رفتن به مطلب

نظرتون رو بگید ای مجردا ومتاهلا!

anjello

ارسال های توصیه شده

رسم اینجوریه که بعد سربازی زن میگیرن بچه ها:ws28:

ولی من عجله ای ندارم و هر وقت شرایط کاریم و تا اندازه ای شرایط مالیم قابل قبول بشه صبر میکنم

آفرین کار خوبی میکنی یکی از همین دهه 70 های جذاب و انتخاب کن:ws3::whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 225
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یه جوون اول زندگیش اموالش کجا بود که بخواد بنام بزنه؟

رفتند داخل زندگی از کجا معلوم قبول به اینکار کنه؟

---

برای ندادن مهریه هم هزارتا راه هست عزیزم.

اگه اول زندگی فوت کنه که احتمالا بچه ندارن.اگه داشته باشنم مگه یه زن نمیتونه کار کنه زندگیشو درست کنه.من موارد زیادیو اینجوری دیدم.

وقتی جزو شروط نوشته بشه میشه پیگیری کرد.

میدونم مهریه راه آسونتریه.و راهی که من گفتم مستلزم شناخت خیلی زیادیه

اما چیزی که تازگیا متوجهش شدم اینه که خیلی از ما تو خیلی از مسائل زندگیمون میریم سراغ سبک زندگی غربیا اما تو این مسئله و عروسی گرفتن و جهاز دادن نه.

خیلی عجیبه.

من نمیخوام بحث کنم مینا جونم فقط نظرمو گفتم و اصلا هم به کسی تحمیل نمیکنم.مطمئنا عواقب تصمیمات هرکسی برای زندگی خودشه.و هیچ کدومم نمیشه صد در صد گفت درسته یا غلطه چون سبک زندگی آدما با هم فرق داره.

اما نکته ای که شما گفتی واقعا درسته و جای فکر کردن داره. :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
منظورشون اموال حین طلاقه!

که خیلی راحت میتونه به نام یکی دیگه کنه.

اگه هم هیچی نداشت و رفت زن گرفت باید با همون نصف هیچی ساخت.

تازه طلاق نمیده :|

منظورم این نبود عزیزم.

منظورم این بود که هرچیزی که خریدن موقع سند زدن نصفش به نام خانوم بشه. :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
برای ندادن مهریه هم هزارتا راه هست عزیزم.

اگه اول زندگی فوت کنه که احتمالا بچه ندارن.اگه داشته باشنم مگه یه زن نمیتونه کار کنه زندگیشو درست کنه.من موارد زیادیو اینجوری دیدم.

وقتی جزو شروط نوشته بشه میشه پیگیری کرد.

میدونم مهریه راه آسونتریه.و راهی که من گفتم مستلزم شناخت خیلی زیادیه

اما چیزی که تازگیا متوجهش شدم اینه که خیلی از ما تو خیلی از مسائل زندگیمون میریم سراغ سبک زندگی غربیا اما تو این مسئله و عروسی گرفتن و جهاز دادن نه.

خیلی عجیبه.

من نمیخوام بحث کنم مینا جونم فقط نظرمو گفتم و اصلا هم به کسی تحمیل نمیکنم.مطمئنا عواقب تصمیمات هرکسی برای زندگی خودشه.و هیچ کدومم نمیشه صد در صد گفت درسته یا غلطه چون سبک زندگی آدما با هم فرق داره.

اما نکته ای که شما گفتی واقعا درسته و جای فکر کردن داره. :w16:

میدونم عزیزم حرفای شما هم واقعا قشنگِ...

همین هزار تا راهی که میگی تا بری بهش برسی پیر میشه ادم:ws3:دیگه خودت میبینی داریم تو کجا و با چه شرایطی زندگی میکنیم:w16:

یه زن میتونه کار کنه و زندگیشو بچرخونه ....اما بعدش خیلی مهمِ رفتاری که میشه با اینطور افراد محیط کار و...:icon_redface:

----

درسته عزیزم امیدوارم همه بتونن با دید باز شریک و همرا زندگیشونو انتخاب کنند تا به مشکلات جانبی نخورند.:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
یه جوون اول زندگیش اموالش کجا بود که بخواد بنام بزنه؟

رفتند داخل زندگی از کجا معلوم قبول به اینکار کنه؟

---

کاملا موافقم

یه لحظه به خیانتشون فکر کنی بهرحال همه ما آدمیم این حرفا که غرورمون مهمتره اینا همش کشکه همه حرفای کلیشه ای دوران مجردی و از رو شکم سیریه ؛ بزارید شوهرتون بره دنبال یه دختر 20 ساله و بخواد راحت طلاقتون بده , اونوقت حاضرید هر کاری کنید یکم بچزونیشون ؛ چی بهتر از مهریه و دور افتادن آقا از معشوقش:banel_smiley_4:

تصور کنید آقا بمیره و مادر شوهره بخواد بچه ها رو بگیره هیچی هم مهریه ندارید میخواید چی کار کنید

خانوما تا تیغتون میبره سعی کنید ببرید:banel_smiley_4:اون فرشته ترین مرد هم ؛ باز مرد هست و ذات مرد بیببببببببببببب:whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه
آفرین کار خوبی میکنی یکی از همین دهه 70 های جذاب و انتخاب کن:ws3::whistle:

ببین باید دلت پیشش گیر کنه اونوقت برای تو جذاب ترین میشه مهم نیست از دید بقیه یا خودش چه جوری باشه

من تازه اولش میخواستم از دهه 80 میلادی باشه ولی دهه 60 شمسی هم زیاد فرقی نمیکنه همش یه ساله:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
کاملا موافقم

یه لحظه به خیانتشون فکر کنی بهرحال همه ما آدمیم این حرفا که غرورمون مهمتره اینا همش کشکه همه حرفای کلیشه ای دوران مجردی و از رو شکم سیریه ؛ بزارید شوهرتون بره دنبال یه دختر 20 ساله و بخواد راحت طلاقتون بده , اونوقت حاضرید هر کاری کنید یکم بچزونیشون ؛ چی بهتر از مهریه و دور افتادن آقا از معشوقش:banel_smiley_4:

تصور کنید آقا بمیره و مادر شوهره بخواد بچه ها رو بگیره هیچی هم مهریه ندارید میخواید چی کار کنید

خانوما تا تیغتون میبره سعی کنید ببرید:banel_smiley_4:اون فرشته ترین مرد هم ؛ باز مرد هست و ذات مرد بیببببببببببببب:whistle:

آره مینا جان همینِ اینا واقعیت های جامعه ماست!!

داریم تو ایران زندگی میکنیم...

جایی که زن برای طلاق از شوهر معتادش اقدام کنه نمیتونه آقــــــایون نمیزارند میگن اعتیاد بیماریِ برو درمان کن همسرتو !!

اروپا نیست که 2نفر به مشکل برخوردند تمام اموال نصف نصف تقسیم بشه...

اینجا پشتوانه نداشته باشی کارت تمومِ!

• Like 3
لینک به دیدگاه
حین طلاق باشه که دیگه بدتر مال در میاد از این جنس مگه !! :|

والا بخدا!!!

به نظرم نصف مرد مهریه باشه:ws3:

منظورم این نبود عزیزم.

منظورم این بود که هرچیزی که خریدن موقع سند زدن نصفش به نام خانوم بشه. :a030:

به نظرت کسی این کارو میکنه؟

تازه باعث میشه از همون اول زندگی مخفی کاریا شروع بشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

مگه ما دهه هفتادیا چمونه که تو هر مسئله ای شما بزرگترا هی میگین دهه هفتادیا و میخندین؟؟؟؟؟؟؟:whistles:

خب شما هم یه روزی 21 سالتون بوده دیگه از اول که پیر نبودید. :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آره مینا جان همینِ اینا واقعیت های جامعه ماست!!

داریم تو ایران زندگی میکنیم...

جایی که زن برای طلاق از شوهر معتادش اقدام کنه نمیتونه آقــــــایون نمیزارند میگن اعتیاد بیماریِ برو درمان کن همسرتو !!

اروپا نیست که 2نفر به مشکل برخوردند تمام اموال نصف نصف تقسیم بشه...

اینجا پشتوانه نداشته باشی کارت تمومِ!

دقیقا همینه

اون مادر شوهر گرامی میاد میگه پسرم فرش خرید تو هم جارو زدی خراب نشه

پسرم میز خرید تو هم هی دستمال کشیدی تمیز بمونه

نمیگه که

فقط میگه پسرم پسرم

اینجا شوهرت خیانتم کنه تو نمیتونی شهادت بدی پس تنها چیزی که میشه یکم مردا رو باهاش چزوند مهریه اس؛ من خودم خیلی اهل گذشتم اما پدر مادر آدم همیشه زنده نیستناااا

اگه بری خونه برادرت اون زن داداشه اخمش میاد پایین؛ بری خونه خواهرت دومادت اخمش میاد پایین

• Like 5
لینک به دیدگاه
دقیقا همینه

اون مادر شوهر گرامی میاد میگه پسرم فرش خرید تو هم جارو زدی خراب نشه

پسرم میز خرید تو هم هی دستمال کشیدی تمیز بمونه

نمیگه که

فقط میگه پسرم پسرم

اینجا شوهرت خیانتم کنه تو نمیتونی شهادت بدی پس تنها چیزی که میشه یکم مردا رو باهاش چزوند مهریه اس؛ من خودم خیلی اهل گذشتم اما پدر مادر آدم همیشه زنده نیستناااا

اگه بری خونه برادرت اون زن داداشه اخمش میاد پایین؛ بری خونه خواهرت دومادت اخمش میاد پایین

والا ..

تازه همسر خیانت کنه باز خانومُ متهم میکنند میگن ببین تو چه کم کاری کردی این رفته با یکی دیگه!!:w58:

هیچکس نیست بگه طرف هرز میپره:icon_razz:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مگه ما دهه هفتادیا چمونه که تو هر مسئله ای شما بزرگترا هی میگین دهه هفتادیا و میخندین؟؟؟؟؟؟؟:whistles:

ما به دهه هفتادیا میخندیم نه به 21 ساله ها:banel_smiley_4:

ما 21 ساله هم بودیم بازیم به دهه هفتادیا میخندیدیم:ws3:

ضمنا ما پیر نیستیم.

دهه 70ی عزیز میدونی دهه 60ی یعنی کیا؟

دیگه فوقش 30 سالشون باشه که 30 ساله دیگه اینجور جاها نمیاد:banel_smiley_4:

بعد میگه چرا بهمون میخندین؟ :ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ببین دهه هفتادی و شصتی رو شبیه عدد نبین که ما چند سال پیش چند سالمون بود و اینا

دهه شصت و هفتاد یه کانسپتن یه مفهومه که تفاوتش رو فقط یه دهه شصتی درک میکنه:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

چند وقت پیش مترو کرج بودم یه دبیر بازنشسته باهامون سر صحبت رو باز کرد که ما زمون خودمون با یک هشتم حقوقمون خونه اجاره می کردیم و انقد پول میدادن نمیدونستیم چیکارش کنیم!یه جمله بهم گفت خیلی جالب بود گفت ما وقتی رفتیم سرکار به پدر و مادرمون کمک میکردیم الانم که پیر شدیم به بچمون کمک میکنیم و خرجش رو میدیم ولی دلم برای شما میسوزه! شما هیچ خوشی نداشتید

• Like 4
لینک به دیدگاه
ما به دهه هفتادیا میخندیم نه به 21 ساله ها:banel_smiley_4:

ما 21 ساله هم بودیم بازیم به دهه هفتادیا میخندیدیم:ws3:

ضمنا ما پیر نیستیم.

دهه 70ی عزیز میدونی دهه 60ی یعنی کیا؟

دیگه فوقش 30 سالشون باشه که 30 ساله دیگه اینجور جاها نمیاد:banel_smiley_4:

بعد میگه چرا بهمون میخندین؟ :ws28:

:ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...