mohsen 88 10106 ارسال شده در 18 خرداد، 2014 من اولین حقوقم رو رفتم برای یکی از عزیزترین هام هدیه ای گرفتم.بعدش اونو در جمع خونوادگی با یه سخنرانی بلندبالا به خاطر تمام زحماتی که در طول دوران تحصیلم برام کشیده بود تقدیمش کردم. نه مادرم بود،نه پدرم و نه همسرم.(اونموقع هنوز ازدواج نکرده بودم).خودش که سورپرایز شده بود و اشکش در اومده بود.بقیه هم خوشحال شدند و از من به دلیل قدرشناسی تشکر کردند.فقط یک نفر کمی حسادت کرد....طبیعیه...بعضیا میتونن حسادتشون رو کنترل کنن و بعضیها هم نه. به هر حال خاطره اون روز هنوز در ذهن همه افراد خونواده ما هست. 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 7 تیر، 2014 من اولین حقوقم رو رفتم برای یکی از عزیزترین هام هدیه ای گرفتم.بعدش اونو در جمع خونوادگی با یه سخنرانی بلندبالا به خاطر تمام زحماتی که در طول دوران تحصیلم برام کشیده بود تقدیمش کردم.نه مادرم بود،نه پدرم و نه همسرم.(اونموقع هنوز ازدواج نکرده بودم).خودش که سورپرایز شده بود و اشکش در اومده بود.بقیه هم خوشحال شدند و از من به دلیل قدرشناسی تشکر کردند.فقط یک نفر کمی حسادت کرد....طبیعیه...بعضیا میتونن حسادتشون رو کنترل کنن و بعضیها هم نه. به هر حال خاطره اون روز هنوز در ذهن همه افراد خونواده ما هست. حالا کی بود؟ 1
VINA 31339 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2014 انقدر کمه که نمیدونم چکارش کنم واسه همه همینه باباچه نقشه ها آدم میکشه بعدش میبینه ای بابا یه شام توپ هم نمیشه باهاش خورد 3
not found 16275 ارسال شده در 7 تیر، 2014 واسه همه همینه باباچه نقشه ها آدم میکشه بعدش میبینه ای بابا یه شام توپ هم نمیشه باهاش خورد اگه بخوام پول کرایه تاکسی یه ماه و نهار + استهلاک مانتو و کفشمو کم کنم از حقوقم ، به خودم بدهکار میشم :| 2
parichehr.. 207 ارسال شده در 1 مرداد، 2014 اولین حقوق که اصولا پای شیرینی به دوستان خرج میشه سعی میکنم به نیت یه بچه یتیم یه مقدارشو بزارم کنار اگه بقه داشتم دیگه میشه کرایه تاکسی 1
pary naz 2414 ارسال شده در 12 مرداد، 2014 5 سال مستقل زندگی کردم، تو شیراز، وقتی دانشجو بودم. چون مستقل بودنو تجربه کردم میگم نمیتونم با خونواده زندگی کنم.کلاً سختی رو دوست دارم. ولی با انکه زندگی مستقلی خوبه ولی درقرارداشتن در محفل گرم خانواده باعث بلوغ شخصیتی و خلق بهترین دستاوردهای زندگی میشه . 1
pary naz 2414 ارسال شده در 12 مرداد، 2014 من با اولین حقوقم یه سور به عزیزانم میدم .یه قسمتیش هم به نیازمندی کمک میکنم .هرچند میدونم ناقابل هست . ولی این چیزیه که دوست دارم انجام بدم. 1
ارسال های توصیه شده