رفتن به مطلب

از زندگیت راضی هستی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammad.khoshnood

ایا از زندگیت راضی هستی یااا نه ؟؟؟؟  

11 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. ایا از زندگیت راضی هستی یااا نه ؟؟؟؟

• 6
    • 2
    • 3

ارسال های توصیه شده

سلام ...:icon_redface:

از چیزی که هستی راضی هستی ؟ :ws37:

تا حالا شده بگی کاش من جای فلانی بودم ؟:ws3:

دوست داشتی جای چه شخصیتی بودی ؟

اصلا شده زندگیت اون چیزی باشه که دوست نداری ؟

اگه نظری واسه یه تغییر تو زندگی و رسیدن به اون چیزی که دوست داری برسی بدی چیه ؟

مثلا دوست داشتی تو یه کشور دیگه بدنیا میومدی ؟

مثلا دوست داشتی انیشتن میشدی ؟ :banel_smiley_4:

بیااا بگو دیگه vahidrk.gif

• Like 8
لینک به دیدگاه

از هیچ چیز به اندازه ایرانی بودنم ناراضی نیستم

تنفرم از این کشور و از جامعش روز به روز و لحظه به لحظه بیشتر میشه

• Like 4
لینک به دیدگاه

من از زندگیم خیلی راضیم .هیچ وقت هم آرزو نکردم جای کس دیگه ای باشم .چون با اراده ای که خدا بهم داده به هرچی بخوام میتونم برسم. از اینکه ایرانیم بسیار خوشحالم چون تمام متفکران وانسان های بزرگ وباهوش دنیا از قدیم تا کنون ایرانی بوده اند حتی مطمئنم انسان های بزرگ دیگری که دنیا در سال های بعد به خود خواهد دید هم ایرانی خواهند بود. ولی ترجیح میدم برای فراگیری علم روز دنیا به کشورهای دیگر بروم ولی در نهایت به کشورم برمیگردم چون به این جا واین فرهنگ تعلق دارم.

• Like 8
لینک به دیدگاه

از چیزی که هستی راضی هستی ؟ :ws37: نه :ws3:

تا حالا شده بگی کاش من جای فلانی بودم ؟:ws3: آره ...من گاهی یه بچه فسقل تو پارک میبینم میگم کاش جای این بودم :ws3:

دوست داشتی جای چه شخصیتی بودی ؟ نمیدونم ولی دیدم اون بچه پولدارشم یه غمی داره هیچ کاس فارق نیست:banel_smiley_4:

اصلا شده زندگیت اون چیزی باشه که دوست نداری ؟ اره خیلی وقتا ...

اگه نظری واسه یه تغییر تو زندگی و رسیدن به اون چیزی که دوست داری برسی بدی چیه ؟ ببین شاید یه وقتی فکر کنی یه چیزی بد و ولی تو بدی کلی خوبی هم داره ..من همیشه خدا رو شکر کردم گیلک هستم و تو خونواده بازی بدنیا اومدم ولی خیلی جاها مخصوصا وقتی وارد محیط بزرگتر شدم بخاطر رشتی بودنم خیلی جاها بدون اشتباهی یه انگ چیزی بهم خورد گاهی میگفتم خدایا چرا منو رشتی کردی اخه ..آش نخورده و دهن سوخته ...ولی تو یه لحظه بوده و دوباره خیلی جاها گفتم خایا شکرت رشتیم و کسی نمیگه دختر باید تو فلان سن ازد کنه و ... ولی اگه قرار باشه یه چیزو تغییر بدم یبار دیگه بدنیا بیام دوست داشتم کرد باشم ولی بدلیل علاقم به رشت یه شوهر رشتی پیدا میکردم:ws3:

مثلا دوست داشتی تو یه کشور دیگه بدنیا میومدی ؟ راستش من همیشه میگم خدایا چرا من یه اروپایی نشدم ..بعدش میگم خدایا شکرت حداقل ایران بدنیا اومدم افغانستان و پاکستان بدنیا نیومدم و تاکید میکنم خدایا شکر که من رشت بدنیا اومدم اگه یکی از این شهرهایی که دخترا رو تو سن کم شوهر میدن یا تعصبای عهد چکش رو دارن چی میکردم

مثلا دوست داشتی انیشتن میشدی ؟ :banel_smiley_4:بی رو دربایستی انیشتن چقد فحش میخوره؟ مگه دیونم یه آدم فحش خور بشم:ws3:

گفتم دیگه:whistle:

• Like 5
لینک به دیدگاه
دوست داشتم یه ریاضی دان بزرگ شم ولی با مخالفت خانواده و کمبود استعداد امکان پذیر نشد:sigh:

کمبود امکانات هم بود در شهر ما هنوز که هنوزه هیچ معلمی ریاضیات پیش دانشگاهی رشته ی ریاضی رو درست بلد نیست:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

به طور کلی اززندگیم راضی ام

مشکلاتی دارم ولی میدونم همه مشکلات دارن

به قول دوستمون از اینکه تو همچین کشوری دارم بزرگ میشم ناراضی ام فقط

من عاشق ایرانم عاشق فرهنگ کهنش ولی مردمش دارن اسم و رسمشو خراب می کنن

• Like 2
لینک به دیدگاه

شکر

در کل خوبه

فقط از یکی از عزیزام دورم! اونم حل شه، زندگی فوق العاده میشه!

اصلا سخت نگیرید بهترینها از آن شماست.

امید داشته باشید!

آدم با امید زندس :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

نه اصلا راضی نیستم. دوست داشتم مثل بقیه بودم حتی اگه بقیه زیادم آش دهن سوزی نیستن!

بله. کاش جای ساکنین سرزمین آلپ بودم :w16:

نمیدونم تا حالا در موردش فکر نکردم.

بله خیلی زیاد.

نظر داشتم که عملیش می کردم :sad0:

بله که دوست داشتم. من همیشه میگم وطن جایی هستش که آدم دلش خوش باشه. دوست داشتم جایی به دنیا میومدم که همه به حقوق هم احترام میذاشتن. به عنوان یه دختر در کمال سادگی وقتی تو خیابون راه می رفتم هیچ کس به خودش اجازه نمی داد برام مزاحمت ایجاد کنه مزخرف بگه بوق بزنه و ترمز کنه. دوست داشتم تو کشوری به دنیا میومدم که مردمش به خودشون اجازه نمیدادن تو ریز و درشت مسائل هم دخالت کنن و بیشتر صحبتاشون ارائه نظرات فیلسوفانه در مورد همدیگه باشه! جایی به دنیا میومدم که ارزش آدما به فهم و شعورشون باشه نه به پول و گوشی و لباس و دماغ و گونه هاشون! و کلی از این آرزوهای نافرجام دیگه.

خود انیشتنم الان بود دوست داشت جای من باشه انقدر که همه چی آرومه من چقدر خوشحالم hapydancsmil.gif

میشه من یه بار دیگه به دنیا بیام به صورت سوالات چند گزینه ای ازم بپرسن چی میخوام؟! :w31:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بله که دوست داشتم. من همیشه میگم وطن جایی هستش که آدم دلش خوش باشه. دوست داشتم جایی به دنیا میومدم که همه به حقوق هم احترام میذاشتن. به عنوان یه دختر در کمال سادگی وقتی تو خیابون راه می رفتم هیچ کس به خودش اجازه نمی داد برام مزاحمت ایجاد کنه مزخرف بگه بوق بزنه و ترمز کنه. دوست داشتم تو کشوری به دنیا میومدم که مردمش به خودشون اجازه نمیدادن تو ریز و درشت مسائل هم دخالت کنن و بیشتر صحبتاشون ارائه نظرات فیلسوفانه در مورد همدیگه باشه! جایی به دنیا میومدم که ارزش آدما به فهم و شعورشون باشه نه به پول و گوشی و لباس و دماغ و گونه هاشون! و کلی از این آرزوهای نافرجام دیگه.

الان کشوری که این خصوصیاتو داشته باشه داریم :ws3::ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

الان کشوری که این خصوصیاتو داشته باشه داریم :ws3::ws52:

نداریم؟! اینا همچین خواسته های زیاد و غیرمعقولیم نیست که نشه هیچ جا پیدا کرد. همه جا ایران نیست همه جا جهان سوم نیست... کشور با این خصوصیات داریم اونم نه یکی، چند تا :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...