maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ در مورد سایر ارگانهایی که به نوعی در مدیریت شهری موثرند هم، سیاست به طرز غیر قابل انکاری دخیله (چه جمله سنگینی شد) از شهرداری که مثالشو تو پست قبل گقتم تا شورا. که اونم باز به همین منواله. اعضای شورا، شورا رو به عنوان یه پله ی ترقی میدونن برای خودشون که با استفاده از اون بتونن مقام های دست بالاتری رو کسب کنن در آینده. از دیدگاه من این مسئله ضعف شورا محسوب میشه چون باعث میشه به دلایل سیاسی در برابر خیلی از مسائل سکوت کنن و در قبال وظایف شورا کوتاهی کنن. (مثل مشخص کردن دقییییق درآمد شهرداری و نحوهی مصرف اون در حوزههای مختلف. که تا جایی که من اطلاع دارم هیچ آماری حداقل به صورت رسمی و قابل دسترس برای عموم وجود نداره) 5 لینک به دیدگاه
samin.kiani 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ درسته .خانوما از پس هرکاری برمیان قرار نیس کوه بکنن یا اجر بندازن بالا ک بگیم سخته هرچند من علاقه ای ب مدیر بودنو همچین مشاغلی ندارم و خیلیام مثه من شاید خونه داری رو انتخاب میکنن ولی اینا تا وقتیه ک ادم دلش خوش باشه و نیاز ب کار نداشته باشه.جامعه ی ما واسه خانوما خیلی محدوده ب زنهایی ک نیاز ب کار و سیر کردن شکم خودشونو بچه هخاشون داره توجه نمیکنن. وگرنه همه میدونن فرقی بین زن و مرد از نظر انجام این کارا نیس.فقط زن جامعه ما بی اعتماد ب نفس شده بخاطر شرایطی ک هست و فرصت بهش داده نمیشه ک پیشرفت کنه.ینی درواقع نمیذارن ک موفق باشه.از پس هرکاری بر میاد اگه بذارن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده