maryam39 8211 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دقیقا من هم همین اتفاق افتاد استاد ما هم عالی بود خدا زیاد کنه این استادها رو اینکه در شک هستید را درک میکنم. مثلا در مورد مدیریت، نوپا بودن رشته هم فرصت محسوب میشه هم تهدید به نظرم هر انتخابی کردید، با قدرت ادامه بدید و از موفقیتهاتون در برابر همه سختیهای راه، لذت ببرید من خودم تکراری بودن بحثهای برنامهریزی و طراحی در مقطع ارشد خیلی اذیتم میکرد. نوپا بودن، مباحث جدید و تأکید بیشتر روی مباحث نظری باعث شد مطمئنتر مدیریت را انتخاب کنم. وقتی رفتم دیدم اساتید مدیریت شاکی هستند که چرا دورههای قبلی بیشتر به سمت نظری و برنامهریزی رفتند! در حالی که هدف عمده این رشته را معطوف بودن به اجرا و تربیت حرفهمند و متخصص اجرایی میدونستند! اما تمام تلاشم را برای شنای خلاف جهت دارم میکنم و از این شنا لذت میبرم هر چند آدم خسته میشه، ولی "از پا نمیش... از پا نمیشینیم" اینکه فقط به خاطر مدرک باشه، نتیجهاش میشه خیلیها که به زور و با اکراه و خستگی و ناراحتی دارن میان کلاس و احتمالا هر لحظه به خودشون میگن: خواب که بیشتر میچسبه تا این کلاسای مزخرف واقعا آدم چرا خودش رو الکی خسته کنه؟ مگه همه راههای زندگی به دانشگاه ختم میشه؟ این حرفا تکراریه، ولی حس میکنم دیگه خیلیها شدن "خواهی نشوی رسوا، همرنگ جماعت شو..." امیدوارم بتونید مصمم و قدرتمند تصمیم بگیرید و ادامه بدید مبحثای طراحی تو ارشد تکراری هستن؟در چه حد؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟! ناامید شدم 4 لینک به دیدگاه
mehdi_7070 874 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مبحثای طراحی تو ارشد تکراری هستن؟در چه حد؟میشه بیشتر توضیح بدی؟! ناامید شدم این را که بچههای طراحی باید بیان جواب بدن ولی خب این حسی بود که من داشتم و چیزی بود که توی کلاسها دیده بودم به قول خودت "یکی از بهترین راه ها واسه تصمیم گیری گرایشت در ارشد اینه که بری سر کلاساشون بشینی." اما باز هم معتقدم به خود آدم و هدفش بستگی داره! مثلا کسی که قصدش ادامه تحصیل در مقاطع بعدی هست، از این فرصت به عنوان یه پله ترقی استفاده میکنه و تکراری بودن مباحث، تاثیر چندانی واسش نداره. یکی هم میاد مباحث را در حد همون لیسانس یاد میگیره و نهایتا یه پایاننامه در حد همون لیسانس هم تحویل میده! تاکید کنم که این تکراری بودن را در صورتی بیشتر حس میکنید که ارشد را هم توی همون دانشگاهی باشید که لیسانس بودید 4 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این را که بچههای طراحی باید بیان جواب بدن ولی خب این حسی بود که من داشتم و چیزی بود که توی کلاسها دیده بودم به قول خودت "یکی از بهترین راه ها واسه تصمیم گیری گرایشت در ارشد اینه که بری سر کلاساشون بشینی." اما باز هم معتقدم به خود آدم و هدفش بستگی داره! مثلا کسی که قصدش ادامه تحصیل در مقاطع بعدی هست، از این فرصت به عنوان یه پله ترقی استفاده میکنه و تکراری بودن مباحث، تاثیر چندانی واسش نداره. یکی هم میاد مباحث را در حد همون لیسانس یاد میگیره و نهایتا یه پایاننامه در حد همون لیسانس هم تحویل میده! تاکید کنم که این تکراری بودن را در صورتی بیشتر حس میکنید که ارشد را هم توی همون دانشگاهی باشید که لیسانس بودید میخوام برم سر کلاسای طراحیشون بشینم اگه دیر نشده باشه از یه لحاظ هم چون میخوام حتی الامکان همین دانشگاهی که الان هستم ارشد هم باشم پس باید انتظار تکراری بودنو داشته باشم ولی یه نکته ی امیدوار کننده اینه که اغلب اساتید با تجربه رو گذاشتن واسه ارشدا. در نتیجه هر چی عوض نشه این یه مورد مثبت اضافه میشه و به نظرم نکته ی مثبت دیگه اینه که بجه ها تو ارشد خودشون مشتاق ترند. و یه جوری اجباری و زوری نیست در حد لیسانس و جو کلاس به نظرم پذیراتر از بچه های لیسانسه که خودمون باشیم! 5 لینک به دیدگاه
mehdi_7070 874 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۳ میخوام برم سر کلاسای طراحیشون بشینم اگه دیر نشده باشهاز یه لحاظ هم چون میخوام حتی الامکان همین دانشگاهی که الان هستم ارشد هم باشم پس باید انتظار تکراری بودنو داشته باشم ولی یه نکته ی امیدوار کننده اینه که اغلب اساتید با تجربه رو گذاشتن واسه ارشدا. در نتیجه هر چی عوض نشه این یه مورد مثبت اضافه میشه و به نظرم نکته ی مثبت دیگه اینه که بجه ها تو ارشد خودشون مشتاق ترند. و یه جوری اجباری و زوری نیست در حد لیسانس و جو کلاس به نظرم پذیراتر از بچه های لیسانسه که خودمون باشیم! نه احتمالا نزدیک تحویل کارها هست، بهتر میتونی ارزیابی کنی بچههای طراحی دانشکده خیلی فعال به نظر میرسند برعکس ما که خستهایم همیشه موافقم. یادمه دکتر پاکزاد اینجوری میگفت که ورودیهای ارشد معمولا یکی در میون فعال یا پژوهشگر هستند یعنی ورودیهای یه سال را میبینی حسابی فعال و سال بعد کلا تعطیل تشریف دارند! میگفت همه اساتید دست به دست هم میدیم اینها را یه جوری به مرحله فارغالتحصیلی برسونیم برند پی کارشون :دی خب تو این حالت نباید توقع داشت استاد مباحث جدیدی را شروع کنه! اما وقتی جو فعالی حاکم باشه، اساتید هم با جو همراه خواهند شد. ناسلامتی قراره دانشجو به سطح کارشناسی ارشد برسه، خودش هم باید یه تلاشی بکنه دیگه 6 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام دوباره در ادامه ی پروسه ی تحقیقاتم، این چند روزه گشتی تو کلاس های بچه های ارشد طراحی شهری زدم. بعضی چیزا دستگیرم شد که گفتم شاید بنویسم بهتر باشه اول این که اون ابهت ارشد واسم ریخت حالا نمی دونم خوشبختانه یا متاسفانه! دوما با دیدن کارای بچه های فهمیدم این که دست آدم قوی باشه اونقدرها هم مهم نیست! و سوما این که برای قبول شدن، امتحان تئوری خیلی مهم تر از امتحان عملی و اسکیسه. و خود بچه ها میگفتن که به ندرت میشه که کسایی که امتحان تئوری رو خوب داده باشن اما قبول نشدن (صرفا به خاطر این که اسکیسو بد دادن) 6 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خب اول اینو در مورد خودم بگم که کار کردن برام از دو جنبه اهمیت خیلی زیادی داره اولین جنبه اش درآمد و حس استقلالی که به آدم میده و این که دوست ندارم دیگه به این شیوه ای که الان هست ادامه بدم و دستم هم چنان تو جیب باباجون باشه و دوما از لحاظ تجربه کاری: دوست ندارم وقتی کامل از ارشد فارغ التحصیل شدم تازه بخوام برای بار اول محیط کارو تجربه کنم. با این حساب فکر میکنم بهتره تو یه سالی که میخوام بین کارشناسی و ارشد فاصله بندازم کار کنم و هم زمان درس بخونم و بعد ارشد به صورت جدی تری کارمو ادامه بدم. به دکترا حتی یک درصد هم فکر نمیکنم. فقط میخوام بدونم تحقیق و پژوهش و مقاله اگه آدم نخواد دکترا هم بخونه باز هم اهمیت داره؟ از این جهت که واسه کار، رزومه رو قوی تر بکنه؟به خصوص که من در آینده ایشالا میخوام در زمینه طراحی کار کنم. مهمه آیا؟ 5 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۳ من بعد گرفتن لیسانس، سریعا" سربازی میرم و بعد از اون، اهدافم رو متمرکز مهاجرت از ایران میکنم (که البته ممکنه پروسه ی زمان بری باشه)... علاقه ای به تحصیل در دانشگاههای ایران برای مقاطع بالاتر ندارم . اما شاید هم بعد سربازیم برای ارشد بخونم و بعدش به اهداف بزرگتر فکر کنم! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده