Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ یعنی میخوام بگم شرایط جامعه سخته ولی این خود آدما هستن که شرایط رو سخت تر میکنن اونقد سخت که.... یه موقع هایی هست انقد از بدی ها نفرت داریم که دوست داشتن خوبیا رو فراموش میکنیم ما الان فقط از بدیا نفرت داریم همین 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ یعنی میخوام بگم شرایط جامعه سخته ولی این خود آدما هستن که شرایط رو سخت تر میکنن اونقد سخت که....یه موقع هایی هست انقد از بدی ها نفرت داریم که دوست داشتن خوبیا رو فراموش میکنیم ما الان فقط از بدیا نفرت داریم همین نمیخواستم ادامه بدم ولی جدا تحت تاثیر قرار گرفتم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ نمیخواستم ادامه بدم ولی جدا تحت تاثیر قرار گرفتم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم همینطور واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم جدی میگم هانیه افرین به جزف پسر خودم 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ منم همینطور واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم جدی میگم هانیه افرین به جزف پسر خودم اوهوم. ولی نه باید اونقدر بدبین بود که از همون اول مانع خوشبختی خودت و شریکت بشی و نه اونقدر خوشبین بود که احساسی تصمیم بگیری. واقعیت جامعه ما همینه! باید یه پشتوانه برای زن در نظر گرفت. مرد اگر واقعا زن رو دوس داره باید این موضوع رو مدنظر داشته باشه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ اوهوم. ولی نه باید اونقدر بدبین بود که از همون اول مانع خوشبختی خودت و شریکت بشی و نه اونقدر خوشبین بود که احساسی تصمیم بگیری.واقعیت جامعه ما همینه! باید یه پشتوانه برای زن در نظر گرفت. مرد اگر واقعا زن رو دوس داره باید این موضوع رو مدنظر داشته باشه کاملا درست ولی معنی شریک زندگی هم جا بیفته خیلی از مسائل حل میشه ولی خوب قبل از زندگی مشترک نمی شه هیچ چیزی رو پیشبینی کرد موافقم در کل با حرفت 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ نمیخواستم ادامه بدم ولی جدا تحت تاثیر قرار گرفتم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خدا کنه همسر آیندم هم به این سرعت تحت تاثیر قرار بگیره منم همینطور واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم جدی میگم هانیه افرین به جزف پسر خودم ددی من اینا رو از شما یاد گرفتم...میگن دود از کنده بلند میشه همینه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده