NYC 20977 ارسال شده در 30 دی، 2012 مستقل میشم!دارم دیونه میشم تو این خونه! اِ یادش بخیر! من اولین حقوقمو گرفتم چند ماه پیش. یادم نیست چیکار کردم! فکر کنم ساندویچ خریدم البته با توجه به اینکه محل کارم یه شهر دیگه است مستقل هم شدم.( خداروشکر). باورتون میشه 1000 km از خونه دورما ولی وقتی از خونه دورم کلی آرامش دارم تا نسبت به وقتی که خونم. خلاقیتم گل میکنه، انرژی بهتری دارم، روحیه ام بهتره، اعتماد به نفسم بالاتر میره و کلی چیزای مثبتِ دیگه. 10
hasti1988 22046 ارسال شده در 30 دی، 2012 من اولین حقوقمو که گرفتم اومدم خونه تقدیم مامان کردم گفت مبارکه و پسم داد...بعد که بابا اومدن رفتم تقدیم بابا کردم...بابا هم گرفت دوبلش کرد همون موقع بهم برش گردوند گفت مبارکت باشه گفت هرماه بیار منم یه چیزی بذارم روش ...منم شاد شدم...:gnugghender:نامرد مدیر عامله پولهای منو نداد ..حقوقامو از اول سال، آخرای مهر گرفتم بعد 2 ماه که ازونجا اومدم بیرون.. بعد میخواستم گوشی بگیرم ...بابا هم پول داده بود که بگیرم و به حقوقم دست نزنم...منم با مامان رفتیم همون مغازه اول از یه گوشی خوشمون اومد...تا آخر هم فقط همونو پرسیدیم...بعد دیگه با مامان تصمیم گرفتیم همونو بگیریم ...اونجا که نشسته بودیم تا برنامه هاش رو بزنن یه لحظه افسرده شدم که چرا پولامو دادم بعد با روحیه دادن مامان و .....خوب شدم و از خریدم بسیار خرسند....:hapydancsmil: بعد که اومدیم خونه تا برنامه بزنه و ....شب 12 شده بود بابا هم منتظر بود...گوشی رو نشون دادم ..بعد هی گفت چند من نگفتم..بعد گفتم حقوقمو هم دادم ...بابام باهام قهر کرد:5c6ipag2mnshmsf5ju3....که چرا پولاتو خرج کردی ...جمع میکردی کمک میکردم ماشین میگرفتیم 7
Lean 56968 ارسال شده در 3 بهمن، 2012 من اولین حقوقمو گرفتم اول کلی ناامید شدم بعد کلی پیادم کردن، خونواده سرم هوار شدن براشون پیتزا گرفتم بعدش یه چندتا از قسطای خوابگاه دانشگاه رو دادم بقیشم رفتم یه دونه سکه خریدم البته اون موقع سکه قیمتش اینقد نبود 5
VINA 31339 مالک ارسال شده در 3 بهمن، 2012 من اولین حقوقمو گرفتم اول کلی ناامید شدم بعد کلی پیادم کردن، خونواده سرم هوار شدن براشون پیتزا گرفتم بعدش یه چندتا از قسطای خوابگاه دانشگاه رو دادم بقیشم رفتم یه دونه سکه خریدم البته اون موقع سکه قیمتش اینقد نبود مگه حقوقت چقد بود که این همه کار باهاش انجام دادیحقوقت میلیونیه مایه دار:vahidrk: 5
Lean 56968 ارسال شده در 3 بهمن، 2012 مگه حقوقت چقد بود که این همه کار باهاش انجام دادیحقوقت میلیونیه مایه دار:vahidrk: اولین حقوقم از حقوق الانم بیشتر بود 6
VINA 31339 مالک ارسال شده در 3 بهمن، 2012 اولین حقوقم از حقوق الانم بیشتر بود جلل الخالق سکه داری بیام بدزدمت 4
Lean 56968 ارسال شده در 3 بهمن، 2012 جلل الخالق سکه داری بیام بدزدمت اره دیگه از کرامات دولت کریمه اینه که سال به سال حقوقا از پایین میترقه کلی سکه دارم میخوای؟ 3
VINA 31339 مالک ارسال شده در 3 بهمن، 2012 اره دیگه از کرامات دولت کریمه اینه که سال به سال حقوقا از پایین میترقه کلی سکه دارم میخوای؟ طلا:gnugghender:؟ از این 25 تومنیا خودم دارما 4
Astraea 25351 ارسال شده در 3 بهمن، 2012 میخواستم برای مادرم دستبند بخرم طلا خیلی گرون بود!!!! برای مادرم یه موبایل خریدم و برای خواهرم یه سکه طلای چند دهم گرمی.. 10
Lean 56968 ارسال شده در 3 بهمن، 2012 طلا:gnugghender:؟ از این 25 تومنیا خودم دارما اره طلا 25 تومنیا هم مال خودت 2
VINA 31339 مالک ارسال شده در 3 بهمن، 2012 اره طلا 25 تومنیا هم مال خودت مشهد به صنایعی ها میرسنا مهم معنویاته طلا چیه اخه 5
MAHSHID_ACc 55 ارسال شده در 3 بهمن، 2012 الان که خیلی وقته از اولین حقوقم میگذره ،ولی با اولین حقوقم رفتم مسافرت با دوستان 6
Lean 56968 ارسال شده در 3 بهمن، 2012 مشهد به صنایعی ها میرسنا مهم معنویاته طلا چیه اخه تو که راس میگی 4
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 مثله این دیوونه ها هر ماه که حقوق بگیریم می گگیم بذار زیاد شه بعد باهاش یه کاری می کنیم آخرشم کاری نمی کنیم یا گم میشه یا نفله میشه میره پی کارش..... اره واقعا 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 جدا تا حالا تا این عمق بهش فکر نکرده بودم!!! آخه هنوز دانشجو ام! اما با اولین حقوق رسمیم قصد دارم یه مقدارشو پس انداز کنم، یه مقدارشم یه شام خونواده رو دعوت کنم 5
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 اولاین بار من حقوق بگیر نبودم شغل آزاد بوده چک جنسایی که گرفته بودم و پاس کردم و قرض و شهریه دانشگاه و مدرسه خواهرمو و این چیزا دیگه خلاصه همش خرج نشد نفهمیدیم اصلا مثل باد رفت 8
sokut.n 1212 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 اولين بار شهريه خوابگاه دادم باهاش يه مقدارم قرض دادم به دوستم تموم شد بعد تا آخر ماه منتظر حقوق بعدي موندم! 8
ارسال های توصیه شده