pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ عزیزم منظورم شما نبودین...اتفاقا سعادت نداشتم ببینمتون منظورم دوستانی هست که در صحنه حضور داشتن...شیرینی ام خوردن اما یه ندا ندادن که بمونیم واسه بستنی همش تقصیر کبد چرب میلاد بودددددددددددددددددددددددددددد :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ حالا چرا میزنی؟ مدیونین اگه منظورتون ما بوده باشیم اتفاقا حرفت شد، بعد یه بچه ها نشونه ازت داد، کلی خندیدم آقا محمد مگه چیزی داد؟ ما که برگشتیم، نه شما بودین، نه شیرینی:| عمرا ما وایسیم عکس بگیریم :| اتفاقا من هیچ کاره بودم میخوای از لیست خطشون بزنی؟ گیرت نیارم خوش فکر.... ممنون آقا حمید همون بستنیه رو 60 نفر دنگ دادن که یکیشونم من بودم دیگه دیگه مدیون کردی روبه روی کسی بشینی پشت سر کس دیگه غیبت کنی میشه غیبت مهدی جان بابا لغت غیبت تو دایره لغات دخترا تعریف نشده که بوگو صحبت عادی عزیزم منظورم شما نبودین...اتفاقا سعادت نداشتم ببینمتون منظورم دوستانی هست که در صحنه حضور داشتن...شیرینی ام خوردن اما یه ندا ندادن که بمونیم واسه بستنی واقعاً که لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دیگه مدیون کردی روبه روی کسی بشینی پشت سر کس دیگه غیبت کنی میشه غیبت نه دیگه راجع به هرکی روبرومون بود، صحبت کردیم بعدش دیدیم راجع به همه روبرویی ها حرف زدیم، گفتیم ضایس جامونو عوض کنیم، رفتیم کتاب خریدیم، برگشتیم و روبرویی ها ناخودآگاه تغییر کردن لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ همش تقصیر کبد چرب میلاد بودددددددددددددددددددددددددددد :icon_pf (34): چه ربطی داشت؟؟؟ یا زود توضیح میدین یا دادگاهیتون میکنم مهدی جان بابا لغت غیبت تو دایره لغات دخترا تعریف نشده که بوگو صحبت عادی واقعاً که خوشم میاد تو میتینگا مظلومی میای اینجا خوب در مورد خانوما نظر سیاسی میدیدارم برات.... واقعا که چی؟؟؟ لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نه دیگهراجع به هرکی روبرومون بود، صحبت کردیم بعدش دیدیم راجع به همه روبرویی ها حرف زدیم، گفتیم ضایس جامونو عوض کنیم، رفتیم کتاب خریدیم، برگشتیم و روبرویی ها ناخودآگاه تغییر کردن از صحبت عادی(غیبت) سیر نمیشید لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خوشم میاد تو میتینگا مظلومی میای اینجا خوب در مورد خانوما نظر سیاسی میدیدارم برات.... واقعا که چی؟؟؟ یعنی این جمله رو بدم با طلا بنویسن لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ از صحبت عادی(غیبت) سیر نمیشید بله دیگه وقتی ناهاری در کار نباشه، مجبوریم خودمونو سیر کنیم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چه ربطی داشت؟؟؟یا زود توضیح میدین یا دادگاهیتون میکنم خوشم میاد تو میتینگا مظلومی میای اینجا خوب در مورد خانوما نظر سیاسی میدیدارم برات.... واقعا که چی؟؟؟ مظلوم کجا بود بابا واقعیت ها رو باید گفت واقعاً که چه آدمایین دیگه لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یعنی این جمله رو بدم با طلا بنویسن مظلوم کجا بود بابا واقعیت ها رو باید گفت واقعاً که چه آدمایین دیگه بله خیلی واقعیتها هست که ما خانومی میکنیم در مورد آقایون نمیگیم...از این به بعد یادم باشه بگم خودتون واقعا که لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بله دیگهوقتی ناهاری در کار نباشه، مجبوریم خودمونو سیر کنیم از خسیس الرعایا بعید بود همچین کاری لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ همش تقصیر کبد چرب میلاد بودددددددددددددددددددددددددددد :icon_pf (34): کبد چرب مهدی جان بابا لغت غیبت تو دایره لغات دخترا تعریف نشده که بوگو صحبت عادی بسه که غیبت کردن ..براشون عادیه محمد جان نه دیگهراجع به هرکی روبرومون بود، صحبت کردیم بعدش دیدیم راجع به همه روبرویی ها حرف زدیم، گفتیم ضایس جامونو عوض کنیم، رفتیم کتاب خریدیم، برگشتیم و روبرویی ها ناخودآگاه تغییر کردن فک نکنم به کسی رحم کرده باشید .. چون تا آخرین نفر تو نمایشگاه رو غیبت کردید رفتید اونجا غیبت ها رو ادامه بدید...... از صحبت عادی(غیبت) سیر نمیشید چیز دیگه ندارند دیگه داداش لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ از خسیس الرعایا بعید بود همچین کاری کی خسیس ه؟:| بسه که غیبت کردن ..براشون عادیه محمد جان فک نکنم به کسی رحم کرده باشید .. چون تا آخرین نفر تو نمایشگاه رو غیبت کردید رفتید اونجا غیبت ها رو ادامه بدید...... چیز دیگه ندارند دیگه داداش هی ما هیچی نمیگیم لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کبد چرب بسه که غیبت کردن ..براشون عادیه محمد جان فک نکنم به کسی رحم کرده باشید .. چون تا آخرین نفر تو نمایشگاه رو غیبت کردید رفتید اونجا غیبت ها رو ادامه بدید...... چیز دیگه ندارند دیگه داداش خب دیگه غیبت غذای روحشونه لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کی خسیس ه؟:| هی ما هیچی نمیگیم خسیس الرعایا = ممدو = سبز نواندیشان لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اصلا فک نمی کردم برادران ادمین اینقد مظلوم باشن (اولین نکته ای که نمایشگاه کتاب نظرمو جلب کرد!!!) دوم اینکه نمایشگاه چیزی نداشت لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هی ما هیچی نمیگیم خب هیچی نگید خب دیگه غیبت غذای روحشونه لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سوژه ندین دست ملت تا غیبتتونو نکنن!!! وااااااااااالا لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خب هیچی نگید بخند داداش اینا غیبت نکنن باهم دعوا میکنن سوژه ندین دست ملت تا غیبتتونو نکنن!!! وااااااااااالا سوژه؟ یه مرد سوژه دست یه زن نمیده:| لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سوژه؟ یه مرد سوژه دست یه زن نمیده:| همین الان یه جایی سوژه دادی دست ملت!!! اونم از نوع مونث!! بگــــــــــــــم؟؟؟؟ بگــــــــــــــــــــــــــــم؟؟؟؟؟؟ بگــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم؟؟؟؟؟؟ والا میتینگ که پرسوژه بود گفتن نداره! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده