رو گفتم آهان :دی شومام بیا بازی کن خوبه ها :دی 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آهان :دی شومام بیا بازی کن خوبه ها :دی اتفاقا ریختمش رو تبلت اولشو که بازی کردم، احساس کردم نچسب ه 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اتفاقا ریختمش رو تبلت اولشو که بازی کردم، احساس کردم نچسب ه فکر کنم باید آموزش داده بشین منم سر در نیاوردم :دی 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اولش که خودش آموزش میده. بعدش دیگه خودتون باید جنگ کنید و غارت کنید تا بتونید وسایل بیشتر بخرید و مجهز بشید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده