mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ من اولین حقوقم رو رفتم برای یکی از عزیزترین هام هدیه ای گرفتم.بعدش اونو در جمع خونوادگی با یه سخنرانی بلندبالا به خاطر تمام زحماتی که در طول دوران تحصیلم برام کشیده بود تقدیمش کردم. نه مادرم بود،نه پدرم و نه همسرم.(اونموقع هنوز ازدواج نکرده بودم).خودش که سورپرایز شده بود و اشکش در اومده بود.بقیه هم خوشحال شدند و از من به دلیل قدرشناسی تشکر کردند.فقط یک نفر کمی حسادت کرد....طبیعیه...بعضیا میتونن حسادتشون رو کنترل کنن و بعضیها هم نه. به هر حال خاطره اون روز هنوز در ذهن همه افراد خونواده ما هست. 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ انقدر کمه که نمیدونم چکارش کنم 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ من اولین حقوقم رو رفتم برای یکی از عزیزترین هام هدیه ای گرفتم.بعدش اونو در جمع خونوادگی با یه سخنرانی بلندبالا به خاطر تمام زحماتی که در طول دوران تحصیلم برام کشیده بود تقدیمش کردم.نه مادرم بود،نه پدرم و نه همسرم.(اونموقع هنوز ازدواج نکرده بودم).خودش که سورپرایز شده بود و اشکش در اومده بود.بقیه هم خوشحال شدند و از من به دلیل قدرشناسی تشکر کردند.فقط یک نفر کمی حسادت کرد....طبیعیه...بعضیا میتونن حسادتشون رو کنترل کنن و بعضیها هم نه. به هر حال خاطره اون روز هنوز در ذهن همه افراد خونواده ما هست. حالا کی بود؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ انقدر کمه که نمیدونم چکارش کنم واسه همه همینه باباچه نقشه ها آدم میکشه بعدش میبینه ای بابا یه شام توپ هم نمیشه باهاش خورد 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ پس انداز، من همچین ادم سخاوتمندی هستما 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ واسه همه همینه باباچه نقشه ها آدم میکشه بعدش میبینه ای بابا یه شام توپ هم نمیشه باهاش خورد اگه بخوام پول کرایه تاکسی یه ماه و نهار + استهلاک مانتو و کفشمو کم کنم از حقوقم ، به خودم بدهکار میشم :| 2 لینک به دیدگاه
parichehr.. 207 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اولین حقوق که اصولا پای شیرینی به دوستان خرج میشه سعی میکنم به نیت یه بچه یتیم یه مقدارشو بزارم کنار اگه بقه داشتم دیگه میشه کرایه تاکسی 1 لینک به دیدگاه
ali..h 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۳ انشالله یه کار خوب پیدا بشه بعد میتونم در موردش فک کنم 2 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ 5 سال مستقل زندگی کردم، تو شیراز، وقتی دانشجو بودم. چون مستقل بودنو تجربه کردم میگم نمیتونم با خونواده زندگی کنم.کلاً سختی رو دوست دارم. ولی با انکه زندگی مستقلی خوبه ولی درقرارداشتن در محفل گرم خانواده باعث بلوغ شخصیتی و خلق بهترین دستاوردهای زندگی میشه . 1 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من با اولین حقوقم یه سور به عزیزانم میدم .یه قسمتیش هم به نیازمندی کمک میکنم .هرچند میدونم ناقابل هست . ولی این چیزیه که دوست دارم انجام بدم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده