RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ خب سارا خانم الان با این شرایط راه حل چیه؟ راه حل اینه که خودمون در حداکثر ممکن تلاش خودمون رو برای شناخت از طرف مقابل داشته باشیم و بعدش هم از خداوند طلب این رو داشته باشیم که شریکی مومن،پاک، متعهد و..... رو بهمون عطا کنه...... :icon_gol: حالا ترکیبی از تلاش حداکثری و خواست خداوندی میشه خیر و صلاح ما......... :icon_gol: همینجا واسه خانم های انجمن: ان شاء الله که خوشبخت و سعادتمند و عاقبت به خیر بشن.... :ws21::icon_gol: و واسه آقایون انجمن: ان شاء الله که توی شناخت طرف مقابل دقت کنند و به طرف مقابل خودشون به خاطر خدا و خود نفر پایبند و متعهد باشند و همچنین عاقبت به خیر....... 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ خوب حق داشته انقدر پسرای بد زیاد شدن که با تحقیق هم نمی تونی کسی درست بشناسی درسته مهریه زیاد خوشبختی نمیاره اما بخشی از ضرر ازدواج نا موفق برای زنان می تونه جبران کنه و دلیلش هم قوانین نا عادلانه در جامعه ی ماست لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ سلامازاونجا که شتر ازدواج هنوز درخونه خیلیامونو نزده وجوونای ما هنوز تو خواب ورویای مزدوج شدن وزندگی مشترک موندن فتم نظرشمارو درمورد یکی از مشکلات اصلی این مقوله بپرسم نظرتون درمورد مهریه چیه تا چقدر خوبه واصلا ایا خوبه یا بده راستش چندروز پیش یکی از دوستام رفته بود خواستگاری یه دختری هردوشون هم وضع خیلی معمولی دارن از نظر اجتماعی خانواده دختره 1366 تا سکه تمام برا مهریه شرط گذاشتن ویه قدم هم پاپس نمیکشن بابای این دوستمونم کلی کفری شده سراین قضیه حالا نظر شما چیه؟ دستشون دردنكنه ، ديگه كاريه كه ازدستشون برمياد --- جداي از شوخي احاديث زيادي از ائمه داريم در موردمهريه كم... امام صادق (علیه السلام) مى فرمایند: إنَّ مِن بَرکة المَرأةِ قِلَّةَ مَهرِها وَ مِن شُؤمِها کَثرةِ مَهرِها؛32 از برکت زن، کم بودن مهریه اش و از بدیُمنى او زیادى در مهریه اش است. پیامبر اكرم (ص) هم فرموده اند: أفضَلُ نِساء أُمَّتى أَصبَحَهُنَّ وَجْهاً و أقَلَّهُنَّ مَهْراً؛33 بهترین زنان امت من زیباترین آن ها از نظر ظاهرى (صورت) و کم مهرترین آنهایند. در جاي ديگه پيامبر (ص) فرمودند: شؤم المَرئَةِ غَلا مَهرِها؛35 زن نامبارک، زنى است که مهرش سنگین باشد. از سوى دیگر، معصومین(علیهم السلام) افزایش مهریه را نه تنها باعث همدلى و مودت نمى شمارند بلکه آن را وسیله دشمنى مى دانند. امام على (علیه السلام) مى فرماید: لا تغالوا بمهور النِّساء فتکون عَداوة؛36 مهریه هاى زنان را گران و سنگین نکنید که موجب عداوت و دشمنى مى شود. خيلي حديث هست، فك كنم اينا كافي باشن براي جواب به اين سوال 2 لینک به دیدگاه
بيتاب 388 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ سلامازاونجا که شتر ازدواج هنوز درخونه خیلیامونو نزده وجوونای ما هنوز تو خواب ورویای مزدوج شدن وزندگی مشترک موندن فتم نظرشمارو درمورد یکی از مشکلات اصلی این مقوله بپرسم نظرتون درمورد مهریه چیه تا چقدر خوبه واصلا ایا خوبه یا بده راستش چندروز پیش یکی از دوستام رفته بود خواستگاری یه دختری هردوشون هم وضع خیلی معمولی دارن از نظر اجتماعی خانواده دختره 1366 تا سکه تمام برا مهریه شرط گذاشتن ویه قدم هم پاپس نمیکشن بابای این دوستمونم کلی کفری شده سراین قضیه حالا نظر شما چیه؟ 1 - پيامبر اكرم مي فرمايد بركت در زندگي دختراني كه مهريه ساده وكم داشته باشند 2 - مگر دختر كالا كه انقدر مهريه سنگين بايد باشد 3 - مگر تداوم زندگي زناشويي با زور پول وتطميع وتهديد پايدار مي ماند 4 - محبت همه اش از با پول درست نمي شود 5 - در اسلام قانون وحكم وجود دارد كه هيچ ازدواجي بدون مهر صحيح نيست وباطل است ومهريه حق مسلم زن است وبايد عند المطالبه مرد ة ان را به همسرش پرداخت كند 6 - به پسر بگوييد ، دختراني ديگري هستند كه مهر كمتر وانصاف بيشتر وعشق بالاتر دارند ......بروند سراغ ديگر ....... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ دستشون دردنكنه ، ديگه كاريه كه ازدستشون برمياد --- جداي از شوخي احاديث زيادي از ائمه داريم در موردمهريه كم... امام صادق (علیه السلام) مى فرمایند: إنَّ مِن بَرکة المَرأةِ قِلَّةَ مَهرِها وَ مِن شُؤمِها کَثرةِ مَهرِها؛32 از برکت زن، کم بودن مهریه اش و از بدیُمنى او زیادى در مهریه اش است. پیامبر اكرم (ص) هم فرموده اند: أفضَلُ نِساء أُمَّتى أَصبَحَهُنَّ وَجْهاً و أقَلَّهُنَّ مَهْراً؛33 بهترین زنان امت من زیباترین آن ها از نظر ظاهرى (صورت) و کم مهرترین آنهایند. در جاي ديگه پيامبر (ص) فرمودند: شؤم المَرئَةِ غَلا مَهرِها؛35 زن نامبارک، زنى است که مهرش سنگین باشد. از سوى دیگر، معصومین(علیهم السلام) افزایش مهریه را نه تنها باعث همدلى و مودت نمى شمارند بلکه آن را وسیله دشمنى مى دانند. امام على (علیه السلام) مى فرماید: لا تغالوا بمهور النِّساء فتکون عَداوة؛36 مهریه هاى زنان را گران و سنگین نکنید که موجب عداوت و دشمنى مى شود. خيلي حديث هست، فك كنم اينا كافي باشن براي جواب به اين سوال 1 - پيامبر اكرم مي فرمايد بركت در زندگي دختراني كه مهريه ساده وكم داشته باشند 2 - مگر دختر كالا كه انقدر مهريه سنگين بايد باشد 3 - مگر تداوم زندگي زناشويي با زور پول وتطميع وتهديد پايدار مي ماند 4 - محبت همه اش از با پول درست نمي شود 5 - در اسلام قانون وحكم وجود دارد كه هيچ ازدواجي بدون مهر صحيح نيست وباطل است ومهريه حق مسلم زن است وبايد عند المطالبه مرد ة ان را به همسرش پرداخت كند 6 - به پسر بگوييد ، دختراني ديگري هستند كه مهر كمتر وانصاف بيشتر وعشق بالاتر دارند ......بروند سراغ ديگر ....... :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
anjello 2427 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ دستشون دردنكنه ، ديگه كاريه كه ازدستشون برمياد --- جداي از شوخي احاديث زيادي از ائمه داريم در موردمهريه كم... امام صادق (علیه السلام) مى فرمایند: إنَّ مِن بَرکة المَرأةِ قِلَّةَ مَهرِها وَ مِن شُؤمِها کَثرةِ مَهرِها؛32 از برکت زن، کم بودن مهریه اش و از بدیُمنى او زیادى در مهریه اش است. پیامبر اكرم (ص) هم فرموده اند: أفضَلُ نِساء أُمَّتى أَصبَحَهُنَّ وَجْهاً و أقَلَّهُنَّ مَهْراً؛33 بهترین زنان امت من زیباترین آن ها از نظر ظاهرى (صورت) و کم مهرترین آنهایند. در جاي ديگه پيامبر (ص) فرمودند: شؤم المَرئَةِ غَلا مَهرِها؛35 زن نامبارک، زنى است که مهرش سنگین باشد. از سوى دیگر، معصومین(علیهم السلام) افزایش مهریه را نه تنها باعث همدلى و مودت نمى شمارند بلکه آن را وسیله دشمنى مى دانند. امام على (علیه السلام) مى فرماید: لا تغالوا بمهور النِّساء فتکون عَداوة؛36 مهریه هاى زنان را گران و سنگین نکنید که موجب عداوت و دشمنى مى شود. خيلي حديث هست، فك كنم اينا كافي باشن براي جواب به اين سوال 1 - پيامبر اكرم مي فرمايد بركت در زندگي دختراني كه مهريه ساده وكم داشته باشند 2 - مگر دختر كالا كه انقدر مهريه سنگين بايد باشد 3 - مگر تداوم زندگي زناشويي با زور پول وتطميع وتهديد پايدار مي ماند 4 - محبت همه اش از با پول درست نمي شود 5 - در اسلام قانون وحكم وجود دارد كه هيچ ازدواجي بدون مهر صحيح نيست وباطل است ومهريه حق مسلم زن است وبايد عند المطالبه مرد ة ان را به همسرش پرداخت كند 6 - به پسر بگوييد ، دختراني ديگري هستند كه مهر كمتر وانصاف بيشتر وعشق بالاتر دارند ......بروند سراغ ديگر ....... خب منم همینارو گفتم که چه خبره؟ ولی دوستم عاشق دخترست واینکه ریشه این کار چیه که دوستان عزیز نظرشون گفتن وما هم استفاده کردیم لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ 1 - پيامبر اكرم مي فرمايد بركت در زندگي دختراني كه مهريه ساده وكم داشته باشند 2 - مگر دختر كالا كه انقدر مهريه سنگين بايد باشد 3 - مگر تداوم زندگي زناشويي با زور پول وتطميع وتهديد پايدار مي ماند 4 - محبت همه اش از با پول درست نمي شود 5 - در اسلام قانون وحكم وجود دارد كه هيچ ازدواجي بدون مهر صحيح نيست وباطل است ومهريه حق مسلم زن است وبايد عند المطالبه مرد ة ان را به همسرش پرداخت كند 6 - به پسر بگوييد ، دختراني ديگري هستند كه مهر كمتر وانصاف بيشتر وعشق بالاتر دارند ......بروند سراغ ديگر ....... ببخشید, دقیقا پیامبر اکرم (ص) چی فرموده بودن؟ یعنی به عبارتی شماره های 1 و 4 چی چی بود؟ 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من متاسفانه فقط پست اول رو شد بخونم...بقيه رو نخوندم ولي چيزي كه هست خيلي وقتا به خاطر چشم و هم چشميه اين مهرها من خيلي اطرافم ديدم مثلا دخترعموي خود من، حرفش اينه كه مثلا من كه درس خوندم بايد از فلاني كه ديپلم داره، يا فلاني كه شهرستانيه (ببخشيد حرف من نيست! سطح فكر پايين ايشونه!) يا خواهرم كه مال 6-7 سال پيشه بيشتر باشه!! اينجور افراد و خانوادهاشون يه دلايلي دارن كه آدم با شنيدنشون چند روزي هنگ ميشه! 1 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ حالا 1360 تا یه چیزی ولی این دیگه خیلی زوره انصافا. لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ داش مهدی مگه نشنیدی عشق کورهفردا که عاشق شدی حاضر میشی کوه قافم بندازی پشت مهرش عشق يه طرفه فايده نداره! اگه اين دختر خانم عاشق پسره بود خاانوادهاش رو راضي ميكرد كمي كوتاه بيان! دقيقا اين موردم ديدم... دختره ميگفت بالاي 1000 و خانوادهاش هم كوتاه نميومدن... در صورتي بود كه اينا 11سال با هم دوست بودن و دختره عاشق پسره بود! خانواده پسره و پسره هم ديدن اينطوريه رفتم كه رفتن! دختره به التماس افتاده بود، به كمترين مهرم راضي شد... به تمام شرايطي كه گفته بودن و قبلش راضي نبود راضي شد... اما ديگه برنگشتن... 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ دستشون دردنكنه ، ديگه كاريه كه ازدستشون برمياد --- جداي از شوخي احاديث زيادي از ائمه داريم در موردمهريه كم... امام صادق (علیه السلام) مى فرمایند: إنَّ مِن بَرکة المَرأةِ قِلَّةَ مَهرِها وَ مِن شُؤمِها کَثرةِ مَهرِها؛32 از برکت زن، کم بودن مهریه اش و از بدیُمنى او زیادى در مهریه اش است. پیامبر اكرم (ص) هم فرموده اند: أفضَلُ نِساء أُمَّتى أَصبَحَهُنَّ وَجْهاً و أقَلَّهُنَّ مَهْراً؛33 بهترین زنان امت من زیباترین آن ها از نظر ظاهرى (صورت) و کم مهرترین آنهایند. در جاي ديگه پيامبر (ص) فرمودند: شؤم المَرئَةِ غَلا مَهرِها؛35 زن نامبارک، زنى است که مهرش سنگین باشد. از سوى دیگر، معصومین(علیهم السلام) افزایش مهریه را نه تنها باعث همدلى و مودت نمى شمارند بلکه آن را وسیله دشمنى مى دانند. امام على (علیه السلام) مى فرماید: لا تغالوا بمهور النِّساء فتکون عَداوة؛36 مهریه هاى زنان را گران و سنگین نکنید که موجب عداوت و دشمنى مى شود. خيلي حديث هست، فك كنم اينا كافي باشن براي جواب به اين سوال الهی که از زندگی دنیا و آخرتت خیر و صلاح همیشه و همواره شامل حالت بشه آبجی گل..... :ws21::ws21: :icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ الهی که از زندگی دنیا و آخرتت خیر و صلاح همیشه و همواره شامل حالت بشه آبجی گل..... :ws21::ws21: :icon_gol::icon_gol: مرسي از دعا و گل قشنگت..برام بهترين دعا الان اينه كه بتونم همه رو راضي كنم تا مهريهام دلخواه خودم باشه 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ مرسي از دعا و گل قشنگت..برام بهترين دعا الان اينه كه بتونم همه رو راضي كنم تا مهريهام دلخواه خودم باشه پس یادم باشه از این به بعد برای خوشبختی آبجی گل خودم دعا کنم....... :ws21::icon_gol: آبجی گلم ان شاء الله که خوشبخت و عاقبت به خیر بشی و توی زندگی شخصی موفق و سربلند و دیگه هر چی دعای خوبه واسه آبجی گل خودم.......... :ws21::icon_gol::icon_gol: :w16: 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ پس یادم باشه از این به بعد برای خوشبختی آبجی گل خودم دعا کنم....... :ws21::icon_gol:آبجی گلم ان شاء الله که خوشبخت و عاقبت به خیر بشی و توی زندگی شخصی موفق و سربلند و دیگه هر چی دعای خوبه واسه آبجی گل خودم.......... :ws21: :icon_gol::icon_gol: :w16: هميشه منو به حدي شرمنده ميكني كه نميتونم چيزي بگم! همه كلمات انگاري فرار ميكنن! :girl_blush2: ممنون.... اميدوارم هر چي خيرِ توي زندگيت پيش بياد.... همهي اين دعاهاي قشنگتم اول براي خودت به اجابت برسه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ سلامازاونجا که شتر ازدواج هنوز درخونه خیلیامونو نزده وجوونای ما هنوز تو خواب ورویای مزدوج شدن وزندگی مشترک موندن فتم نظرشمارو درمورد یکی از مشکلات اصلی این مقوله بپرسم نظرتون درمورد مهریه چیه تا چقدر خوبه واصلا ایا خوبه یا بده راستش چندروز پیش یکی از دوستام رفته بود خواستگاری یه دختری هردوشون هم وضع خیلی معمولی دارن از نظر اجتماعی خانواده دختره 1366 تا سکه تمام برا مهریه شرط گذاشتن ویه قدم هم پاپس نمیکشن بابای این دوستمونم کلی کفری شده سراین قضیه حالا نظر شما چیه؟ منم نامزد دارم مهرشم 700 سکه است کلا نظری در مورد مهریه ندارم کی داده کی گرفته 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ منم نامزد دارممهرشم 700 سکه است کلا نظری در مورد مهریه ندارم کی داده کی گرفته ماشالا ولي من ميگيرم مهرم رو 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ ماشالا ولي من ميگيرم مهرم رو ما که بخیل نیستیم:icon_pf (34): ولی وقتی اونا یه مقداری میذارن که اگه من 20 سال کار کنم نمی تونم درش بیارم ، اونوقته که " کی داده و کی گرفته ":ws3: 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ منم نامزد دارممهرشم 700 سکه است کلا نظری در مورد مهریه ندارم کی داده کی گرفته دهههههههههههههه............. :jawdrop: یعنی چی؟ :jawdrop: دینی است که به گردن شوهره و باید بده........... مگه دست خودشه که نده......... واسه همین هم میگیم که در حد وسع مالی نفر باشه که چهار پس فردای قیامت شرمنده نشه پیش همسر دنیایی خودش که من حقت رو خوردم و خدا هم حق الله رو میبخشه ولی حق الناس رو نه به همین سادگی......... :icon_pf (34): به نظر من مثل نماز که در صورت نخوندنش مواخذه میشیم، مهریه هم در صورت عدم پرداختش بازخواست خواهیم شد. حق زنه و باید داد........... هیچ راهی وجود نداره و باید پرداخت بشه...... لا مفر ، و يجب أن تدفع........ Is no escape and must be paid 没有逃避,并且必须支付 ماشالا ولي من ميگيرم مهرم رو خوب کاری میکنی آبجی............. حق تو هستش........... حق هم گرفتنی هستش نه دادنی............ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده