رفتن به مطلب

نظرتون رو بگید ای مجردا ومتاهلا!

anjello

ارسال های توصیه شده

والا من که خودم مجردم اما این یارو بنظرم دخترشو ترشی بندازه بهتره چون مگه کسی مخش تعطیل باشه که زن بگیره با این جور شرایط .در مورد مهریه از قدیم گفتن کی داده کی گرفته اما الان دیگه بعضی ها از این راه در آمدی دارن و حسابی کارشونم گرفته به نظر من خوبه که مهریه باشه اما یه چیزی که پسر در هر شرایطی بتونه بدش اگه دختر مهرشو خواست نیفته زندان اما به نظر من این جور مهریه ها فقط برای اینه که پسررو به خاک سیاه بنشونند و اشتباه محضه قبول این مهریه های سنگین و این جور مهریه ها زندگی رو هیچ دوامی نمیده و اتفاقآ باعث اختلاف زوجین میشه امیدوارم همه ی جوانان به آرزوشون که یه همسر خوبه برسن .آمین رو بلند بگو صدات بگوش بابات برسه :ws3::ws28::w42:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 225
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دهههههههههههههه............. :jawdrop:

یعنی چی؟ :jawdrop:

دینی است که به گردن شوهره و باید بده........... :ws3:

مگه دست خودشه که نده......... :banel_smiley_4:

واسه همین هم میگیم که در حد وسع مالی نفر باشه که چهار پس فردای قیامت شرمنده نشه پیش همسر دنیایی خودش که من حقت رو خوردم و خدا هم حق الله رو میبخشه ولی حق الناس رو نه به همین سادگی......... :icon_pf (34):

به نظر من مثل نماز که در صورت نخوندنش مواخذه میشیم، مهریه هم در صورت عدم پرداختش بازخواست خواهیم شد. :w16:

حق زنه و باید داد........... :ws3:

هیچ راهی وجود نداره و باید پرداخت بشه...... :ws3:

لا مفر ، و يجب أن تدفع........ :ws3:

Is no escape and must be paid

没有逃避,并且必须支付

خوب کاری میکنی آبجی............. :ws3:

حق تو هستش........... :w16:

حق هم گرفتنی هستش نه دادنی............ :ws46:

فمنیسم

• Like 1
لینک به دیدگاه
والا من که خودم مجردم اما این یارو بنظرم دخترشو ترشی بندازه بهتره چون مگه کسی مخش تعطیل باشه که زن بگیره با این جور شرایط .در مورد مهریه از قدیم گفتن کی داده کی گرفته اما الان دیگه بعضی ها از این راه در آمدی دارن و حسابی کارشونم گرفته به نظر من خوبه که مهریه باشه اما یه چیزی که پسر در هر شرایطی بتونه بدش اگه دختر مهرشو خواست نیفته زندان اما به نظر من این جور مهریه ها فقط برای اینه که پسررو به خاک سیاه بنشونند و اشتباه محضه قبول این مهریه های سنگین و این جور مهریه ها زندگی رو هیچ دوامی نمیده و اتفاقآ باعث اختلاف زوجین میشه امیدوارم همه ی جوانان به آرزوشون که یه همسر خوبه برسن .آمین رو بلند بگو صدات بگوش بابات برسه :ws3::ws28::w42:

موافقم:icon_redface:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
فمنیسم

1- بیان شده در دین اسلام.

:icon_gol:

2- توصیه شده توسط پیامبر اکرم (ص) :icon_gol: و ائمه اطهار علیهم السلام. :icon_gol:

3- حق شرعی و قانونی زن. :icon_gol:

و با اوصاف بالا حکم خدا و شرع و قانون است و غیر قابل تغییر. :ws46:

و این هرگز بدین معنا نیست که مقدار مهریه غیر منطقی و بیشتر از حد وسع مالی شوهر باشد. :ws46:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من متاسفانه فقط پست اول رو شد بخونم...بقيه رو نخوندم

ولي چيزي كه هست خيلي وقتا به خاطر چشم و هم چشميه اين مهرها

من خيلي اطرافم ديدم

مثلا دخترعموي خود من، حرفش اينه كه مثلا من كه درس خوندم بايد از فلاني كه ديپلم داره، يا فلاني كه شهرستانيه (ببخشيد حرف من نيست! سطح فكر پايين ايشونه!) يا خواهرم كه مال 6-7 سال پيشه بيشتر باشه!!

اينجور افراد و خانوادهاشون يه دلايلي دارن كه آدم با شنيدنشون چند روزي هنگ ميشه!

عزیز دلم شما یه نگاه به زندگی های نا موفق هم بکن

فقط عشق قبل از ازدواج ئر نظر نگیر چه بسیار عشق هایی که بعد از ازدواج از بین رفتن

هیچ کسی حتی اونایی که مهریه بالا در نظر می گیرن هم به این فکر نمی کنن مهریه خوشبختی میاره فقط به این فکر می کنن که خدای نکرده ازدواجشون نا موفق بشه و این مهریه بخشی از زندگیشونو میسازه

• Like 1
لینک به دیدگاه

چي شده؟ :ws3:

پیامبر چی گفته برید یکی دیگه بگیرید؟:ws52:

ببخشید, دقیقا پیامبر اکرم (ص) چی فرموده بودن؟

یعنی به عبارتی شماره های 1 و 4 چی چی بود؟

منم 3 و 4 نفهمیدم 4 چی میگه:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

1- بیان شده در دین اسلام.

:icon_gol:

2- توصیه شده توسط پیامبر اکرم (ص) :icon_gol: و ائمه اطهار علیهم السلام. :icon_gol:

3- حق شرعی و قانونی زن. :icon_gol:

و با اوصاف بالا حکم خدا و شرع و قانون است و غیر قابل تغییر. :ws46:

و این هرگز بدین معنا نیست که مقدار مهریه غیر منطقی و بیشتر از حد وسع مالی شوهر باشد. :ws46:

با جمله آخری موافقم

ولی وقتی خانواده دختر حاضر نمی شن دخترشون رو با مهریه پایین به پسره بدن، چه باید کرد؟؟؟

در واقع من نظری ندارم در مورد مهریه

ولی...

اگه مهریه در حد توان مرد باشد به نظر منم حق زنه و باید داده بشه

ولی اگه فراتر از آن با شد " کی داده و کی گرفته ":ws3:

به هر حال این خانواده عروسه که باید منطقی باشه

منم دوست دارم مثلا عروسی نگیرم و با پولش یه ماشین بخرم

ولی خانواده عروس میگه که نه.. باید مراسم برگزار بشه

و این یعنی اینکه 3-4 سال از زندگی عقب میفتم!!!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
با جمله آخری موافقم

ولی وقتی خانواده دختر حاضر نمی شن دخترشون رو با مهریه پایین به پسره بدن، چه باید کرد؟؟؟

در واقع من نظری ندارم در مورد مهریه

ولی...

اگه مهریه در حد توان مرد باشد به نظر منم حق زنه و باید داده بشه

ولی اگه فراتر از آن با شد " کی داده و کی گرفته ":ws3:

به هر حال این خانواده عروسه که باید منطقی باشه

منم دوست دارم مثلا عروسی نگیرم و با پولش یه ماشین بخرم

ولی خانواده عروس میگه که نه.. باید مراسم برگزار بشه

و این یعنی اینکه 3-4 سال از زندگی عقب میفتم!!!!!

موافقم

اما من هر وقت اینو میگم داداشام میگن پسره شاید دوست داره عروسی بگیره

حتی پسرهاله هام میگن مسخرس عروسی نگیریم یه شبه

در کل این خرجا الکیه ادمو از زندگی عقب میندازه

• Like 2
لینک به دیدگاه
موافقم

اما من هر وقت اینو میگم داداشام میگن پسره شاید دوست داره عروسی بگیره

حتی پسرهاله هام میگن مسخرس عروسی نگیریم یه شبه

در کل این خرجا الکیه ادمو از زندگی عقب میندازه

مرسی

گذشت دیگه اون زمانا که مثلا یه شبه

اگه هدفمند کردن یارانه ها اجرا بشه ( که کاش بشه) دیگه کسی همون یه شب رو هم نمی گیره

من خودم انتقام میگیرم

:ws3:

باید در آینده دخترم رو بدون مراسم بفرستم بره خونه بخت:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مرسی

گذشت دیگه اون زمانا که مثلا یه شبه

اگه هدفمند کردن یارانه ها اجرا بشه ( که کاش بشه) دیگه کسی همون یه شب رو هم نمی گیره

من خودم انتقام میگیرم

:ws3:

باید در آینده دخترم رو بدون مراسم بفرستم بره خونه بخت:ws3:

یه شب خرج میکنی تا 5 سال باید قسط بدی:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
ما که بخیل نیستیم:icon_pf (34):

ولی وقتی اونا یه مقداری میذارن که اگه من 20 سال کار کنم نمی تونم درش بیارم ، اونوقته که " کی داده و کی گرفته ":ws3:

اشتباه شما همينجاس... شما مهر حق زنه و حتي اگه مطالبه هم نكنه گردن شماس...

شما نميتوني از گردن خودت با اين حرفا بازش كني!

يه دِينه كه تا ابد بر دوشته، ميتوني توي دنيا راحت حق كسي رو پايمال كني؟

پس بهتره ببخشيد اينو ميگم، از روي عشق و عاشقي رو هوا هر چي خانواده دختر گفتن قبول نكني... چيزي رو بپذير كه ميتوني اداش كني، يه سكه ميخواد باشه، يا حتي 10000 سكه.... ببين چقد ميتوني بدي :icon_gol:

عزیز دلم شما یه نگاه به زندگی های نا موفق هم بکن

فقط عشق قبل از ازدواج ئر نظر نگیر چه بسیار عشق هایی که بعد از ازدواج از بین رفتن

هیچ کسی حتی اونایی که مهریه بالا در نظر می گیرن هم به این فکر نمی کنن مهریه خوشبختی میاره فقط به این فکر می کنن که خدای نکرده ازدواجشون نا موفق بشه و این مهریه بخشی از زندگیشونو میسازه

من كِي بنا رو گذاشتم روي عشق؟؟؟ اصلا چه ربطي داشت اين وسط؟

من خودم به شخصه به عشق قبل ازدواج اعتقادي ندارم! اون عشقي رو دوست دارم و مي‌پسندم كه بعد ازدواج، يا توي دوران عقد و نامزدي بوجود مياد.... يعني بر حسب شناخت!

قبل ازدواج فقط از روي ظاهر هستش... چون واقعا نميشه تشخيص داد كه طرف مقابل چه شخصيتي داره!

من مهرم رو اصلا از روي عشق تعيين نكردم... روزي كه مهرم رو تعيين كردم نه كسي توي زندگيم بود نه به كسي علاقمند بودم...

در ضمن اكثر ازدواج‌هاي ناموفق رو كه بررسي كني متوجه ميشي كه خانم مهريه خيلي بالايي داشته، حرفمو اگه قبول نداري، يه روز برو توي دادگاههاي خانواده ، ببين اوناييكه طلاق گرفتن يا دارن ميگيرن مهرشون چقده!

پس اصلامهر بالا تضمين خوشبختي نيست! و كساني هم كه براي خودشون پشتوانه در نظر ميگيرن به نظر من كاملا اشتباهه... چون همه چيز مادي نيست!

خدايي نكرده اگه زندگيت نا موفق بود و هزاران سكه مهرت بود، فك ميكني با اين پول ميتوني همه چيز رو برگردوني؟

فريحه‌ي عزيز، توي زندگي ناموفق، اولين جايي كه ضربه ميخوره و تا ابد هم با هيچ چيزي پاك نميشه و فراموش نميشه، روح آدماس... وقتي زني اعصاب و روانش رو از دست داد، شور و شوق خونه‌ي پدريش رواز دست داد، حالا شده يه زن افسرده! با چي ميخواي درستش كني؟

دنيا هم مهرش باشه نميتونه مثل قبل باشه! مگر آدم بي رگي باشه....

• Like 3
لینک به دیدگاه

اشتباه شما همينجاس... شما مهر حق زنه و حتي اگه مطالبه هم نكنه گردن شماس...

شما نميتوني از گردن خودت با اين حرفا بازش كني!

يه دِينه كه تا ابد بر دوشته، ميتوني توي دنيا راحت حق كسي رو پايمال كني؟

پس بهتره ببخشيد اينو ميگم، از روي عشق و عاشقي رو هوا هر چي خانواده دختر گفتن قبول نكني... چيزي رو بپذير كه ميتوني اداش كني، يه سكه ميخواد باشه، يا حتي 10000 سكه.... ببين چقد ميتوني بدي :icon_gol:

من كِي بنا رو گذاشتم روي عشق؟؟؟ اصلا چه ربطي داشت اين وسط؟

من خودم به شخصه به عشق قبل ازدواج اعتقادي ندارم! اون عشقي رو دوست دارم و مي‌پسندم كه بعد ازدواج، يا توي دوران عقد و نامزدي بوجود مياد.... يعني بر حسب شناخت!

قبل ازدواج فقط از روي ظاهر هستش... چون واقعا نميشه تشخيص داد كه طرف مقابل چه شخصيتي داره!

من مهرم رو اصلا از روي عشق تعيين نكردم... روزي كه مهرم رو تعيين كردم نه كسي توي زندگيم بود نه به كسي علاقمند بودم...

در ضمن اكثر ازدواج‌هاي ناموفق رو كه بررسي كني متوجه ميشي كه خانم مهريه خيلي بالايي داشته، حرفمو اگه قبول نداري، يه روز برو توي دادگاههاي خانواده ، ببين اوناييكه طلاق گرفتن يا دارن ميگيرن مهرشون چقده!

پس اصلامهر بالا تضمين خوشبختي نيست! و كساني هم كه براي خودشون پشتوانه در نظر ميگيرن به نظر من كاملا اشتباهه... چون همه چيز مادي نيست!

خدايي نكرده اگه زندگيت نا موفق بود و هزاران سكه مهرت بود، فك ميكني با اين پول ميتوني همه چيز رو برگردوني؟

فريحه‌ي عزيز، توي زندگي ناموفق، اولين جايي كه ضربه ميخوره و تا ابد هم با هيچ چيزي پاك نميشه و فراموش نميشه، روح آدماس... وقتي زني اعصاب و روانش رو از دست داد، شور و شوق خونه‌ي پدريش رواز دست داد، حالا شده يه زن افسرده! با چي ميخواي درستش كني؟

دنيا هم مهرش باشه نميتونه مثل قبل باشه! مگر آدم بي رگي باشه....

میتونم عزیزم

وقتی نتونم بدم پس میتونم

مگه از اون دنیا خبر داری تو؟؟؟

حتما میدونی که خدا چیز غیر منطقی رو قبول نداره:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
میتونم عزیزم

وقتی نتونم بدم پس میتونم

مگه از اون دنیا خبر داری تو؟؟؟

حتما میدونی که خدا چیز غیر منطقی رو قبول نداره:a030:

خود شما داري ميگي غير منطقي!

كدوم انسان عاقلي حرف غير منطقي رو بايد قبول كنه؟

اين حرفي نيست كه من از خودم زدم... توي پستهاي قبلم احاديث ائمه رو آوردم...

من كي باشم كه بگم اينكار رو بكن يا نكن!

ميگن صلاح كار خويش خسروان دانند... من نظر شخصيمو گفتم

ميدونم كه تعيين مهر بالا از طرف خانواده دختر صحيح نيست و قبولش از طرف خانواده‌ي پسر در صورتيكه توان پرداختش رو نداشته باشه اين هم صحيح نيست!

-----

به هر حال من روي صحبتم با شخص شما نبود... كلا ميدونم كه پذيرش همچين مهري در صورتيكه توان اداش رو نداشته باشي كاملا اشتباهه! چه از نظر شرعي چه عرفي....

• Like 1
لینک به دیدگاه
آقا موضوع چیه؟؟؟

نظرمو راجع به مهریه بگم؟ یا راجع به 1366 تا سکه؟؟؟

یا کلا نظرمو بگم؟

موضوع اینه " کی داده و کی گرفته " :w16:

یکی از دوستان میگه اگه خانواده دختره مهر رو بالا گفتن، بهشون بگیم که " میریم یه دوری میزنیم الان برمی گردیم!! "

• Like 1
لینک به دیدگاه
موضوع اینه " کی داده و کی گرفته " :w16:

یکی از دوستان میگه اگه خانواده دختره مهر رو بالا گفتن، بهشون بگیم که " میریم یه دوری میزنیم الان برمی گردیم!! "

:ws47:

(این شکلکه چقدر جلف میخنده!)

خب, الان میخیواید بدونید که کی مهریه رو داده و کی گرفته؟

نظرمو راجع به این بگم؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

خیلی مسخرست!

از این طرف دخترا از بی شوهری و سیر ترشی و ... می نالن!

از این طرف وقتی بعد از 120سال یه بخت برگشته میاد خاستگاریشون اندازه ی سال تولدشون به میلادی مهریه طلب می کنن! خوب همین میشه که اینجور میشه!

تازه تا 10 سال نسبت جمعیت دخترای دم بخت چند میلیون بیشتر از پسرا میشه! منکه صبر می کنم تا اون موقع تورم ازدواج بیاد پایین!:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

مهر که به آن «صِداق» هم مى گویند، عطیه و پیشکشى است که مرد در قبال ازدواج به زن خود مى دهد و پرداخت آن باید توأم با رضایت و صداقت و صفا باشد. چنان که قرآن کریم نیز مردان را امر مى فرماید که صداق زنان خود را با رغبت و رضایت بپردازند (نساء/4). از آن جایى که هدیه مرد نشانه راستى علاقه و رضایت اوست به آن صداق هم مى گویند و نکته قابل توجه دیگر در تعریف مهر این است که برخى آن را هدیه خداوند به زنان نیز مى دانند.

در اسلام سفارش شده است که باید مهریه زنان به گونه اى باشد که مرد بتواند با طیب خاطر و رضایت قلبى آن را بپردازد و هیچ گونه فشار مالى یا روحى بر مرد وارد نگردد.

يَأَيهَا الَّذِينَ ءَامَنُوا إِذَا جَاءَكمُ الْمُؤْمِنَت مُهَجِرَت فَامْتَحِنُوهُنَّ اللَّهُ أَعْلَمُ بِإِيمَنهِنَّ فَإِنْ عَلِمْتُمُوهُنَّ مُؤْمِنَت فَلا تَرْجِعُوهُنَّ إِلى الْكُفَّارِ لا هُنَّ حِلُّ لهَُّمْ وَ لا هُمْ يحِلُّونَ لهَُنَّ وَ ءَاتُوهُم مَّا أَنفَقُوا وَ لا جُنَاحَ عَلَيْكُمْ أَن تَنكِحُوهُنَّ إِذَا ءَاتَيْتُمُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ وَ لا تُمْسِكُوا بِعِصمِ الْكَوَافِرِ وَ سئَلُوا مَا أَنفَقْتُمْ وَ لْيَسئَلُوا مَا أَنفَقُوا ذَلِكُمْ حُكْمُ اللَّهِ يحْكُمُ بَيْنَكُمْ وَ اللَّهُ عَلِيمٌ حَكِيمٌ(10) وَ إِن فَاتَكمْ شىْءٌ مِّنْ أَزْوَجِكُمْ إِلى الْكُفَّارِ فَعَاقَبْتُمْ فَئَاتُوا الَّذِينَ ذَهَبَت أَزْوَجُهُم مِّثْلَ مَا أَنفَقُوا وَ اتَّقُوا اللَّهَ الَّذِى أَنتُم بِهِ مُؤْمِنُونَ(11)

ترجمه :

10 - اى كسانى كه ايمان آورده ايد هنگامى كه زنان با ايمان به عنوان هجرت نزد شما آيند آنها را آزمايش كنيد - خداوند از ايمان آنها آگاهتر است - هرگاه آنان را مؤمن يافتيد آنها را به سوى كفار بازنگردانيد ، نه آنها براى كفار حلالند ، و نه كفار براى آنها حلال ، و آنچه را همسران آنها پرداخته اند به آنها بپردازيد ، و گناهى بر شما نيست كه با آنها ازدواج كنيد هرگاه مهرشان را به آنها بدهيد ، و هرگز همسران كافره را در همسرى خود نگه نداريد وحق داريد مهرى را كه پرداخته ايد مطالبه كنيد ، همانگونه كه آنها حق دارند مهر زنانشان را كه از آنان جدا شده اند از شما مطالبه كنند ، اين حكم خداوند است كه در ميان شما حكم مى كند و خداوند دانا و حكيم است .

11 - و اگر بعضى از همسران شما از دستتان بروند و شما در جنگى به آنان پيروز شديد و غنائمى گرفتيد به كسانى كه همسرانشان رفته اند همانند مهرى را كه پرداخته اند بدهيد ، و از مخالفت خداوندى كه همه به او ايمان داريد بپرهيزيد .

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws47:

(این شکلکه چقدر جلف میخنده!)

خب, الان میخیواید بدونید که کی مهریه رو داده و کی گرفته؟

نظرمو راجع به این بگم؟

شما هر چي دوست داري پيرامون مهر بگو... :ws3:چه در مورد پست اول، چه كي داده كي گرفته، چون همش به يه جا ختم ميشه :ws3:

خیلی مسخرست!

از این طرف دخترا از بی شوهری و سیر ترشی و ... می نالن!

از این طرف وقتی بعد از 120سال یه بخت برگشته میاد خاستگاریشون اندازه ی سال تولدشون به میلادی مهریه طلب می کنن! خوب همین میشه که اینجور میشه!

تازه تا 10 سال نسبت جمعیت دخترای دم بخت چند میلیون بیشتر از پسرا میشه! منکه صبر می کنم تا اون موقع تورم ازدواج بیاد پایین!:banel_smiley_4:

دوست عزيز شما حق نداري در مورد همه‌ي دخترا اين مدلي صحبت كني!

اين توهين شما اصلا درست نيست...

نيازي هم به صبر كردن نيست! اطرافتون رو خوب نگاه كنيد ميبينيد دختراني هم هستن كه مهر كمي دارن... مهر توي همه‌ي خانواده‌ها ملاك و تضمين زندگي نيست... ديدتون رو عوض كنيد شما...

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...