Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 7 مرداد، 2014 ما که ندیدیم کسی بگه برمیگردیم نباید میدیدید باید میشنیدید
pari.v 10304 ارسال شده در 7 مرداد، 2014 آقا من میتینگ بچه های مشهدم قبلاً رفتم. فکر کنم تنها شهری که میتینگ رفتم غیر تهران، مشهد بوده.من و یکی دیگه از بچه هام از شیراز اومده بود (بهنام دهقانی) با 7،8،10 تا مشهدی بودیم تو پارک ملتم بود قرار. مهمون نوازی کجا بود دم ظهر که شد همه یهو رفتن. من موندم و این آقا بهنام. دنبال راه حرم گشتیم. رفتیم اونجا یه زیارتی کردیم و رفتیم رستورانی جایی اون طرفا ناهار خوردیم ولی یادش بخیر چه یهو دلمون تنگ شد واسه بچه ها از بچه های اون میتینگ فکر کنم الان کسی حضور فعال نداره دیگه. اونا احتمالا اصلتا مشهدی نبودن لازم شد یه میتینگ مشهد بذاریم پ.ن: :icon_pf (34):
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 7 مرداد، 2014 گیس اول 1000 تو اون هزار تومن رو نگه دار واسه دنگ بستنی سال بعدت
آریودخت 43941 ارسال شده در 7 مرداد، 2014 خیلی باحالی فاطمه تمام موقعیت رو شرح دادیفقط من دلم از همتون گرفته که هیچ کدومتون درباره اون کارگرای مظلوم شهرداری صحبت نکردید راضی بسه تو رو خدا من که کلی باهات در مورد اون کارگرا صحبت کردم ، تازه از راه روانشناسی هم وارد شدم که اروم شی بیخیال شی دیگه
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 7 مرداد، 2014 راضی بسه تو رو خدا من که کلی باهات در مورد اون کارگرا صحبت کردم ، تازه از راه روانشناسی هم وارد شدم که اروم شی بیخیال شی دیگه به نظرت میشه بی خیال اون محفل گرم شد؟ تازه فکر کنم سرکارگرشون واسشون ناهار هم گرفت
آریودخت 43941 ارسال شده در 7 مرداد، 2014 به نظرت میشه بی خیال اون محفل گرم شد؟تازه فکر کنم سرکارگرشون واسشون ناهار هم گرفت واااااااااای دختر تو دیگه کی هستی
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 7 مرداد، 2014 واااااااااای دختر تو دیگه کی هستی دقت کردی تا وان موقع که ما پخش بودیم اینا دور هم بودن همچین که علیرضا گفت جمع بشین،اونا پخش و پلا شدن از کفم رفتن خوشتیپ هم بینشون بودا
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 7 مرداد، 2014 خب اومدم یه کم جدی باشم دوستان عزیز ( چه تهرانی چه غیر تهرانیا ) اگر تو این 27 صفحه حرفی زدیم شوخی ای کردیم که باعث رنجش خاطر کسی شد، قلبا ازش عذر خواهی میکنم و امیدوارم دوستان به دل نگیرند خوشحالم از دیدارتون و دلتون رو صابون نزنید که دیگه نیام بازم میام نمایشگاه بعدی
memmar 6829 ارسال شده در 7 مرداد، 2014 خب اومدم یه کم جدی باشمدوستان عزیز ( چه تهرانی چه غیر تهرانیا ) اگر تو این 27 صفحه حرفی زدیم شوخی ای کردیم که باعث رنجش خاطر کسی شد، قلبا ازش عذر خواهی میکنم و امیدوارم دوستان به دل نگیرند خوشحالم از دیدارتون و دلتون رو صابون نزنید که دیگه نیام بازم میام نمایشگاه بعدی بعیده از تو نمایشگاههای مختلف هست میتونی هر سال ماه بری.......مگه کتاب میخری که قرار فقط نمایشگاه کتابه؟
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 7 مرداد، 2014 جات خالی بود محمدم داشتیم می یاوردیم قاطی بازی فدااات شم به شما خوش گذشته باشه انگار بمن گذشتهآره محمد هم پایه اس در جریانم باز میتینگ رفتید؟ آخ جون گیس و گیس کشی :hapydancsmil: دیدی؟ ببین یه پسر اومد بگه ممد اینجوری جعفر اونجوری میلاد اونوری مهدی اینوری سجاد خیلی ااونجوری و ...
- Nahal - 47858 ارسال شده در 7 مرداد، 2014 یعنی شما دیگه تهشینا آنلاین کار میکنین دو دقیقه نمی تونین دندون رو جیگر بذارین. :icon_pf (34): الان مشخص شد وسط میتینگ کجا پاشدین رفتین. دیدین اونجا فضا بسته هستش و نمیشه تا شبم نگه داشت. رفتین به بهونه کتاب نصف صحبتا رو بکنین همون دو دقیقه هم دندون رو آدامس گذاشتیم چقدرم که شما بدت می یمد خوب گوش می دادی نخیرم یه عالمه کتاب خریدیم
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 7 مرداد، 2014 همون دو دقیقه هم دندون رو آدامس گذاشتیم چقدرم که شما بدت می یمد خوب گوش می دادی نخیرم یه عالمه کتاب خریدیم تو دو قدمی آدم وایسادین صحبت می کنین. کسی هم که غیر شما نیست. انتظار دارین گوش ندم؟ حالا خوبه بهتونم میخندم بازم روتون کم نمیشه
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 مرداد، 2014 شنیده ه شده که برنامه بفرمایید بمب ویژه نمایشگاه کتاب کنار میتینگ نواندیشان در حال برگذاری بود
*Mars* 5292 ارسال شده در 7 مرداد، 2014 امیدوارم به همگی خوش گذشته باشه میتینگ ولی اگه میتینگ می اومدین مشهد اونوقت می فهمیدین مهمون نوازی یعنی چی؟؟!؟! می بردیمتون تشریفات تا معنای خوش زندگی رو بفهمین البته به حساب دوستمون IEMAN
ارسال های توصیه شده