Neutron 60972 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 الهیییی ولی تو جزو اونایی که دلم واسشون میسوزه نیستی!! حقته باشد تا در آموزشی تکه تکه ات کنند!! کجا؟؟ ولی من کلا دلم به حالت میسوزه. قربونت دارم میرم آموزشی، جنگ نمیرم که تیکه تیکه ام کنن. هنوز دفترچه مو پست نکردم. 2
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 ولی من کلا دلم به حالت میسوزه. قربونت دارم میرم آموزشی، جنگ نمیرم که تیکه تیکه ام کنن. هنوز دفترچه مو پست نکردم. چرا عزیزم دلیل دل سوزیت چیه؟؟ منکه نرفتم ولی اونجوری که خوده پسرا میگن پس یه معراجیه این سربازی دیگه حرف خودتونه! 1
عاطفه کوچولو 2897 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 من که از سربازی معاف شدم کارتشم ماه پیش اومد آخ جونمی جووووووووووووووووون 1
Neutron 60972 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 چرا عزیزم دلیل دل سوزیت چیه؟؟ منکه نرفتم ولی اونجوری که خوده پسرا میگن پس یه معراجیه این سربازی دیگه حرف خودتونه! معمولا آدم واسه چه آدمایی دلش میسوزه؟ کدوم پسری همچین خبطی کرده اینو گفته؟ سرکارت گذاشته. 2
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 معمولا آدم واسه چه آدمایی دلش میسوزه؟ کدوم پسری همچین خبطی کرده اینو گفته؟ سرکارت گذاشته. نمیدونم تو بگو تو همین پستای قبل گفته شد در هر صورت واسه هرکی یه جوره تو اگه فک میکنی سخت نیست اصراری ندارم بگم هست. 1
عاطفه کوچولو 2897 ارسال شده در 2 اسفند، 2011 خانوما فعلا برن رانندگیشونو درست کنن نمی خواد برن سربازی رانندگیشونو دیدین
jonny depp 8297 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 خانوما فعلا برن رانندگیشونو درست کنن نمی خواد برن سربازی رانندگیشونو دیدین آره دیدیم مثل آدم رانندگی می کنن نه مثل آقایون که انگار الاغ دارن راه میبرن 4
عاطفه کوچولو 2897 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 آره دیدیم مثل آدم رانندگی می کنن نه مثل آقایون که انگار الاغ دارن راه میبرن عزیز به جای حسودی کردن به رانندگی آآآآآآآقایون برو رانندگی تو درست کن :vahidrk:
Avenger 19334 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 من تو سربازی بهم خیلی خوش گذشت افتاده بودم یه جای خوب توی مصلای امام خمینی لباس شخصی بودم همش هم تو پیچ به سر میبردم 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 من دوست دارم 4 سال برم یه ربع بری 05 کرمان دیگه از این هوس ها نمیکنی 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 یه ربع بری 05 کرمان دیگه از این هوس ها نمیکنی به زنها که مثل شما آش خورا سخت نمیگیرن که من مامانم سپاه دانش میرفت همون سربازی دخترا بود ولی باردار شد و معاف شد 4
pesare irani 41807 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 به زنها که مثل شما آش خورا سخت نمیگیرن کهمن مامانم سپاه دانش میرفت همون سربازی دخترا بود ولی باردار شد و معاف شد تو 05 کرمان زن و مررد نمیشناسن رو دیوارش عکس یه خروس کشیدن که تخم گزاشته اگر مرد هم باردار بشه فایده نداره معاف نمیشه 1
.Pa.Ri.Sa. 4117 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 مگه پسرا هنوزم سربازی میرن؟ والله من آخرین پسری که دیدم رفت سربازی مال دوره قبل پارینه سنگی بوده!!!!!!!! 3
Ali.Fatemi4 22827 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 خانوما تو جامعه وظایف خودشونو انجام بدن... سربازیشون پیشکش!!!!!! 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 خانوما تو جامعه وظایف خودشونو انجام بدن...سربازیشون پیشکش!!!!!! خانوما که همه کاراشونو به نحو احسنت انجام میدن:icon_razz: 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 تو 05 کرمان زن و مررد نمیشناسن رو دیوارش عکس یه خروس کشیدن که تخم گزاشته اگر مرد هم باردار بشه فایده نداره معاف نمیشه زنها رو اونجا نمیفرستم جایی میفرستن که راحت باشن شما برید اونجا تخم بذارید 3
Ali.Fatemi4 22827 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 خانوما که همه کاراشونو به نحو احسنت انجام میدن:icon_razz: بهههههلهههه! در اون که اصصصصصصصصصصلا شکی نیست!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34): 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 زنها رو اونجا نمیفرستم جایی میفرستن که راحت باشنشما برید اونجا تخم بذارید من که معاف م بقیه برن صفا 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری