رفتن به مطلب

نظرتون رو بگید ای مجردا ومتاهلا!

anjello

ارسال های توصیه شده

واساده راحتترم عذب قولی یعنی چی اونوخ:w58:

یعنی پیر پسر ترشیده :w02:فکر کنم معنیش همین باشه

لفظی که داداش کوچیکم به داداش بزرگم میگه :gnugghender:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 225
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

عذب عوقلیه مینا..:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بی سوات ترشیدگی مختص دختراس نه پسرا ماها مواد نگهدارنده داریم:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من باب ازدواج و تجرد و تاهل

چندی پیش با رفقا هرم جمعیتی ایران را نگریستیم و از خود تحلیل ها راندیم که چندی از نتایج آن را اینجا میگیم

همه میدونن که پیک جمعیتی ایران برای دهه 60 هستش

و تا جایی که من میدونم میانگین فاصله سنی ازدواج آقایون با خانوما 5 سال هستش یعنی یه آقا به خانم 5 سال کوچیکتر از خودش ازدواج میکنه به طور میانگین

(حالا با فرض درست بودن عدد 5 چون من در موردش تحقیق نکردم و فقط شنیدم اینجوریه)

دختران 60-65 با پسران 55-60 ازدواج میکنن که اکثر پسرای 55-60 ازدواج کردن ویا اگه ازدواج نکردن درصدی از اونا کلا تجرد رو انتخاب کردن پس اینجا میفهمیم که دخترای مجرد 60-65 موقعیت بسیار کمتری برای ازدواج دارن!

اما دخترای 65-70 که تعدادشون زیاده با پسرای 60-65 که اونام تعدادشون زیاده ازدواج میکنن

اما پسرای 65-70... این گروه با دخترای 70-75 ازدواج میکنن و تعداد این دخترا کم هستش البته کلا پسرا دستشون بازتره و میتونن طیف وسیع تری رو برای ازدواج انتخاب کنن و از بازه65-70 پس اینا هم مشکل انچنانی ندارن چون میتونن طیف وسیع تری رو انتخاب کنن

اما در اینجا به این نتیجه میرسیم که دخترایی که در بازه 60-65 هستن موقعیت بسیار کمتری نسبت به سایرین برای ازدواج داشتن و دارن!

• Like 2
لینک به دیدگاه
من باب ازدواج و تجرد و تاهل

چندی پیش با رفقا هرم جمعیتی ایران را نگریستیم و از خود تحلیل ها راندیم که چندی از نتایج آن را اینجا میگیم

همه میدونن که پیک جمعیتی ایران برای دهه 60 هستش

و تا جایی که من میدونم میانگین فاصله سنی ازدواج آقایون با خانوما 5 سال هستش یعنی یه آقا به خانم 5 سال کوچیکتر از خودش ازدواج میکنه به طور میانگین

(حالا با فرض درست بودن عدد 5 چون من در موردش تحقیق نکردم و فقط شنیدم اینجوریه)

دختران 60-65 با پسران 55-60 ازدواج میکنن که اکثر پسرای 55-60 ازدواج کردن ویا اگه ازدواج نکردن درصدی از اونا کلا تجرد رو انتخاب کردن پس اینجا میفهمیم که دخترای مجرد 60-65 موقعیت بسیار کمتری برای ازدواج دارن!

اما دخترای 65-70 که تعدادشون زیاده با پسرای 60-65 که اونام تعدادشون زیاده ازدواج میکنن

اما پسرای 65-70... این گروه با دخترای 70-75 ازدواج میکنن و تعداد این دخترا کم هستش البته کلا پسرا دستشون بازتره و میتونن طیف وسیع تری رو برای ازدواج انتخاب کنن و از بازه65-70 پس اینا هم مشکل انچنانی ندارن چون میتونن طیف وسیع تری رو انتخاب کنن

اما در اینجا به این نتیجه میرسیم که دخترایی که در بازه 60-65 هستن موقعیت بسیار کمتری نسبت به سایرین برای ازدواج داشتن و دارن!

کلا اشتباهگفتی

همه پسرای 62 تا 69 با این دهه 70 هایی ازذواج میکینن :w000:این دهه 70 خیلی زرنگن:w000:

• Like 1
لینک به دیدگاه
کلا اشتباهگفتی

همه پسرای 62 تا 69 با این دهه 70 هایی ازذواج میکینن :w000:این دهه 70 خیلی زرنگن:w000:

عجب ها دو ساعت فسفر نداشتمون رو سوزوندیم به این نتایج بسیار دقیق فاقد اعتبار رسیدیم اون وقت شما میگی هیچیw000.gif

اولا پسرای دهه 60ای اکثرا از دخترای دهه هفتادی گریزانند چون اکثر این دخترا خیلی جینگولی پینگولی هستن و نمیشه 5 دقیقه بیشتر تحملشون کرد:ws3:

دوما ... نمیدونم دوما چی بنویسم چیزی به ذهنم نرسید:ws3:

ولی سوما دهه 70 ایا اکثرا سطح فکریشون و توقعاتشون با ما یکی نیست و همین دیگه

• Like 1
لینک به دیدگاه
عجب ها دو ساعت فسفر نداشتمون رو سوزوندیم به این نتایج بسیار دقیق فاقد اعتبار رسیدیم اون وقت شما میگی هیچیw000.gif

اولا پسرای دهه 60ای اکثرا از دخترای دهه هفتادی گریزانند چون اکثر این دخترا خیلی جینگولی پینگولی هستن و نمیشه 5 دقیقه بیشتر تحملشون کرد:ws3:

پس چرا این دهه هفتادیا اغلب متاهلن ولی دهه شصتی ها نه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

اصلا نمیدونم بحث سر چیه ولی دهه شستی:ws3::ws3: ها ...

هیچی ولش کن! ولی دخترای 60-65 با پسرای دها 70 مزدوج میشن که به مشکل برمیخورن.

مدیونید اگه فک کنید فقط میخواستم بیام تو بحث.

یه بزرگی اینو گفته :|

• Like 1
لینک به دیدگاه

خب چون بعد از اینکه باهاشون ازدواج کردن متوجه میشن نمیشه تحملشون کنن:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب چون بعد از اینکه باهاشون ازدواج کردن متوجه میشن نمیشه تحملشون کنن:ws28:

باز تا هفتاد یک قابل تحملن

ولی عملا ما دو سه تا دختر 74داریم یعنی عملا من دلم میسوزه واسه کسی که اینا رو میخواد بگیره ؛ ماشالا آدمو درسته قورت میدن:sad0:

• Like 1
لینک به دیدگاه
باز تا هفتاد یک قابل تحملن

ولی عملا ما دو سه تا دختر 74داریم یعنی عملا من دلم میسوزه واسه کسی که اینا رو میخواد بگیره ؛ ماشالا آدمو درسته قورت میدن:sad0:

یکی از اقوام 75-6 فکر کنم. ازدواج کرده شبا با پت و مت میخوابه شوهره هم میره پیش مامان باباش!!

باردار بود دوچرخه سواری کرد بچه ش سقط شد پسره 6 ماه مشکی پوشید.:banel_smiley_4:

نسل بامزه این کلا:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

الان شهرداری شومایید؟:w000:

یه جیزی که هست اینه که دخترای دهه هفتادی خیلی جلو چشم دخترای دهه 60ای هستن و کلا اگه یه نفر از دهه 70 ازدواج کنه دهه 6ایا تعمیم میدن به کل دهه70:ws28:

اصلا نمیدونم بحث سر چیه ولی دهه شستی:ws3::ws3: ها ...

هیچی ولش کن! ولی دخترای 60-65 با پسرای دها 70 مزدوج میشن که به مشکل برمیخورن.

مدیونید اگه فک کنید فقط میخواستم بیام تو بحث.

یه بزرگی اینو گفته :|

همین که نمیدونی بحث در مورد چیه ولی وارد شدی با دمپایی ابری نشون میده که پیگیر بحثی و میشه از نظرات شما هم استفاده کرد:ws3:

این بزرگه از نظر حجمی بزرگ بوده یا فلسفی؟چون بعضی از بزرگا هستن فقط حجم فضاپرکن هستن و وزن و چگالی کره زمین رو بیهوده بالا میبرن و حتی دیده شده موانعی هستن در برابر باد ولی اگه نباشن باد مسیر طبیعی خودش رو میره

• Like 2
لینک به دیدگاه
الان شهرداری شومایید؟:w000:

یه جیزی که هست اینه که دخترای دهه هفتادی خیلی جلو چشم دخترای دهه 60ای هستن و کلا اگه یه نفر از دهه 70 ازدواج کنه دهه 6ایا تعمیم میدن به کل دهه70:ws28:

همین که نمیدونی بحث در مورد چیه ولی وارد شدی با دمپایی ابری نشون میده که پیگیر بحثی و میشه از نظرات شما هم استفاده کرد:ws3:

این بزرگه از نظر حجمی بزرگ بوده یا فلسفی؟چون بعضی از بزرگا هستن فقط حجم فضاپرکن هستن و وزن و چگالی کره زمین رو بیهوده بالا میبرن و حتی دیده شده موانعی هستن در برابر باد ولی اگه نباشن باد مسیر طبیعی خودش رو میره

یه نکته ای که خیلی مهمه کلیپس های دهه 70ی ها هم تو بیشتر دیده شدنشون بی تاپیر نیست!!:ws3:

ولی جدی جدای از همه چیز، خیلی متفاوتن!!

چرا؟؟

اصلا معیارهاشون خیلی با ما فرق میکنه.

اون موقع ما تنها فکرمون درس و دانشگاه و این مزخرفات بود الان اونا ....

خیلی متفاوتن.

ضمنا ازدواج رو اولویت میدونن تا درس و دانشگاه.

و طبیعیه که تو این سن توقعاتشون نسبت به انتخاب همسر کمتره هرچند بعدش تلافی میکنن:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
یکی از اقوام 75-6 فکر کنم. ازدواج کرده شبا با پت و مت میخوابه شوهره هم میره پیش مامان باباش!!

باردار بود دوچرخه سواری کرد بچه ش سقط شد پسره 6 ماه مشکی پوشید.:banel_smiley_4:

نسل بامزه این کلا:ws3:

واقعا همینطوره :ws3:

چند وقت پیشا عروسی یکی از آشنایان دعوت شدیم داماد متولد 72 عروس متولد 75:banel_smiley_4:

هیچی دیگه حس بازی های دوران کودکی بهم دست داد خاله خاله بازی:whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه

دوتا از آشناهامون(روم نشد بگم فامیلامون:ws28:) از دهه 50 ازدواج مرده با دختری از دهه 70:ws3:

پسرا متولد 58 و 59 دخترا متولد 73 و 74

بعدش من هر وقت اینا رو میبینم احساس میکنم اینا قصدشون این نبوده زن بگیرن قصدشون این بوده بچه بزرگ کنن:ws3:

خب دلیلشون این بوده که پسرا خیلی پولدار بودن و دخترا هم که از خداشون بوده

• Like 2
لینک به دیدگاه
دوتا از آشناهامون(روم نشد بگم فامیلامون:ws28:) از دهه 50 ازدواج مرده با دختری از دهه 70:ws3:

پسرا متولد 58 و 59 دخترا متولد 73 و 74

بعدش من هر وقت اینا رو میبینم احساس میکنم اینا قصدشون این نبوده زن بگیرن قصدشون این بوده بچه بزرگ کنن:ws3:

خب دلیلشون این بوده که پسرا خیلی پولدار بودن و دخترا هم که از خداشون بوده

معیار فامیلاتون چی بود اونوقت؟؟:ws38:

یه کمی هم راجع به موضوع تایپیک صوبت کنیم:ws3:

به نظرم اینجور ازدواج هارو باید به اندازه وزن کله دختر دهه 70 با کلیپس و یا سنش سکه مهر کرد.

چون اصلا از اول قصد وصلت و ازدواج به معنی واقعیش در کار نبوده.

معامله ست نباید سرت کلاه بره:ws3:

ولی اگر دو نفر عاقلانه به این نتیجه رسیدن که میخوان باهم زندگی کنن دیگه مهریه معنای خودشو میگیره.

مهر و صداقه. لازم نیست از 14تا بیشتر باشه:ws37:

لینک به دیدگاه
یه نکته ای که خیلی مهمه کلیپس های دهه 70ی ها هم تو بیشتر دیده شدنشون بی تاپیر نیست!!:ws3:

ولی جدی جدای از همه چیز، خیلی متفاوتن!!

چرا؟؟

اصلا معیارهاشون خیلی با ما فرق میکنه.

اون موقع ما تنها فکرمون درس و دانشگاه و این مزخرفات بود الان اونا ....

خیلی متفاوتن.

ضمنا ازدواج رو اولویت میدونن تا درس و دانشگاه.

و طبیعیه که تو این سن توقعاتشون نسبت به انتخاب همسر کمتره هرچند بعدش تلافی میکنن:ws3:

آره دیگه قبلنا قد دخترا رو حساب میکردن یه سانت کم میکردن به خاطر کفششون الان 10 سانت به خاطر کفش و 10 سانت به خاطر کلیپس کم کنی چیزی نمیمونه عملا:ws3:

بعدشم تلافی میکنن به قول تو

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره دیگه قبلنا قد دخترا رو حساب میکردن یه سانت کم میکردن به خاطر کفششون الان 10 سانت به خاطر کفش و 10 سانت به خاطر کلیپس کم کنی چیزی نمیمونه عملا:ws3:

بعدشم تلافی میکنن به قول تو

میگم تایپیک یهو خلوت نشد؟؟:ws52:

مشکوکه!!!

تله نباشه کومار؟:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...