رفتن به مطلب

با اولین حقوقتون چی میکنید

VINA

ارسال های توصیه شده

من اولین حقوقم رو رفتم برای یکی از عزیزترین هام هدیه ای گرفتم.بعدش اونو در جمع خونوادگی با یه سخنرانی بلندبالا به خاطر تمام زحماتی که در طول دوران تحصیلم برام کشیده بود تقدیمش کردم.

نه مادرم بود،نه پدرم و نه همسرم.(اونموقع هنوز ازدواج نکرده بودم).خودش که سورپرایز شده بود و اشکش در اومده بود.بقیه هم خوشحال شدند و از من به دلیل قدرشناسی تشکر کردند.فقط یک نفر کمی حسادت کرد....طبیعیه...بعضیا میتونن حسادتشون رو کنترل کنن و بعضیها هم نه.

به هر حال خاطره اون روز هنوز در ذهن همه افراد خونواده ما هست.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 109
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

• 3 هفته بعد...
من اولین حقوقم رو رفتم برای یکی از عزیزترین هام هدیه ای گرفتم.بعدش اونو در جمع خونوادگی با یه سخنرانی بلندبالا به خاطر تمام زحماتی که در طول دوران تحصیلم برام کشیده بود تقدیمش کردم.

نه مادرم بود،نه پدرم و نه همسرم.(اونموقع هنوز ازدواج نکرده بودم).خودش که سورپرایز شده بود و اشکش در اومده بود.بقیه هم خوشحال شدند و از من به دلیل قدرشناسی تشکر کردند.فقط یک نفر کمی حسادت کرد....طبیعیه...بعضیا میتونن حسادتشون رو کنترل کنن و بعضیها هم نه.

به هر حال خاطره اون روز هنوز در ذهن همه افراد خونواده ما هست.

حالا کی بود؟

:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
انقدر کمه که نمیدونم چکارش کنم:banel_smiley_4:

واسه همه همینه بابا:4564:چه نقشه ها آدم میکشه بعدش میبینه ای بابا یه شام توپ هم نمیشه باهاش خورد

• Like 3
لینک به دیدگاه
واسه همه همینه بابا:4564:چه نقشه ها آدم میکشه بعدش میبینه ای بابا یه شام توپ هم نمیشه باهاش خورد

اگه بخوام پول کرایه تاکسی یه ماه و نهار + استهلاک مانتو و کفشمو کم کنم از حقوقم ، به خودم بدهکار میشم :|

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

اولین حقوق که اصولا پای شیرینی به دوستان خرج میشه

سعی میکنم به نیت یه بچه یتیم یه مقدارشو بزارم کنار

اگه بقه داشتم دیگه میشه کرایه تاکسی:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
5 سال مستقل زندگی کردم، تو شیراز، وقتی دانشجو بودم. چون مستقل بودنو تجربه کردم میگم نمیتونم با خونواده زندگی کنم.

کلاً سختی رو دوست دارم.

ولی با انکه زندگی مستقلی خوبه ولی درقرارداشتن در محفل گرم خانواده باعث بلوغ شخصیتی و خلق بهترین دستاوردهای زندگی میشه .:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من با اولین حقوقم یه سور به عزیزانم میدم .یه قسمتیش هم به نیازمندی کمک میکنم .هرچند میدونم ناقابل هست . ولی این چیزیه که دوست دارم انجام بدم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...