Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ما که ندیدیم کسی بگه برمیگردیم نباید میدیدید باید میشنیدید لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به همین خیال باش نه جدی زمینه اشو داری لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آقا من میتینگ بچه های مشهدم قبلاً رفتم. فکر کنم تنها شهری که میتینگ رفتم غیر تهران، مشهد بوده.من و یکی دیگه از بچه هام از شیراز اومده بود (بهنام دهقانی) با 7،8،10 تا مشهدی بودیم تو پارک ملتم بود قرار. مهمون نوازی کجا بود دم ظهر که شد همه یهو رفتن. من موندم و این آقا بهنام. دنبال راه حرم گشتیم. رفتیم اونجا یه زیارتی کردیم و رفتیم رستورانی جایی اون طرفا ناهار خوردیم ولی یادش بخیر چه یهو دلمون تنگ شد واسه بچه ها از بچه های اون میتینگ فکر کنم الان کسی حضور فعال نداره دیگه. اونا احتمالا اصلتا مشهدی نبودن لازم شد یه میتینگ مشهد بذاریم پ.ن: :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ گیس اول 1000 تو اون هزار تومن رو نگه دار واسه دنگ بستنی سال بعدت لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خیلی باحالی فاطمه تمام موقعیت رو شرح دادیفقط من دلم از همتون گرفته که هیچ کدومتون درباره اون کارگرای مظلوم شهرداری صحبت نکردید راضی بسه تو رو خدا من که کلی باهات در مورد اون کارگرا صحبت کردم ، تازه از راه روانشناسی هم وارد شدم که اروم شی بیخیال شی دیگه لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ راضی بسه تو رو خدا من که کلی باهات در مورد اون کارگرا صحبت کردم ، تازه از راه روانشناسی هم وارد شدم که اروم شی بیخیال شی دیگه به نظرت میشه بی خیال اون محفل گرم شد؟ تازه فکر کنم سرکارگرشون واسشون ناهار هم گرفت لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به نظرت میشه بی خیال اون محفل گرم شد؟تازه فکر کنم سرکارگرشون واسشون ناهار هم گرفت واااااااااای دختر تو دیگه کی هستی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ واااااااااای دختر تو دیگه کی هستی دقت کردی تا وان موقع که ما پخش بودیم اینا دور هم بودن همچین که علیرضا گفت جمع بشین،اونا پخش و پلا شدن از کفم رفتن خوشتیپ هم بینشون بودا لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ حیف شد ندیدمتونمن دیروز برگشتم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خب اومدم یه کم جدی باشم دوستان عزیز ( چه تهرانی چه غیر تهرانیا ) اگر تو این 27 صفحه حرفی زدیم شوخی ای کردیم که باعث رنجش خاطر کسی شد، قلبا ازش عذر خواهی میکنم و امیدوارم دوستان به دل نگیرند خوشحالم از دیدارتون و دلتون رو صابون نزنید که دیگه نیام بازم میام نمایشگاه بعدی لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خب اومدم یه کم جدی باشمدوستان عزیز ( چه تهرانی چه غیر تهرانیا ) اگر تو این 27 صفحه حرفی زدیم شوخی ای کردیم که باعث رنجش خاطر کسی شد، قلبا ازش عذر خواهی میکنم و امیدوارم دوستان به دل نگیرند خوشحالم از دیدارتون و دلتون رو صابون نزنید که دیگه نیام بازم میام نمایشگاه بعدی بعیده از تو نمایشگاههای مختلف هست میتونی هر سال ماه بری.......مگه کتاب میخری که قرار فقط نمایشگاه کتابه؟ لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جات خالی بود محمدم داشتیم می یاوردیم قاطی بازی فدااات شم به شما خوش گذشته باشه انگار بمن گذشتهآره محمد هم پایه اس در جریانم باز میتینگ رفتید؟ آخ جون گیس و گیس کشی :hapydancsmil: دیدی؟ ببین یه پسر اومد بگه ممد اینجوری جعفر اونجوری میلاد اونوری مهدی اینوری سجاد خیلی ااونجوری و ... لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یعنی شما دیگه تهشینا آنلاین کار میکنین دو دقیقه نمی تونین دندون رو جیگر بذارین. :icon_pf (34): الان مشخص شد وسط میتینگ کجا پاشدین رفتین. دیدین اونجا فضا بسته هستش و نمیشه تا شبم نگه داشت. رفتین به بهونه کتاب نصف صحبتا رو بکنین همون دو دقیقه هم دندون رو آدامس گذاشتیم چقدرم که شما بدت می یمد خوب گوش می دادی نخیرم یه عالمه کتاب خریدیم لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ باز میتینگ رفتید؟ بهله مشکلیه؟ لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ باز میتینگ رفتید؟ موردیه؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ همون دو دقیقه هم دندون رو آدامس گذاشتیم چقدرم که شما بدت می یمد خوب گوش می دادی نخیرم یه عالمه کتاب خریدیم تو دو قدمی آدم وایسادین صحبت می کنین. کسی هم که غیر شما نیست. انتظار دارین گوش ندم؟ حالا خوبه بهتونم میخندم بازم روتون کم نمیشه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ شنیده ه شده که برنامه بفرمایید بمب ویژه نمایشگاه کتاب کنار میتینگ نواندیشان در حال برگذاری بود لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ امیدوارم به همگی خوش گذشته باشه میتینگ ولی اگه میتینگ می اومدین مشهد اونوقت می فهمیدین مهمون نوازی یعنی چی؟؟!؟! می بردیمتون تشریفات تا معنای خوش زندگی رو بفهمین البته به حساب دوستمون IEMAN لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده