رفتن به مطلب

با اولین حقوقتون چی میکنید

VINA

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 109
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مستقل میشم!

دارم دیونه میشم تو این خونه!

اِ یادش بخیر!:icon_gol:

من اولین حقوقمو گرفتم چند ماه پیش.:icon_gol:

یادم نیست چیکار کردم!:ws52:

فکر کنم ساندویچ خریدم:whistle:

البته با توجه به اینکه محل کارم یه شهر دیگه است مستقل هم شدم.( خداروشکر).

باورتون میشه 1000 km از خونه دورما ولی وقتی از خونه دورم کلی آرامش دارم تا نسبت به وقتی که خونم.

خلاقیتم گل میکنه، انرژی بهتری دارم، روحیه ام بهتره، اعتماد به نفسم بالاتر میره و کلی چیزای مثبتِ دیگه.

• Like 10
لینک به دیدگاه

من اولین حقوقمو که گرفتم اومدم خونه تقدیم مامان کردم گفت مبارکه و پسم داد:ws37:...بعد که بابا اومدن رفتم تقدیم بابا کردم...بابا هم گرفت دوبلش کرد همون موقع بهم برش گردوند گفت مبارکت باشه:ws37: گفت هرماه بیار منم یه چیزی بذارم روش ...منم شاد شدم...:gnugghender:نامرد مدیر عامله پولهای منو نداد ..حقوقامو از اول سال، آخرای مهر گرفتم بعد 2 ماه که ازونجا اومدم بیرون..:banel_smiley_4:

بعد میخواستم گوشی بگیرم ...بابا هم پول داده بود که بگیرم و به حقوقم دست نزنم...منم با مامان رفتیم همون مغازه اول از یه گوشی خوشمون اومد...تا آخر هم فقط همونو پرسیدیم...بعد دیگه با مامان تصمیم گرفتیم همونو بگیریم :ws3: ...اونجا که نشسته بودیم تا برنامه هاش رو بزنن یه لحظه افسرده شدم که چرا پولامو دادم بعد با روحیه دادن مامان و .....خوب شدم و از خریدم بسیار خرسند....:hapydancsmil: بعد که اومدیم خونه تا برنامه بزنه و ....شب 12 شده بود :w58: بابا هم منتظر بود...گوشی رو نشون دادم ..بعد هی گفت چند من نگفتم..بعد گفتم حقوقمو هم دادم ...بابام باهام قهر کرد:5c6ipag2mnshmsf5ju3....که چرا پولاتو خرج کردی ...جمع میکردی کمک میکردم ماشین میگرفتیم :sigh:

• Like 7
لینک به دیدگاه

من اولین حقوقمو گرفتم اول کلی ناامید شدم:sigh: بعد کلی پیادم کردن، خونواده سرم هوار شدن براشون پیتزا گرفتم eating1-smiley.gif بعدش یه چندتا از قسطای خوابگاه دانشگاه رو دادمdash3.gif بقیشم رفتم یه دونه سکه خریدم البته اون موقع سکه قیمتش اینقد نبودf_Khodam_c8d6ac2.gif

• Like 5
لینک به دیدگاه
من اولین حقوقمو گرفتم اول کلی ناامید شدم:sigh: بعد کلی پیادم کردن، خونواده سرم هوار شدن براشون پیتزا گرفتم eating1-smiley.gif بعدش یه چندتا از قسطای خوابگاه دانشگاه رو دادمdash3.gif بقیشم رفتم یه دونه سکه خریدم البته اون موقع سکه قیمتش اینقد نبودf_Khodam_c8d6ac2.gif

مگه حقوقت چقد بود که این همه کار باهاش انجام دادی:w58:حقوقت میلیونیه مایه دار:vahidrk:

• Like 5
لینک به دیدگاه
مگه حقوقت چقد بود که این همه کار باهاش انجام دادی:w58:حقوقت میلیونیه مایه دار:vahidrk:

اولین حقوقم از حقوق الانم بیشتر بودd97.gif

• Like 6
لینک به دیدگاه
:w58:

جلل الخالق

سکه داری بیام بدزدمت:w02:

اره دیگه از کرامات دولت کریمه اینه که سال به سال حقوقا از پایین میترقه12118121996716900283.gif کلی سکه دارم میخوای؟2qcmh45.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
اره دیگه از کرامات دولت کریمه اینه که سال به سال حقوقا از پایین میترقه12118121996716900283.gif کلی سکه دارم میخوای؟2qcmh45.gif

طلا:gnugghender:؟ از این 25 تومنیا خودم دارما:whistles:

• Like 4
لینک به دیدگاه

میخواستم برای مادرم دستبند بخرم طلا خیلی گرون بود!!!!:4564:

برای مادرم یه موبایل خریدم و برای خواهرم یه سکه طلای چند دهم گرمی..:ws3:

• Like 10
لینک به دیدگاه
مثله این دیوونه ها هر ماه که حقوق بگیریم می گگیم بذار زیاد شه بعد باهاش یه کاری می کنیم

آخرشم کاری نمی کنیم

یا گم میشه یا نفله میشه میره پی کارش.....:ws3:

اره واقعا :banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

جدا تا حالا تا این عمق بهش فکر نکرده بودم!!!

آخه هنوز دانشجو ام!

اما با اولین حقوق رسمیم قصد دارم یه مقدارشو پس انداز کنم، یه مقدارشم یه شام خونواده رو دعوت کنم

• Like 5
لینک به دیدگاه

اولاین بار من حقوق بگیر نبودم شغل آزاد بوده

چک جنسایی که گرفته بودم و پاس کردم و قرض و شهریه دانشگاه و مدرسه خواهرمو و این چیزا دیگه خلاصه همش خرج نشد نفهمیدیم اصلا مثل باد رفت:ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه

اولين بار شهريه خوابگاه دادم باهاش

يه مقدارم قرض دادم به دوستم تموم شد بعد تا آخر ماه منتظر حقوق بعدي موندم!

• Like 8
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...