Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ امروز به خاطر لغو خبر دار 15 دور دور میل پرچم جریمه شدیم. کسایی که سربازی رفتن 15 دور رو میدونن چقدر هست. لباسمون از عرق خیس شده بود. بعد بدون استراحت رفتیم کلاس . بعد ناهار از ساعت 2 تا 4:30 وسط افتاب تمرین نشانه روی داشتیم. این دختراهای بی ادعا اگه راست میگن 1 دقیقه با کلاه و کوله تفنگ دستشون بگیرن. به قول فرمانده سربازی که خونه خاله نیست. تا حالا 2 تا پا شکسته دادیم. 1 دست شکسته. به همین راحتی هایی که فکر میکنید نیست. ( البته برا خانوم ها ) 4 لینک به دیدگاه
anjello 2427 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ فقط اونایی که خدمت رفتن میدونن تخریب شخصیت...عذاب روحی وجسمی ...غذای اشغال...بیخوابی مفرط...تگهبانی پاس دو واین قبیل مشکلات که هنوز مقدمه ای برشستشوی کامل مغزی به عنوان بزرگترین بحران دوران خدمت سربازیه یعنی چی ومهمتر از همه اینا دوسال مفت از بهترین دوران زندگیت که مثل بادکنک میترکه:w00::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ صددرصد.............. فقط اونهایی که خدمت رفتند میدونند که: 1- هر روز آرزوی مرگ کردن یعنی چی؟ 2- هر روز فحش شنیدن از هر کس و ناکس یعنی چی؟ 3- به بهانه های ساده زیرآبتو زدن یعنی چی؟ 4- هر روز مثل یه حشره تو رو زیر پاشون له کنند یعنی چی؟ 5- هر روز مثله یه کلفت برای کی و چی زجر کشیدن یعنی چی؟ 6- هر روز با دیدن خورشید روز مرگت باشه یهنی چی؟ 7- هر روز با غروب خورشید تنها ترین تنهای تو خدا باشه و بس یعنی چی؟ 8- وقتی از خونه تماس بگیرن و تو رو خبر نکنند یعنی چی؟ 9- هر روز با اشرار درگیری یعنی چی؟ 10- گرمی گلوله کلاشنیکف از بیخ گوشت و توی سنگر کمین رد شدن یعنی چی؟ 11- نارنجک RPG-7 که نزدیک بودش وسط قفسه سینه آدم نقش ببنده یعنی چی؟ 12- اشراری که با تجهیزات آمریکایی ها میان و ایران و ایرانی رو بر باد میدن یعنی چی؟ 13- و تو بایک اسلحه ناقص باید با قدرت ایمانت جلوون وایستی یعنی چه؟ 14- 18 ساعت کامل نگهبانی بدون آب و غذا و استراحت و نماز و رفع حاجت و ..... یعنی چی؟ 15- ساعت اداری کار اداری ، بعد از اون همه نوع زجر کشیدن و شب هم نگهبان بودن یعنی چی؟ 16- گلوله گرینف مغز هم خدمتی تو رو روی زمین پخش کنه و تو هم شاهدش باشی و از شدت کینه منفجر بشی یعنی چی؟ 17- سربازهایی که سرشون رو بریدند و روی زمین انداختند یعنی چی؟ 18 و هزاران مورد دیگه............... و در انتها هر روز و هر روز به هزاران گناه نکرده تنبیه شدن یعنی چی؟ 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ اینا که میگی واسه کی:w00: واسه اونهایی است که توی سربازی تجربه کردند......... ما دخترا مثل شما پسرا بی تربیت نیستیم که تنبیه مون کنند خیلی هم بهمون خوش میگزره:w410: یعنی چی؟ چه ربطی به تربیت داره......... این چه حرفیه شما میزنید............ 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزیزبه نظر شما دخترخانوما رو ببرن سربازی خوبه یا بده اصلا نظر خود خانوما دراین رابطه چیه بهش میگم...:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
anjello 2427 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ بهش میگم...:persiana__hahaha: :ws52: 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ :ws52: من سربازی نوموخام!!! :brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
anjello 2427 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ من سربازی نوموخام!!! :brodkavelarg: خب باشه نرو! چرا تازیا دخترا اینقدر بداخلاق شدن:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ خب باشه نرو! چرا تازیا دخترا اینقدر بداخلاق شدن:banel_smiley_52: کووووووووووووو؟؟ کی بداخلاقه بگو حالشو بگیرم!!! ببین من چخت مهلبونم!!:TAEL_SmileyCente: 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ هیچ اتفاق خاصی نمیفته قبل تر ها می رفتن هیچ اتفاقیم نمی افتاد... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ من انقدر دلم واسه پسرا که مجبورن برن سربازی میسوزه!!!! ولی تازگیا یه پسری بهم گفت اونقدرم بد نمیگذره!!!!!! من که در میرفتم! 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ من انقدر دلم واسه پسرا که مجبورن برن سربازی میسوزه!!!! ولی تازگیا یه پسری بهم گفت اونقدرم بد نمیگذره!!!!!! من که در میرفتم! آره اگه بشی راننده سرهنگ و هر روز صبح با سرهنگ بری لب دریاو... اگه شب کنار تختت رتیل پیدا نشه و... اگه بیوفتی نیروی انتظامی و برگ جریمه بنویسی و بهت فحش ندن... اگه بیوفتی سپاه... اگه... زیاد هم بد نیست 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ آره اگه بشی راننده سرهنگ و هر روز صبح با سرهنگ بری لب دریاو... اگه شب کنار تختت رتیل پیدا نشه و... اگه بیوفتی نیروی انتظامی و برگ جریمه بنویسی و بهت فحش ندن... اگه بیوفتی سپاه... اگه... زیاد هم بد نیستاونم گفت جای خوبی افتاده! در کلّ به نظرم چیزه مسخرهای سربازی!!! 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ آره اگه بشی راننده سرهنگ و هر روز صبح با سرهنگ بری لب دریاو... اگه شب کنار تختت رتیل پیدا نشه و... اگه بیوفتی نیروی انتظامی و برگ جریمه بنویسی و بهت فحش ندن... اگه بیوفتی سپاه... اگه... زیاد هم بد نیست د نگو لامصب 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ د نگو لامصب جیمی تو قراره بری سربازی؟؟ کی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ د نگو لامصب اگه نیوفتی ایوانکی یک منطقه ی پرت(البته الان بهتر شده)...اگه نیوفتی کردستان و آب بینی یخ نزنه... اگه نیوفتی زاهدان با آر پی جی بهت حمله نکن و... سال 82 یه آر پی جی زدن به الگانس و سرهنگ و سرباز رو خاکستر کردن/ البته می گفتن سرهنگ خیلی چاق بود وقتی سوختش چربی شکمش ذوب شد ریخت کف الگانس... 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ جیمی تو قراره بری سربازی؟؟ کی؟؟ 6 7 ماه دیگه. البته 3 ماه آموزشی. دارم امریه میگیرم یه جایی 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ 6 7 ماه دیگه. البته 3 ماه آموزشی. دارم امریه میگیرم یه جایی الهیییی ولی تو جزو اونایی که دلم واسشون میسوزه نیستی!! حقته باشد تا در آموزشی تکه تکه ات کنند!! کجا؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده