رفتن به مطلب

با اولین حقوقتون چی میکنید

VINA

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 109
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من اولین حقوقم به دلار بود. بلافاصله تا اومدم , رفتم تبدیلش کردم..

اولش با یکی از دوستام توی فامیل (خدا بیامرزدش توی 26 سالگی فوت کرد) رفتیم یه شام توی باشگاه نفت خوردیم. بعد هم یه کامپیوتر خریدم که به تاریخ پیوست !! ماجراش خیلی جالبه:

به یکی از همکلاسی های دوره دبیرستان سفارش سوار کردن یک PC دادم. اون موقع بالاترین هاردی که توی بازار بود 3.2 گیگ بود !!!!

فرداش زنگ زد با خوشحالی گفت مژده بده شنیدم هارد 6.4 هفته دیگه میاد تو بازار. یه هفته صبر کن برات بگیرم !!! کامپیوتر رو با هارد 6.4 و ویندوز 3.2 به همراه 7 تا فلاپی نصب Dos برام آورد !!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه
من اولین حقوقم به دلار بود. بلافاصله تا اومدم , رفتم تبدیلش کردم..

اولش با یکی از دوستام توی فامیل (خدا بیامرزدش توی 26 سالگی فوت کرد) رفتیم یه شام توی باشگاه نفت خوردیم. بعد هم یه کامپیوتر خریدم که به تاریخ پیوست !! ماجراش خیلی جالبه:

به یکی از همکلاسی های دوره دبیرستان سفارش سوار کردن یک PC دادم. اون موقع بالاترین هاردی که توی بازار بود 3.2 گیگ بود !!!!

فرداش زنگ زد با خوشحالی گفت مژده بده شنیدم هارد 6.4 هفته دیگه میاد تو بازار. یه هفته صبر کن برات بگیرم !!! کامپیوتر رو با هارد 6.4 و ویندوز 3.2 به همراه 7 تا فلاپی نصب Dos برام آورد !!!!

نشد نگم اینو:ws3:

الان change نکرده بودی میلیاردر بودی:sigh:

یادم رفت اینو بگم منم میخواستم شام مهمون کنم خانواده رو ....بابا نذاشتن:banel_smiley_4:

اینبار برم سرکار دیگه به حرف هیچ کس توجه نمیکنم:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اولين حقوقم يك هديه براي بابام يكي براي مامانم يكي براي خواهرم خريدم

يك كوله كه خودم دوستش داشتم رو خريدم

يك 200 تومني خرج دانشگام شد

هنوز يك 700 تومني ازش تو حسابم دارم

• Like 5
لینک به دیدگاه

اولین حقوقم رو 3ماه پیش گرفتم.

بابا نذاشت بهش دست بزنم:4564:

واسم حساب باز کرد.

بعد گفت خودم بهت ماهیانه میدم با حقوقت کاری نداشته باش:banel_smiley_4:

حالا اگه دست خودم بود 2روزه تمومش میکردم:w12:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...
خوب خیلی از ما الان تو ذهنمون درس بخونیم بعد بریم سر کار که بنده از این هدف مستثنی نیستم خوب با اولین حقوقتون چی میخاید کنید

اولین حقوق 93 ؟:icon_pf (12):قسطامو مید م

• Like 5
لینک به دیدگاه

من حقوقمو 12 ماه نگرفتم،

بعد که گرفتم چون جمع شده بود خیلی به چشمم اومد،

ولی همشو دادم به بابا قسطاشو بده،

الان بهم پس داده،

یادش بخیر

• Like 6
لینک به دیدگاه

اگر بعد از درسم باشه،اون مقداری که نیازمه برمیدارم،بقیه شو یه جا میدم مامان و بابام:w02:

اگر هم موقع درسم باشه که واسه شهریه و اینا میدمش که یه کمکی واسه بابام باشم:w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه

کلا نمی دونم یه چند تا هدف دارم نمی دونم کدوم باحالتره

اولیش اینه که حقوقم رو مصرف نکنم و جمعشون کنم یه مغازه بخرم(تو حاشیه ی شهر) بعد بدمش کرایه(که به اندازه ی غذا پول دربیارم) و از کارم استعفا بدم برم تو روستای پدربزرگم که داره متروکه میشه تنها زندگی کنم:ws3: شبیه این فیلم خارجیا :w02:(البته روستاهه برق نداره شاید بیشتر پول جمع کردم براش برق کشیدم)

یه راه حل دیگه اش اینه که پول جمع کنم بعد برم معتاد شم و همه اش رو بدم مواد تا بمیرم:ws3:

راه حل دیگه ای نمی خوره به ذهنم:ws38:

• Like 7
لینک به دیدگاه

من براي اولين بار سال 85 رفتم سر كار و اونم بعنوان تايپيست(بعدازكنكور). با حقوق30000 تومن در ماه

آخه من ورودي بهمن بودم و بچه هاي شبانه هم بايد شهريه ميدادن ديگه. خلاصه تو اون سه ماهي كه اونجا كار ميكردم پولاموجمع كردم و دادم براي شهريه. البته پول دوماهشودادم

برام لذت بخش بود كه پول خودمو براي خودم اينجوري خرج كنم

• Like 7
لینک به دیدگاه

اولین حقوقمو یه 3 ماه بعد از اینکه از اون کار اومدم بیرون گرفتم ...

کلاً قیدشو زده بودم ینی ...

دادم به داداشم که داشت جم و جور میکرد بره ...

البته تو چاله چوله های اون ، سنگ ریزه ای بیش نبود ؛ که همونم بعداً پسم داد ... :ws3:

کلاً ما هم از این برنامه های فانتزی داشتیم که کالباس بخریم با یه دیگ سیب زمینی سرخ کرده گاز بزنیمو و از این حرفا ... ولی دل و دماغش نبود دیگه ... :sigh:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...