Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ واقعا همینطوره چند وقت پیشا عروسی یکی از آشنایان دعوت شدیم داماد متولد 72 عروس متولد 75:banel_smiley_4: هیچی دیگه حس بازی های دوران کودکی بهم دست داد خاله خاله بازی چند وقت پیش پسرخالم که 4 سال از من کوچیکتره ازدواج کرد بعد از اون همه رو تهدید کردم که تا من زن نگرفتم کوچیکترا حق ندارن ازدواج کنن بعد هیچی دیگه چند وقت پیش یکی دیگشون ازدواج کرد 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ معیار فامیلاتون چی بود اونوقت؟؟یه کمی هم راجع به موضوع تایپیک صوبت کنیم به نظرم اینجور ازدواج هارو باید به اندازه وزن کله دختر دهه 70 با کلیپس و یا سنش سکه مهر کرد. چون اصلا از اول قصد وصلت و ازدواج به معنی واقعیش در کار نبوده. معامله ست نباید سرت کلاه بره ولی اگر دو نفر عاقلانه به این نتیجه رسیدن که میخوان باهم زندگی کنن دیگه مهریه معنای خودشو میگیره. مهر و صداقه. لازم نیست از 14تا بیشتر باشه آقا نگو فامیلاتون آشناهاتون بگو آشناهاتون اونا آبرو ما رو بردن تنها معیارشون قد دخترا بوده...خیلی طولانی هستن اصلا یه وضعی موضوع تایپیک مگه چی بود؟ 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ میگم تایپیک یهو خلوت نشد؟؟مشکوکه!!! تله نباشه کومار؟ شما خودتون تله هستید البته اگه دهه 70ای باشی وگرنه کبریت بی خطری 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ آقا نگو فامیلاتون آشناهاتون بگو آشناهاتون اونا آبرو ما رو بردنتنها معیارشون قد دخترا بوده...خیلی طولانی هستن اصلا یه وضعی موضوع تایپیک مگه چی بود؟ بدون کلیپس؟؟ نمیدونم چه حکمتیه که هم قد ماهستن ها اما خطای دید ایجاد میکنن یه ضرب المثل چینی هست که میگه زن تا زمانی که مهریه ش کم باشه زنته بیشتر باشه دیگه زنت نیست 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ بدون کلیپس؟؟نمیدونم چه حکمتیه که هم قد ماهستن ها اما خطای دید ایجاد میکنن یه ضرب المثل چینی هست که میگه زن تا زمانی که مهریه ش کم باشه زنته بیشتر باشه دیگه زنت نیست بدون کلیپس و حتی بدون کفش و فقط با جوراب جدا میگم اصلا نمیدونم اینا رو از کجا پیدا کردن یه سر و گردن از شوهراشون بلندترن اتفاقا یه ضربالمثل ماداگاسکاری هست که میگه مهریه خوشبختی نمیاره 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ بدون کلیپس و حتی بدون کفش و فقط با جورابجدا میگم اصلا نمیدونم اینا رو از کجا پیدا کردن یه سر و گردن از شوهراشون بلندترن اتفاقا یه ضربالمثل ماداگاسکاری هست که میگه مهریه خوشبختی نمیاره عجب!! اونوخ اینا احیانا یه تخته کم ندارن؟؟ نمیخوام تو سر مال بزنم ها!! به جون جفت بچه م. دیدم که میگم. معمولا این دست آدما یه تخته و چندتا میخ کم دارن حتی یکی از همکلاسی های دبیرستان ما اونقدر قدش بلند بود دیگه یه تخته داشت بقیه رو نداشت میگم جمله هایی که مستقیم ببه تایپیک ارتباط داره بولد کن خدای ناکرده نگن اسپم میکنیم :| البته یه بزرگی میگفت مهریه خوشبختی نمیاره ولی نبودش بدبختی میاره 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ عجب!!اونوخ اینا احیانا یه تخته کم ندارن؟؟ نمیخوام تو سر مال بزنم ها!! به جون جفت بچه م. دیدم که میگم. معمولا این دست آدما یه تخته و چندتا میخ کم دارن حتی یکی از همکلاسی های دبیرستان ما اونقدر قدش بلند بود دیگه یه تخته داشت بقیه رو نداشت میگم جمله هایی که مستقیم ببه تایپیک ارتباط داره بولد کن خدای ناکرده نگن اسپم میکنیم :| البته یه بزرگی میگفت مهریه خوشبختی نمیاره ولی نبودش بدبختی میاره :ws28::ws28: ---- من باب اینکه اسپم نشه اون بزرگِ در مورد مهریه و پول و نبودش و بدبختی و... درست گفته 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ :ws28::ws28: ---- من باب اینکه اسپم نشه اون بزرگِ در مورد مهریه و پول و نبودش و بدبختی و... درست گفته نه اون یه بزرگ دیگه بوده یه نکته مهم در مورد دهه هفتادی ها و ازدواجشون میدونم ولی جای گفتنش نیست:icon_pf (34): ولی مهریه کمش واسه زندگی هایی که با هر مشکلی به مرز ویرانی میره لازمه. اینو بزرگی نگفته از خودمه 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ نه اون یه بزرگ دیگه بودهیه نکته مهم در مورد دهه هفتادی ها و ازدواجشون میدونم ولی جای گفتنش نیست:icon_pf (34): ولی مهریه کمش واسه زندگی هایی که با هر مشکلی به مرز ویرانی میره لازمه. اینو بزرگی نگفته از خودمه آفرین پس خودتم به نوعی بزرگی ---- من نمیدونم موضوع تاپیک چیه حال هم ندارم برم بالا بخونم ...:) اگه در مورد مهریه اس فقط میتونم نظر شخصی خودمو بگم که با مهریه کم کاملا مخالفم .. هیچوقت هم نتونستم ادمایی که 5تا و 14 تا نمیدونم 110تا میندازن و درک کنم ... ---- تو کشوری مثل کشور ما بنظر من برای ازدواج تنها چیزی که میتونه حامی یه خانوم باشه همین مهریه اشِ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ عجب!!اونوخ اینا احیانا یه تخته کم ندارن؟؟ نمیخوام تو سر مال بزنم ها!! به جون جفت بچه م. دیدم که میگم. معمولا این دست آدما یه تخته و چندتا میخ کم دارن حتی یکی از همکلاسی های دبیرستان ما اونقدر قدش بلند بود دیگه یه تخته داشت بقیه رو نداشت میگم جمله هایی که مستقیم ببه تایپیک ارتباط داره بولد کن خدای ناکرده نگن اسپم میکنیم :| البته یه بزرگی میگفت مهریه خوشبختی نمیاره ولی نبودش بدبختی میاره والله در حد یه سلام علیکی معاشرت داشتیم باهاشون که با یه سلام علیک نمیشه تداد میخ و تخته رو تشخیص داد به جون جوز و جولی دوقولوهای افسانه ایت ولی تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها حتما یه چیزی هست دیگه که یه چیزی شده که یه چیزی بگن اینا فکر کنم حدود 180 بودن شمس بن مظاهر یمانی در یکی از خطبه های امام جمعه های زمان خودشون روایتی رو از مجد بن حجازی گفته که مهریه به اندازش خوبه 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ آفرین پس خودتم به نوعی بزرگی ---- من نمیدونم موضوع تاپیک چیه حال هم ندارم برم بالا بخونم ...:) اگه در مورد مهریه اس فقط میتونم نظر شخصی خودمو بگم که با مهریه کم کاملا مخالفم .. هیچوقت هم نتونستم ادمایی که 5تا و 14 تا نمیدونم 110تا میندازن و درک کنم ... ---- تو کشوری مثل کشور ما بنظر من برای ازدواج تنها چیزی که میتونه حامی یه خانوم باشه همین مهریه اشِ اوهوم. تو این کشوری که زن هیچ جایگاهی نداره. خصوصا زن مطلقه!! مهریه حامی زن هست. 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ آفرین پس خودتم به نوعی بزرگی ---- من نمیدونم موضوع تاپیک چیه حال هم ندارم برم بالا بخونم ...:) اگه در مورد مهریه اس فقط میتونم نظر شخصی خودمو بگم که با مهریه کم کاملا مخالفم .. هیچوقت هم نتونستم ادمایی که 5تا و 14 تا نمیدونم 110تا میندازن و درک کنم ... ---- تو کشوری مثل کشور ما بنظر من برای ازدواج تنها چیزی که میتونه حامی یه خانوم باشه همین مهریه اشِ یعنی مثلا چنتا خوبه؟1000 اینا لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ والله در حد یه سلام علیکی معاشرت داشتیم باهاشون که با یه سلام علیک نمیشه تداد میخ و تخته رو تشخیص داد به جون جوز و جولی دوقولوهای افسانه ایتولی تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها حتما یه چیزی هست دیگه که یه چیزی شده که یه چیزی بگن اینا فکر کنم حدود 180 بودن شمس بن مظاهر یمانی در یکی از خطبه های امام جمعه های زمان خودشون روایتی رو از مجد بن حجازی گفته که مهریه به اندازش خوبه جولز و جولی دوقلو نبودن دوست بودن!! برادران زحمت کش سانسورچی اینجوری ماست مالزاسیون کردن! اینم یه تفاوت دیگه ما با دهه هفتادی های مرفه بی درد. 180؟؟؟؟!!! دیگه شک نکن! به جون خودم! یه جمله معروف هست که میگه مهریه رو حالا کی داده کی گرفته؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ یه ضرب المثل انگیلیسی هست که میگه مهریه 100 سکه بهار آزادی اولش سخته بقیش جور میشه نترس برو جلو 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ جولز و جولی دوقلو نبودن دوست بودن!!برادران زحمت کش سانسورچی اینجوری ماست مالزاسیون کردن! اینم یه تفاوت دیگه ما با دهه هفتادی های مرفه بی درد. 180؟؟؟؟!!! دیگه شک نکن! به جون خودم! یه جمله معروف هست که میگه مهریه رو حالا کی داده کی گرفته؟؟ خدایی؟ یعنی از بچگی با دروغ بزرگ شدیم عمو جان هم توی سوباسا عموی سوباسا نبود دوست مادرش بود یه ضربالمثل ژاپنی میگه: اگه مهرم رو ندی نمیتونم کاری بکنم ولی بده دیگه مهرم رو بده 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ یه ضرب المثل انگیلیسی هست که میگه مهریه 100 سکه بهار آزادی اولش سخته بقیش جور میشه نترس برو جلو جمله اورجینالشو میگی؟؟ خدایی؟یعنی از بچگی با دروغ بزرگ شدیم عمو جان هم توی سوباسا عموی سوباسا نبود دوست مادرش بود یه ضربالمثل ژاپنی میگه: اگه مهرم رو ندی نمیتونم کاری بکنم ولی بده دیگه مهرم رو بده اوهوم!!! اصن میزنن فیلمارو میترکونن! به نظرم میشه مردا از جهاز و سیسمونی بگذرن زن هم از مهریه سنگین 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ یه نکته ای که خیلی مهمه کلیپس های دهه 70ی ها هم تو بیشتر دیده شدنشون بی تاپیر نیست!!ولی جدی جدای از همه چیز، خیلی متفاوتن!! چرا؟؟ اصلا معیارهاشون خیلی با ما فرق میکنه. اون موقع ما تنها فکرمون درس و دانشگاه و این مزخرفات بود الان اونا .... خیلی متفاوتن. ضمنا ازدواج رو اولویت میدونن تا درس و دانشگاه. و طبیعیه که تو این سن توقعاتشون نسبت به انتخاب همسر کمتره هرچند بعدش تلافی میکنن خیلی باحالن یعنی من هر چی هفتادی اطرافه همه متاهل متولد 62 و 63 همه مجرد کوفتشون شه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ یه ضرب المثل رژیم اشغالگر قدسی هست که میگه مهریه یا شهریه؟دوتاش که نمیشه اخه منم انسانم دوتا دست بیشتر که ندارم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ جمله اورجینالشو میگی؟؟ اوهوم!!! اصن میزنن فیلمارو میترکونن! به نظرم میشه مردا از جهاز و سیسمونی بگذرن زن هم از مهریه سنگین جمله اورجینالش همین بود البته جدیدا یه جمله تقلبی درست کردن که زندگی 100 سال اولش سخته آره دیگه منم موافقم ما که یه یخچال ساید بای ساید از اون اسنوا یا بوش آلمان و یه لباسشویی ساده بوش و یه مایکروفر ساده خفن و .... که بیشتر نمیخوایم 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ یه ضرب المثل رژیم اشغالگر قدسی هست که میگه مهریه یا شهریه؟دوتاش که نمیشه اخه منم انسانم دوتا دست بیشتر که ندارم خب دوتا دست و دوتا جیب منطقیه دیگه! یه دست و یه جیب واسه شهریه، یه دست و یه جیب واسه مهریه. هرچند مهریه رو خود دختره میتونه از جیبت بکشه بیرون. این اشغالگر ها هم منطقی حرف نمیزنن هیچ وقت! لطفا به نشانه اعتراض نسبت به فجایع غزه از اونا جمله نگو. پدربزرگ یکی از دوسستام میگفت مهریه رو 10 کیلو پر مگس بگید که عمرا پیدا کنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده