Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ وقتی راه حلی نمی تونی پیدا کنی صورت مسئله رو پاک کن 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ اشتباه شما همينجاس... شما مهر حق زنه و حتي اگه مطالبه هم نكنه گردن شماس... شما نميتوني از گردن خودت با اين حرفا بازش كني! يه دِينه كه تا ابد بر دوشته، ميتوني توي دنيا راحت حق كسي رو پايمال كني؟ پس بهتره ببخشيد اينو ميگم، از روي عشق و عاشقي رو هوا هر چي خانواده دختر گفتن قبول نكني... چيزي رو بپذير كه ميتوني اداش كني، يه سكه ميخواد باشه، يا حتي 10000 سكه.... ببين چقد ميتوني بدي من كِي بنا رو گذاشتم روي عشق؟؟؟ اصلا چه ربطي داشت اين وسط؟ من خودم به شخصه به عشق قبل ازدواج اعتقادي ندارم! اون عشقي رو دوست دارم و ميپسندم كه بعد ازدواج، يا توي دوران عقد و نامزدي بوجود مياد.... يعني بر حسب شناخت! قبل ازدواج فقط از روي ظاهر هستش... چون واقعا نميشه تشخيص داد كه طرف مقابل چه شخصيتي داره! من مهرم رو اصلا از روي عشق تعيين نكردم... روزي كه مهرم رو تعيين كردم نه كسي توي زندگيم بود نه به كسي علاقمند بودم... در ضمن اكثر ازدواجهاي ناموفق رو كه بررسي كني متوجه ميشي كه خانم مهريه خيلي بالايي داشته، حرفمو اگه قبول نداري، يه روز برو توي دادگاههاي خانواده ، ببين اوناييكه طلاق گرفتن يا دارن ميگيرن مهرشون چقده! پس اصلامهر بالا تضمين خوشبختي نيست! و كساني هم كه براي خودشون پشتوانه در نظر ميگيرن به نظر من كاملا اشتباهه... چون همه چيز مادي نيست! خدايي نكرده اگه زندگيت نا موفق بود و هزاران سكه مهرت بود، فك ميكني با اين پول ميتوني همه چيز رو برگردوني؟ فريحهي عزيز، توي زندگي ناموفق، اولين جايي كه ضربه ميخوره و تا ابد هم با هيچ چيزي پاك نميشه و فراموش نميشه، روح آدماس... وقتي زني اعصاب و روانش رو از دست داد، شور و شوق خونهي پدريش رواز دست داد، حالا شده يه زن افسرده! با چي ميخواي درستش كني؟ دنيا هم مهرش باشه نميتونه مثل قبل باشه! مگر آدم بي رگي باشه.... من حرفاتو قبول دارم خودم با مهریه مخالفم اما در شرایطی که قوانین عادلانه باشه در غیر اینصورت مجبورم که مهریه بالا اونم عندالمطالبه داشته باشم حالا تو فکر کن همین آدمی که ضربه ی روحی خورده و افسرده است پولی برای ادامه ی زندگی نداشته باشه راحتر زندگی می کنه یا اگه مهریه ایی داشته باشه که بخشی از هزینه های زندگیشو تامین کنه؟ اون زنی که شوهرش زن دوم گرفته با گرفتن مهریه دلش خنک نمیشه؟ ممکنه ضربه ی روحی بخوره اما با اذیت کردن اون شخص مقداری از افسردگیش بر طرف میشه 2 لینک به دیدگاه
T-bag 320 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ اینجا شوهر میدن؟ نه ! اشتب اومدی... در حال حاضر امین آباد شوهر میدن! دیر بجنبی تموم میشه!:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ نه ! اشتب اومدی...در حال حاضر امین آباد شوهر میدن! دیر بجنبی تموم میشه!:icon_pf (44): امین اباد کجاست؟ 2 لینک به دیدگاه
T-bag 320 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ امین اباد کجاست؟ ای بابا ! امین آباد دیگه! جاییه که پسرای جوون و از هر لحاظ آماده واسه ازدواج توش نگه داری میشن. یه مرکزیه که به یاد عشق مجنون به لیلی دارلمجانین نامگذاری شده. مجنون منتظر توست لیلی شو! 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ اینجا شوهر میدن؟ نه زن میدن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ سلامازاونجا که شتر ازدواج هنوز درخونه خیلیامونو نزده وجوونای ما هنوز تو خواب ورویای مزدوج شدن وزندگی مشترک موندن فتم نظرشمارو درمورد یکی از مشکلات اصلی این مقوله بپرسم نظرتون درمورد مهریه چیه تا چقدر خوبه واصلا ایا خوبه یا بده راستش چندروز پیش یکی از دوستام رفته بود خواستگاری یه دختری هردوشون هم وضع خیلی معمولی دارن از نظر اجتماعی خانواده دختره 1366 تا سکه تمام برا مهریه شرط گذاشتن ویه قدم هم پاپس نمیکشن بابای این دوستمونم کلی کفری شده سراین قضیه حالا نظر شما چیه؟ الان سکه 670 هستش 670*1366 تا :w58::w58: ماشین حساب هنگ کرد 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ من که 1000 تا کمتر نمیکنم دلیلم دارم:1:اولا طلاق خاستم بزورم که شده بتونم بگیرم:w00: 2:طلاق گرفتم بچمو بده بهم:w00: 3:چطور من جهزیه سیسمونی خرج مراسم عقد و شام عروسی (دنگی) بدم اون یه مهریه نده:w00: مهریه شاید لازمه ی خشبختی نیست اما تو ایران که اغلب حقوق به نفع مرده یه چیزیه که نمیشه منکرش شد:w00: دو روز دیگه این بیتربیت خاست زن دوم بگیره بنده یه چیزی از این زندگی نصیبم بشه هر چند جوونیمو خونش گزاشتم:jawdrop: وینا اینارو پذیرفتی یا اجرا کردی یا کم آوردی 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ مهریه پشتوانه خانمه. کم باشه، اگه خدایی نکرده چیزی بشه، مرد مهریه رو رراحت میده میره دنبال خوشگذرونی خودش اگه زیاد باشه بیش از اندازه اونوقت میشه یه اهرم فشار علیه مرد یه خونه ب نام خانم بشه یا حداقل ۳دنگش با چندتا سکه.۱۴ یا ۷۲ یا ۱۱۰تا. خوبه دیگه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی یکی منو توجیه کنه که کدوم عقل سلیمی حاضر میشه خوشی دارایی آزادی و هزار فاکتور مثبت دیگه رو با یک آدم غریبه شریک بشه 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی یکی منو توجیه کنه که کدوم عقل سلیمی حاضر میشه خوشی دارایی آزادی و هزار فاکتور مثبت دیگه رو با یک آدم غریبه شریک بشه این بحث در تاپیک دفتر تجرد..... هم مطرح شد تا ازدواج نکنی ندانی 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ این بحث در تاپیک دفتر تجرد..... هم مطرح شد تا ازدواج نکنی ندانی یعنی تو دانی؟ 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ یعنی تو دانی؟ ندانم منم. حتما خوبه که توصیه میشه دیگه 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ یعنی تو دانی؟ صبر کن. من سال بعد ازدواج میکنم اگه خوب بود تاهل، بهت میگم ولی آخه پدر من از سن تو داره میگذره دیگه.:vahidrk: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ من که 1000 تا کمتر نمیکنم دلیلم دارم:1:اولا طلاق خاستم بزورم که شده بتونم بگیرم:w00: 2:طلاق گرفتم بچمو بده بهم:w00: 3:چطور من جهزیه سیسمونی خرج مراسم عقد و شام عروسی (دنگی) بدم اون یه مهریه نده:w00: مهریه شاید لازمه ی خشبختی نیست اما تو ایران که اغلب حقوق به نفع مرده یه چیزیه که نمیشه منکرش شد:w00: دو روز دیگه این بیتربیت خاست زن دوم بگیره بنده یه چیزی از این زندگی نصیبم بشه هر چند جوونیمو خونش گزاشتم:jawdrop: چی فکر میکردم چی شد 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ کم آوردمهیچی هیچی دستی ندیم گرفتن پیشکش به این میگن گذشت برای خواستن و عشق کم نیاوردی اونا شاید ولی تو نه 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ صبر کن. من سال بعد ازدواج میکنم اگه خوب بود تاهل، بهت میگم ولی آخه پدر من از سن تو داره میگذره دیگه.:vahidrk: آورین آورین تست کن نتیجشو بهم بگو منکه سنی ندارم هنو 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ چی فکر میکردم چی شد خواستم اینارو برا مجردها بگم منم کم آوردم عیب نداره برا شروع اینگونه باید بود ویینا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده