*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ خرج کردنش فقط 45دقیقه طول کشید چرا من پس انداز بلد نیستم؟ 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ مستقل میشم!دارم دیونه میشم تو این خونه! اِ یادش بخیر! من اولین حقوقمو گرفتم چند ماه پیش. یادم نیست چیکار کردم! فکر کنم ساندویچ خریدم البته با توجه به اینکه محل کارم یه شهر دیگه است مستقل هم شدم.( خداروشکر). باورتون میشه 1000 km از خونه دورما ولی وقتی از خونه دورم کلی آرامش دارم تا نسبت به وقتی که خونم. خلاقیتم گل میکنه، انرژی بهتری دارم، روحیه ام بهتره، اعتماد به نفسم بالاتر میره و کلی چیزای مثبتِ دیگه. 10 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ من اولین حقوقمو که گرفتم اومدم خونه تقدیم مامان کردم گفت مبارکه و پسم داد...بعد که بابا اومدن رفتم تقدیم بابا کردم...بابا هم گرفت دوبلش کرد همون موقع بهم برش گردوند گفت مبارکت باشه گفت هرماه بیار منم یه چیزی بذارم روش ...منم شاد شدم...:gnugghender:نامرد مدیر عامله پولهای منو نداد ..حقوقامو از اول سال، آخرای مهر گرفتم بعد 2 ماه که ازونجا اومدم بیرون.. بعد میخواستم گوشی بگیرم ...بابا هم پول داده بود که بگیرم و به حقوقم دست نزنم...منم با مامان رفتیم همون مغازه اول از یه گوشی خوشمون اومد...تا آخر هم فقط همونو پرسیدیم...بعد دیگه با مامان تصمیم گرفتیم همونو بگیریم ...اونجا که نشسته بودیم تا برنامه هاش رو بزنن یه لحظه افسرده شدم که چرا پولامو دادم بعد با روحیه دادن مامان و .....خوب شدم و از خریدم بسیار خرسند....:hapydancsmil: بعد که اومدیم خونه تا برنامه بزنه و ....شب 12 شده بود بابا هم منتظر بود...گوشی رو نشون دادم ..بعد هی گفت چند من نگفتم..بعد گفتم حقوقمو هم دادم ...بابام باهام قهر کرد:5c6ipag2mnshmsf5ju3....که چرا پولاتو خرج کردی ...جمع میکردی کمک میکردم ماشین میگرفتیم 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ من اولین حقوقمو گرفتم اول کلی ناامید شدم بعد کلی پیادم کردن، خونواده سرم هوار شدن براشون پیتزا گرفتم بعدش یه چندتا از قسطای خوابگاه دانشگاه رو دادم بقیشم رفتم یه دونه سکه خریدم البته اون موقع سکه قیمتش اینقد نبود 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ من اولین حقوقمو گرفتم اول کلی ناامید شدم بعد کلی پیادم کردن، خونواده سرم هوار شدن براشون پیتزا گرفتم بعدش یه چندتا از قسطای خوابگاه دانشگاه رو دادم بقیشم رفتم یه دونه سکه خریدم البته اون موقع سکه قیمتش اینقد نبود مگه حقوقت چقد بود که این همه کار باهاش انجام دادیحقوقت میلیونیه مایه دار:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ مگه حقوقت چقد بود که این همه کار باهاش انجام دادیحقوقت میلیونیه مایه دار:vahidrk: اولین حقوقم از حقوق الانم بیشتر بود 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ اولین حقوقم از حقوق الانم بیشتر بود جلل الخالق سکه داری بیام بدزدمت 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ جلل الخالق سکه داری بیام بدزدمت اره دیگه از کرامات دولت کریمه اینه که سال به سال حقوقا از پایین میترقه کلی سکه دارم میخوای؟ 3 لینک به دیدگاه
little girl 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ من اولین حقوقمو برای شوی مهربانم یه پالتو خریدم 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ اره دیگه از کرامات دولت کریمه اینه که سال به سال حقوقا از پایین میترقه کلی سکه دارم میخوای؟ طلا:gnugghender:؟ از این 25 تومنیا خودم دارما 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ میخواستم برای مادرم دستبند بخرم طلا خیلی گرون بود!!!! برای مادرم یه موبایل خریدم و برای خواهرم یه سکه طلای چند دهم گرمی.. 10 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ طلا:gnugghender:؟ از این 25 تومنیا خودم دارما اره طلا 25 تومنیا هم مال خودت 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ اره طلا 25 تومنیا هم مال خودت مشهد به صنایعی ها میرسنا مهم معنویاته طلا چیه اخه 5 لینک به دیدگاه
MAHSHID_ACc 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ الان که خیلی وقته از اولین حقوقم میگذره ،ولی با اولین حقوقم رفتم مسافرت با دوستان 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ مشهد به صنایعی ها میرسنا مهم معنویاته طلا چیه اخه تو که راس میگی 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ مثله این دیوونه ها هر ماه که حقوق بگیریم می گگیم بذار زیاد شه بعد باهاش یه کاری می کنیم آخرشم کاری نمی کنیم یا گم میشه یا نفله میشه میره پی کارش..... اره واقعا 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ جدا تا حالا تا این عمق بهش فکر نکرده بودم!!! آخه هنوز دانشجو ام! اما با اولین حقوق رسمیم قصد دارم یه مقدارشو پس انداز کنم، یه مقدارشم یه شام خونواده رو دعوت کنم 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ اولاین بار من حقوق بگیر نبودم شغل آزاد بوده چک جنسایی که گرفته بودم و پاس کردم و قرض و شهریه دانشگاه و مدرسه خواهرمو و این چیزا دیگه خلاصه همش خرج نشد نفهمیدیم اصلا مثل باد رفت 8 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ اولين بار شهريه خوابگاه دادم باهاش يه مقدارم قرض دادم به دوستم تموم شد بعد تا آخر ماه منتظر حقوق بعدي موندم! 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده