Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ امروز تولده یکی از قدیمیا و فسیلای انجمنه که روزای آخر نکشی سربازیشو میگذرونه یکی از با اخلاق ترینا و با معرفت ترینای انجمن که مکانیکیا خوب میشناسنش سجاد فیلابی (S.F) عزیز که قراره همه رو مهمون کنه به صرف کیک تولدت مبارک سجاد جان :happybday::happy: بدوین بیاین تبریک بگین :hapydancsmil: کادوهاتونم بیارین من خودم جمع میکنم 25 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ خوب ممنونم از اقای عارف استارتر این جشن تولد.. دستت مرسی من اقا سجاد گل رو نمیشناسم .. ولی اقاعارف گل به ما شناسوندن... تبریک میگم. ایشالله صدو بیست سال عمر کنی... به ارزوهای قشنگت برسی/ تو زندگی موفق و پیروز و شاد باشی تولدت به زبان خارجی: تولدت به زبان فارسی دهنتونو شیرین کنید....(دلتون اب افتاد) اینم شامتون... یعنی غش کنید درحدتیم ملی **اقا سجاد خیلی خوشحالمون کردید به خصوص اقای عارف بیشترتر خوشحال کردن که جشن تولد شما رو گرفتن...** تولدت مبارک لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ به به تولد آش خورمونه یعنی همه آش خورا یک طرف سجاد یک طرف همچین با علاقه و پر احساس تو کلاهش آش میخوره که آدم اشک توچشاش حلقه میزنه سجادی تولدت مبارک انشالله سال دیگه پسر دار بشی و جفتت جور بشه دخترتم بماچ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ تولدت دوباره مبارکککک سرباز وطن شیرنیه تولد و اتمام سربازی و پسر دار شدن همه جدا جداستا.. شاد باشی.. لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ تولدت مبارک فسیل :-D ایشالا تا آخر عمر زنده باشی و سال جدید زندگیت تحقق همه شادیهای بیشتری باشه که منتظرش بودین لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ امروز تولده یکی از قدیمیا و فسیلای انجمنه که روزای آخر نکشی سربازیشو میگذرونه یکی از با اخلاق ترینا و با معرفت ترینای انجمن که مکانیکیا خوب میشناسنش سجاد فیلابی (S.F) عزیز که قراره همه رو مهمون کنه به صرف کیک تولدت مبارک سجاد جان :happybday::happy: بدوین بیاین تبریک بگین :hapydancsmil: کادوهاتونم بیارین من خودم جمع میکنم کلا هرجا حس میکنی به نفعته،دست به کار خیر میزنی :| کیک :| کادو :| این شکلکه هم خز شده انقدر نذارش دیگه :| آقا سجاد تولدتون مبارک باشه انشاالله همیشه سلامت و خوشبخت باشید لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ سجاد جان تبریک میگم... بهترینارو برات آرزو میکنم لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ امروز تولده یکی از قدیمیا و فسیلای انجمنه که روزای آخر نکشی سربازیشو میگذرونه یکی از با اخلاق ترینا و با معرفت ترینای انجمن که مکانیکیا خوب میشناسنش سجاد فیلابی (S.F) عزیز که قراره همه رو مهمون کنه به صرف کیک تولدت مبارک سجاد جان :happybday::happy: بدوین بیاین تبریک بگین :hapydancsmil: کادوهاتونم بیارین من خودم جمع میکنم مرسی پسر. پاینده باشی. خوشحالم اینجا دوستایی دارم ک ب یاد، یادم هستند. محمد تو خودت تو الویتی برا خرید کیک و بستنی و شرینی جات ها بگم ؟ بگم؟؟؟؟ خوب ممنونم از اقای عارف استارتر این جشن تولد.. دستت مرسی من اقا سجاد گل رو نمیشناسم .. ولی اقاعارف گل به ما شناسوندن... تبریک میگم. ایشالله صدو بیست سال عمر کنی... به ارزوهای قشنگت برسی/ تو زندگی موفق و پیروز و شاد باشی تولدت به زبان خارجی: تولدت به زبان فارسی دهنتونو شیرین کنید....(دلتون اب افتاد) اینم شامتون... یعنی غش کنید درحدتیم ملی **اقا سجاد خیلی خوشحالمون کردید به خصوص اقای عارف بیشترتر خوشحال کردن که جشن تولد شما رو گرفتن...** تولدت مبارک به به. چقدر خوردنی همین نشناخته بودن به است من هم خوشحال شدم، متشکرم شرکت کردین به به تولد آش خورمونهیعنی همه آش خورا یک طرف سجاد یک طرف همچین با علاقه و پر احساس تو کلاهش آش میخوره که آدم اشک توچشاش حلقه میزنه سجادی تولدت مبارک انشالله سال دیگه پسر دار بشی و جفتت جور بشه دخترتم بماچ باز این شایعه افکن اولا ک اش خیلی هم میوه خوبی ه شیرین، نعنا هم داره ک دوس دارم خوشمزه اس دوما ک پسرم دوس ندارم سوما اینکه دلت بخواد، الان کنار دخترم بودم انقد اسم دختر من نیار تولدت دوباره مبارکککک سرباز وطن شیرنیه تولد و اتمام سربازی و پسر دار شدن همه جدا جداستا.. شاد باشی.. موتوشکرم. شیرنی بده، مخرب بدن ه. تا صب حاضر منبر برم درباره بدی های شیرینی؛ پول هم نمی گیرم ها متشکرم شرکت کردی تولدت مبارک فسیل :-Dایشالا تا آخر عمر زنده باشی و سال جدید زندگیت تحقق همه شادیهای بیشتری باشه که منتظرش بودین اولا ک فسیل چیز خوبیه . از سینی بهتره دوما اینکه ارزوت خوب بود. بسی خوشحال گشتمی. امید است در سال 93 شاهد پیش رفت روز افزورن شما دوست گرامی باشم. با اروزی خوبی مرسی ک شرکت کردین. خوب کردین. ( ولی همین پست بسه دیگه اسپم نکن :دی ) کلا هرجا حس میکنی به نفعته،دست به کار خیر میزنی :|کیک :| کادو :| این شکلکه هم خز شده انقدر نذارش دیگه :| آقا سجاد تولدتون مبارک باشه انشاالله همیشه سلامت و خوشبخت باشید محمد کارش درسته حالا یکی پیدا شده برا من فلک زده، جشن گرفته شما بزن له شخصیتیش کن شلکلکش خزه؛ ولی هر راست نشاید گفت . توانایی مالیش همین بوده خیلی هم خوبه . متشکرم شرکت کردین. امیدوارم شما هم سلامت و پاینده باشید. سجاد جان تبریک میگم... بهترینارو برات آرزو میکنم درود مهدی عزیز. این نــــــــیز بگذرد. یس. این نیز بگذرد. مرسی شرکت کردی. لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ بگو چرا امروز و دیروز انقد بارون می اد. بارون روشنایی بخش. کادو متولد شدن من ب زمینی هاس تولد من ه. ای بابا اصلا حواسم نبودا اینطوری دیگه، فروردین ها پرچــــــــــــــــــــــــــــــم بالا لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ تولدت مبارک آقای باشخصیت لحظه های زندگیت پر از قشنگی لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک آقا سجاد امیدورام همیشه شاد، سلامت و پیروز باشید لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ تولدت مبارك آقا سجاد عزيز بهترينها رو براي شما آرزو ميكنم لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ به به ببین تولد کیه!!! تولدت مبارک آقای مهندس سجاد اول از همه آرزو می کنم همیشه شادِ شادِ شاد باشی و سالم و سلامت و تندرست هم خودت هم همه ی عزیزانت آرزو می کنم که به تمامِ اهداف بزرگ و کوچیک، بلند مدت و کوتاه مدت، بلندپروازانه و کوتاه پروازانه ()، ایده آل گرایانه و واقع گرایانه، قلبی و عقلیت برسی و برات راستی و درستی در همه ی زمینه ها آرزوم می کنم و خوشبختی واقعی بگو چرا امروز و دیروز انقد بارون می اد. بارون روشنایی بخش. کادو متولد شدن من ب زمینی هاس تولد من ه. ای بابا اصلا حواسم نبودا اینطوری دیگه، فروردین ها پرچــــــــــــــــــــــــــــــم بالا خودشیفته ام هستی لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ تولدت مبارک.:hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده