Just Mechanic 27854 ارسال شده در 12 تیر، 2015 :vahidrk: بهت پیشنهاد میکنم تو کلن های سطح قوی وارد نشی الان چون اصلا وار نمتونی شرکت کنی وارد یه کلن معمولی شو و از همون موقع خیلی معمولی وارد کلن وار میشی و کم کمک نحوه وار رو یاد میگیری و خودتم پیشرفت میکنی ولی اگه وارد کلن قوی شی معلوم نیست چندماه باید صبر کنی تا بتونی وار شرکت کنی، شاید بیش از شش ماه حداقل الان تو یه کلن هستم دمشون گرمه نمیشناسمشون ولی میخوام بهشون آرچر بربر غولی بدم میگن تو نده ضعیفی اونا بهم یار میدن خوبه بابا پیشرفت کردم دارمه سطحم میره بالا یه هفته دیگه میام به وارتون 1
JU JU 7193 ارسال شده در 12 تیر، 2015 الان تو یه کلن هستم دمشون گرمه نمیشناسمشون ولی میخوام بهشون آرچر بربر غولی بدم میگن تو نده ضعیفی اونا بهم یار میدنخوبه بابا پیشرفت کردم دارمه سطحم میره بالا یه هفته دیگه میام به وارتون ای ول ای ول ایشالا وقتی حسابی قوی شدی :vahidrk: 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 12 تیر، 2015 ای ول ای ولایشالا وقتی حسابی قوی شدی :vahidrk: بابا گوشیه آدمو میترکونه من اصلا باهاش بازی نمیکنم این بدبختیه قبلا یه نمونه از این رو داشتم نسخه قدیمیش چند سال پیش بازی میکردم بعد اینو برسونی اون بالا ها میخرن اکانت رو؟ 1
JU JU 7193 ارسال شده در 12 تیر، 2015 بابا گوشیه آدمو میترکونهمن اصلا باهاش بازی نمیکنم این بدبختیه قبلا یه نمونه از این رو داشتم نسخه قدیمیش چند سال پیش بازی میکردم بعد اینو برسونی اون بالا ها میخرن اکانت رو؟ آره ولی باید برای قیمت مناسب حداقل یک سال رو حسابی بازی کنی یا اگه مثلا مثل من بازی کنی باید دو سال بازی کنی تا یه قیمت خیلی توپ بفروشیش 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 12 تیر، 2015 آره ولی باید برای قیمت مناسب حداقل یک سال رو حسابی بازی کنی یا اگه مثلا مثل من بازی کنی باید دو سال بازی کنی تا یه قیمت خیلی توپ بفروشیش مثلا چقدر باید باشه و چقدر میخرن؟ آقا رسما از گارو زندگی منو انداخته این یه روز:icon_pf (34): سر کار همش استرس دارم بهم حمله نکنن
JU JU 7193 ارسال شده در 12 تیر، 2015 مثلا چقدر باید باشه و چقدر میخرن؟آقا رسما از گارو زندگی منو انداخته این یه روز:icon_pf (34): سر کار همش استرس دارم بهم حمله نکنن استرس حمله رو نداشته باش نگرانش هم نباش اگه بچه مایه دار پیدا کنی یه چند تومنی ازت میخرن ولی کلن ارزش نداره 1
JU JU 7193 ارسال شده در 12 تیر، 2015 اولاش باید کلا درگیر بازی باشی ولی کم کمک میشه کمی خیالت راحت تره و کمتر مشغولشی 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 12 تیر، 2015 استرس حمله رو نداشته باشنگرانش هم نباش اگه بچه مایه دار پیدا کنی یه چند تومنی ازت میخرن ولی کلن ارزش نداره من معتادش شم بعد بفروشمش این همه وقت رو صرف یه کار دیگه کنم 50 تومن در میارم:| 1
JU JU 7193 ارسال شده در 12 تیر، 2015 من معتادش شم بعد بفروشمشاین همه وقت رو صرف یه کار دیگه کنم 50 تومن در میارم:| منم همین رو میگم ارزشش رو نداره فقط جنبه تفریحش رو ببین 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 12 تیر، 2015 منم همین رو میگمارزشش رو نداره فقط جنبه تفریحش رو ببین بابا من تفریحی بازی میکنم همه درخواست میدن یارای خودمو میدم بهشون حال کنن
Shiva-M 8295 ارسال شده در 12 تیر، 2015 من امشب تو اولین وار کلنمون شرکت کردم ولی باختم. خیلی سخت تر از اتک معمولی زدنه الان افسردگی حاد گرفتم ولی خداییش از کار و زندگی انداخته منو 2
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 13 تیر، 2015 من امشب تو اولین وار کلنمون شرکت کردم ولی باختم. خیلی سخت تر از اتک معمولی زدنهالان افسردگی حاد گرفتم ولی خداییش از کار و زندگی انداخته منو بخاطر اینه که بصورت زنده همه می بینند خیلی استرس زاست حالا ما تاون هال 10 هستیم و خیلی دردسرا بیشتره. خیلی زیر ذره بین هستیم 3
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 13 تیر، 2015 بابا گوشیه آدمو میترکونهمن اصلا باهاش بازی نمیکنم این بدبختیه قبلا یه نمونه از این رو داشتم نسخه قدیمیش چند سال پیش بازی میکردم بعد اینو برسونی اون بالا ها میخرن اکانت رو؟ خوب خرید و فروش میشه ولی کلاه برداری هم میشه اکانت من رو یک میلیون و هشتصد میخوان 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 13 تیر، 2015 خوب خرید و فروش میشه ولی کلاه برداری هم میشهاکانت من رو یک میلیون و هشتصد میخوان منو ببر تو کلنت
Shiva-M 8295 ارسال شده در 13 تیر، 2015 بخاطر اینه که بصورت زنده همه می بینند خیلی استرس زاست حالا ما تاون هال 10 هستیم و خیلی دردسرا بیشتره. خیلی زیر ذره بین هستیم اقا شما که الان جز بجه های بالای کلش حساب میشی یه سوال بنظرت من چقد طول میکشه لولم بشه 50 60 الان دو هفته ست شروع کردم لول 28 ام خیلی دلم درگ میخاد 2
JU JU 7193 ارسال شده در 13 تیر، 2015 اقا شما که الان جز بجه های بالای کلش حساب میشی یه سوالبنظرت من چقد طول میکشه لولم بشه 50 60 الان دو هفته ست شروع کردم لول 28 ام خیلی دلم درگ میخاد اوووف، دو هفته و این لول خوب رسیدن به لول سی و سپس چهل خیلی راحته ولی هرچی لول میره بالاتر تعداد اکس پی مورد نیاز برای لول بعدی نیز بیشتره ولی پنج ماهه میتونین برسین لول هفتاد اینا برای دراگون زیاد مرتبط به لول نیست فول آپ کنین همیشه و زود برسون به تون هال هفت اونجا دراگون رو میتونی آزاد کنی 2
Shiva-M 8295 ارسال شده در 13 تیر، 2015 اوووف، دو هفته و این لولخوب رسیدن به لول سی و سپس چهل خیلی راحته ولی هرچی لول میره بالاتر تعداد اکس پی مورد نیاز برای لول بعدی نیز بیشتره ولی پنج ماهه میتونین برسین لول هفتاد اینا برای دراگون زیاد مرتبط به لول نیست فول آپ کنین همیشه و زود برسون به تون هال هفت اونجا دراگون رو میتونی آزاد کنی اره لول های پایین زودی میره بالا ادم. همین آپ کردن کلی منابع میخواد. هر چی آپ میکنم تموم نمیشه ماشالا... 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 13 تیر، 2015 اقا هرکی موافقه یه کلن واس نواندیش تو کلش بزنیم زیر پست من رو سپاس بزنه تعداد بره بالا حال میده همه اعضای انجمن چه شود نمیدونم تا حالا کسی پیشنهاد داده یا نه :gnugghender:
ارسال های توصیه شده