boz gord 41 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام دوستان عزیز به خیلی از تالارا سر زدم گفتگو داشتند ببخشید گفتم چرا بچه های هنری چرا گفتگو نداشته باشند البته باعرض معذرت:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آفرین به نکته سنجی شما دوست عزیزم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام کار خوبی کردید هنریا بیان شلوغ کنناز آنجایی که یک معمار حماسه میآفریند منم اومدم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام کار خوبی کردید هنریا بیان شلوغ کنناز آنجایی که یک معمار حماسه میآفریند منم اومدم آرتاش .................:icon_razz: کجاییییییییییییییییی تو 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آرتاش .................:icon_razz: کجاییییییییییییییییی تو سلوم همین دور و برام دارم دونه جمع میکنم خوب هستین؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلوم همین دور و برام دارم دونه جمع میکنم خوب هستین؟ کم مییای گلینیم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کم مییای گلینیم ددی بزرگ میام میام زیاد میامآوتار قدیمی رو گذاشتیدااااااپس اونی که شبیه پسرتون بود کوش؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ددی بزرگ میام میام زیاد میامآوتار قدیمی رو گذاشتیدااااااپس اونی که شبیه پسرتون بود کوش؟ عکس جدیدشو دیدی تو پروفایلمببین چه خوشگله مثه عروسم گوزی رو میگی رفت این اومد 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ عکس جدیدشو دیدی تو پروفایلمگوزی رو میگی رفت این اومد اللهی چه فینگیلی و بانمکه وای وای:hapydancsmil:خدا حفظش کنه خیلی نازه 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اللهی چه فینگیلی و بانمکه وای وای:hapydancsmil:خدا حفظش کنه خیلی نازه مبارکدی به پای هم پیر.........:hapydancsmil: ساغول خودتون نازین 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مبارکدی به پای هم پیر.........:hapydancsmil:ساغول خودتون نازین به پای هم پیر اولماروخکی من پیر میشم میفتم میمیرمپسرتون تازه دوره ی جونیش میشهیادا دئمیرم مثل زلیخا یهو جون بشم 20سال دیگه 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به پای هم پیر اولماروخکی من پیر میشم میفتم میمیرمپسرتون تازه دوره ی جونیش میشهیادا دئمیرم مثل زلیخا یهو جون بشم 20سال دیگه اولاردا صبر اله جونم میشیآلاه المسی اولسن نوه لریم یتیم قالار 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اولاردا صبر اله جونم میشیآلاه المسی اولسن نوه لریم یتیم قالار اولمیه زلیخا با ورژن 2والاجاغام نوه؟///////:ws28:یا علی 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اولمیه زلیخا با ورژن 2والاجاغامنوه؟///////:ws28:یا علی هه دا 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ سلام خوش اومدید آقا ما نفهمیدیم اینجا محفل هنرمندان هست یا خارجی حرف بزنها 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ سلامخوش اومدید آقا ما نفهمیدیم اینجا محفل هنرمندان هست یا خارجی حرف بزنها هیش کودوم محفل مکانیکی هاسسسسس پیشتههههه:ws3: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ هیش کودوممحفل مکانیکی هاسسسسس پیشتههههه:ws3: نه بابا پس بریم کنار روغنی نشیم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ نه بابا پس بریم کنار روغنی نشیم اختیار دارین ما باس بریم کنار رنگی نشیم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ اختیار دارینما باس بریم کنار رنگی نشیم اختیار داری اتفاقا در این مدت یک ماه گذشته تجربه نقاشی درب و دیوار و نرده و بند و بساط داشتم. فقط خودم رنگی شدم و یکم موکت و شیشه ها به مابقی کاری نداشتم. 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ اختیار داری اتفاقا در این مدت یک ماه گذشته تجربه نقاشی درب و دیوار و نرده و بند و بساط داشتم. فقط خودم رنگی شدم و یکم موکت و شیشه ها به مابقی کاری نداشتم. چیز دیگه ای هم بود که رنگی نشد عایا؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده