.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۸۹ كم هزینه ترین لذت های زندگی 1. گاهی به تماشای غروب آفتاب بنشینیم. 2. سعی كنیم بیشتر بخندیم. 3. تلاش كنیم كمتر گله كنیم. 4. با تلفن كردن به یك دوست قدیمی، او را غافلگیر كنیم. 5. گاهی هدیههایی كه گرفتهایم را بیرون بیاوریم و تماشا كنیم. 6. بیشتر دعا كنیم. 7. در داخل آسانسور و راه پله و... با آدمها صحبت كنیم. 8. هر از گاهی نفس عمیق بكشیم.. 9. لذت عطسه كردن را حس كنیم. 10. قدر این كه پایمان نشكسته است را بدانیم. 11. زیر دوش آواز بخوانیم. 12. سعی كنیم با حداقل یك ویژگی منحصر به فرد با بقیه فرق داشته باشیم. 13. گاهی به دنیای بالای سرمان خیره شویم. 14. با حیوانات و سایر جانداران مهربان باشیم. 15. برای انجام كارهایی كه ماه ها مانده و انجام نشده در آخر همین هفته برنامهریزی كنیم! 16. از تفكر درباره تناقضات لذت ببریم. 17. برای كارهایمان برنامهریزی كنیم و آن را طبق برنامه انجام دهیم. البته شاید كار مشكلی باشد! 18. مجموعهای از یك چیز (تمبر، برگ، سنگ، كتاب و... )برای خودمان جمعآوری كنیم. 19. در یك روز برفی با خانواده آدم برفی بسازیم. 20. گاهی در حوض یا استخر شنا كنیم. 21. گاهی از درخت بالا برویم. 22. احساس خود را در باره زیبایی ها به دیگران بگوئیم. 23. گاهی كمی پابرهنه راه برویم! 24. بدون آنكه مقصد خاصی داشته باشیم پیاده روی كنیم. 25. وقتی كارمان را خوب انجام دادیم مثلا امتحاناتمان تمام شد، برای خودمان یك بستنی بخریم و با لذت بخوریم. 26. در جلوی آینه بایستیم و خودمان را تماشا كنیم. 27. سعی كنیم فقط نشنویم، بلكه به طور دقیق گوش فرا دهیم. 28. رنگها را بشناسیم و از آنها لذت ببریم.. 29. وقتی از خواب بیدار میشویم، زنده بودن را حس كنیم.. 30. زیر باران راه برویم. 31. كمتر حرف بزنیم و بیشتر گوش كنیم. 32. قبل از آن كه مجبور به رژیم گرفتن بشویم، ورزش كنیم و مراقب تغذیه خود باشیم. 33. چند بازی و سرگرمی مانند شطرنج و... را یاد بگیریم. 34. اگر توانستیم گاهی كنار رودخانه بنشینیم و در سكوت به صدای آب گوش كنیم. 35. هرگز شوخ طبعی خود را از دست ندهیم. 36. احترام به اطرافیان را هرگز فراموش نكنیم. 37. به دنیای شعر و ادبیات نزدیك تر شویم. 38. گاهی از دیدن یك فیلم در كنار همه اعضای خانواده لذت ببریم. 39. تماشای گل و گیاه را به چشمان خود هدیه كنیم. 40. از دانسته های خود، دیگران را نیز در استفاده از آنها شریک بدانیم. ممكن است فردا دیر باشد. 18 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۸۹ به قول دکتر قمشه ای ما چون به فراق فک نمیکنیم واسه خاطر همین قدر داشته هامونو نمیدونیم یه مرد 40 ساله بوده نشسته بوده کنار یه درخت درهنگام بهار ....باخودش فک میکرد من اگه 30 سال دیگه هم عمر کنم .....بازم کمه برای دیدن این همه زیبایی تو این درخت .....چقدر زیبا غنچه ها باز میشن چقدر زیبا تبدیل به میوه میشن .........یا ما به فراق مادر فکر نکردیم نمیدونیم ارزش این گوهر تکدانه رو .......چشمارو باید با وایتکس شست جور دیگر دیدن هم اشکالی نداره 13 لینک به دیدگاه
silent for ever 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۸۹ ..اما زندگی با بعضی ها آنچنان بازی می کنه که کمر میشکونه. کسی که غم سراسر وجودش را گرفته براش چه فرقی می کنه کی خورشید دوباره طلوع خواهد کرد! 4 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ مگه مشکلات واسه ادم وقت میزاره این مشکلات از کجا بوجود میاد؟؟ از جایی که وقتی برای استراحت و تفریح نمیزاریم همش دنبال روزمرگیه زندگی هستیم متاسفانه!!!! 4 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ این مشکلات از کجا بوجود میاد؟؟از جایی که وقتی برای استراحت و تفریح نمیزاریم همش دنبال روزمرگیه زندگی هستیم متاسفانه!!!! خدائيش 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ این مشکلات از کجا بوجود میاد؟؟از جایی که وقتی برای استراحت و تفریح نمیزاریم همش دنبال روزمرگیه زندگی هستیم متاسفانه!!!! چیکار کنیم برادر دانشگاه درس وقت نمیزاره وقتی تو یه شهر دیگه هم باشی مشکلاتت 3 برابر میشه خسته کوفته میای تازه باید غذا درست کنی بعضی وقتا حسش نیست گشنه میخابم ترافیک تهران خستم کرده نمیزاره عین ادم به برنامم برسم اصلا نمیشه به راه اعتماد کرد بعد مدتها گفتیم بریم یه نمایشگاه گل رفتیم بهمون گل نفروختن دندونم درد میکنه وقت ندارم برن دکتر:pichak29: دلم واسه مامانم تنگ شده من مامانمو میخام:cryingf: حالا فهمیدی:3384s: 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ چیکار کنیم برادردانشگاه درس وقت نمیزاره وقتی تو یه شهر دیگه هم باشی مشکلاتت 3 برابر میشه خسته کوفته میای تازه باید غذا درست کنی بعضی وقتا حسش نیست گشنه میخابم ترافیک تهران خستم کرده نمیزاره عین ادم به برنامم برسم اصلا نمیشه به راه اعتماد کرد بعد مدتها گفتیم بریم یه نمایشگاه گل رفتیم بهمون گل نفروختن دندونم درد میکنه وقت ندارم برن دکتر:pichak29: دلم واسه مامانم تنگ شده من مامانمو میخام:cryingf: حالا فهمیدی:3384s: دلم کباب شد 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ كم هزینه ترین لذت های زندگی 1. گاهی به تماشای غروب آفتاب بنشینیم. 2. سعی كنیم بیشتر بخندیم. 3. تلاش كنیم كمتر گله كنیم. 4. با تلفن كردن به یك دوست قدیمی، او را غافلگیر كنیم. 5. گاهی هدیههایی كه گرفتهایم را بیرون بیاوریم و تماشا كنیم. 6. بیشتر دعا كنیم. 7. در داخل آسانسور و راه پله و... با آدمها صحبت كنیم. 8. هر از گاهی نفس عمیق بكشیم.. 9. لذت عطسه كردن را حس كنیم. ... [/color] درود بي كران بر تو :icon_gol: عالي بود و به جا ... :flowerysmile: موفق در خوبي و احسان تا ابد باشي 6 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ چیکار کنیم برادردانشگاه درس وقت نمیزاره وقتی تو یه شهر دیگه هم باشی مشکلاتت 3 برابر میشه خسته کوفته میای تازه باید غذا درست کنی بعضی وقتا حسش نیست گشنه میخابم ترافیک تهران خستم کرده نمیزاره عین ادم به برنامم برسم اصلا نمیشه به راه اعتماد کرد بعد مدتها گفتیم بریم یه نمایشگاه گل رفتیم بهمون گل نفروختن دندونم درد میکنه وقت ندارم برن دکتر:pichak29: دلم واسه مامانم تنگ شده من مامانمو میخام:cryingf: حالا فهمیدی:3384s: این حرفایی که میگی قبول یعنی تا حالا و تو این مدت وقت خوب و شیرین نداشتی میدونی چرا وقت کم میاری یا خسته و دلتنگی به خاطر اینکه همه روزات شبیه هم شده سعی کن یه تغییری تو این وضعیت روزمرگیت بدی سرحالتر میشی ببین اون زمانی که مادرتو میبینی چه لحظه شیرینیه (همین الان یه زنگ بهش بزن سرحال میایی) در مورد خرید گل احتمالن دیدن خودت گلی بهت گل نفروختن دندونتم مقصر خودتی بهش نرسیدی درد گرفته ترافیکم که قربونش برم همیشه بوده و هست کاریشم نمیشه کرد 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ این حرفایی که میگی قبولیعنی تا حالا و تو این مدت وقت خوب و شیرین نداشتی میدونی چرا وقت کم میاری یا خسته و دلتنگی به خاطر اینکه همه روزات شبیه هم شده سعی کن یه تغییری تو این وضعیت روزمرگیت بدی سرحالتر میشی ببین اون زمانی که مادرتو میبینی چه لحظه شیرینیه (همین الان یه زنگ بهش بزن سرحال میایی) در مورد خرید گل احتمالن دیدن خودت گلی بهت گل نفروختن دندونتم مقصر خودتی بهش نرسیدی درد گرفته ترافیکم که قربونش برم همیشه بوده و هست کاریشم نمیشه کرد داشتم اما بچگیام تو فکرش هستم اره حالا همه به کنار وقتی میری خونه در یخچالو باز میکنی احساس میکنی زندگی بهت لبخند میزنه من گلستونم پشیمونم پشیمونم پشیمونپشیمونم مسواکت نکردم خمیر بود مسواک بود اما من باهاش نبودم 3 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ داشتم اما بچگیامتو فکرش هستم اره حالا همه به کنار وقتی میری خونه در یخچالو باز میکنی احساس میکنی زندگی بهت لبخند میزنه من گلستونم پشیمونم پشیمونم پشیمونپشیمونم مسواکت نکردم خمیر بود مسواک بود اما من باهاش نبودم الانشم داری ولی نمیخوایی :ws2: پس دیدی خودت مقصری :ws2: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ الانشم داری ولی نمیخوایی :ws2:پس دیدی خودت مقصری :ws2: الان دارم همزمان درس میخونم اخه 1 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ الان دارم همزمان درس میخونم اخه سعی نکن برای خودت دلیل بیاری البته خودت میدونی ولی چطور میتونی ساعتها اینجا بچرخی ولی نمیتونی برای خودت وقت اضافه داشته باشی ها:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ سعی نکن برای خودت دلیل بیاری البته خودت میدونی ولی چطور میتونی ساعتها اینجا بچرخی ولی نمیتونی برای خودت وقت اضافه داشته باشی ها:icon_pf (34): باور کن بارها تلاش کردم نشد الان میفهمم که معتادها چه اراده ای دارن:w00: 1 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ باور کن بارها تلاش کردم نشد الان میفهمم که معتادها چه اراده ای دارن:w00: چی رو به چی ربط دادی !!!!!! زندگی بالا پائین زیاد داره ایشالا درست زودتر تموم میشه میری دنباله زندگی حالشو میبری 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ چی رو به چی ربط دادی !!!!!! زندگی بالا پائین زیاد داره ایشالا درست زودتر تموم میشه میری دنباله زندگی حالشو میبری ایشالا میرم سر کار 1 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ ایشالا میرم سر کار ایشالا:ws21::ws21: 1 لینک به دیدگاه
...atishpare 457 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ كم هزینه ترین لذت هایزندگی 1. گاهی به تماشای غروب آفتاب بنشینیم. 2. سعی كنیم بیشتر بخندیم. 3. تلاش كنیم كمتر گله كنیم. 4. با تلفن كردن به یك دوست قدیمی، او را غافلگیر كنیم. 5. گاهی هدیههایی كه گرفتهایم را بیرون بیاوریم و تماشا كنیم. 6. بیشتر دعا كنیم. 7. در داخل آسانسور و راه پله و... با آدمها صحبت كنیم. 8. هر از گاهی نفس عمیق بكشیم.. 9. لذت عطسه كردن را حس كنیم. 10. قدر این كه پایمان نشكسته است را بدانیم. 11. زیر دوش آواز بخوانیم. 12. سعی كنیم با حداقل یك ویژگی منحصر به فرد با بقیه فرق داشته باشیم. 13. گاهی به دنیای بالای سرمان خیره شویم. 14. با حیوانات و سایر جانداران مهربان باشیم. 15. برای انجام كارهایی كه ماه ها مانده و انجام نشده در آخر همین هفته برنامهریزی كنیم! 16. از تفكر درباره تناقضات لذت ببریم. 17. برای كارهایمان برنامهریزی كنیم و آن را طبق برنامه انجام دهیم. البته شاید كار مشكلی باشد! 18. مجموعهای از یك چیز (تمبر، برگ، سنگ، كتاب و... )برای خودمان جمعآوری كنیم. 19. در یك روز برفی با خانواده آدم برفی بسازیم. 20. گاهی در حوض یا استخر شنا كنیم. 21. گاهی از درخت بالا برویم. 22. احساس خود را در باره زیبایی ها به دیگران بگوئیم. 23. گاهی كمی پابرهنه راه برویم! 24. بدون آنكه مقصد خاصی داشته باشیم پیاده روی كنیم. 25. وقتی كارمان را خوب انجام دادیم مثلا امتحاناتمان تمام شد، برای خودمان یك بستنی بخریم و با لذت بخوریم. 26. در جلوی آینه بایستیم و خودمان را تماشا كنیم. 27. سعی كنیم فقط نشنویم، بلكه به طور دقیق گوش فرا دهیم. 28. رنگها را بشناسیم و از آنها لذت ببریم.. 29. وقتی از خواب بیدار میشویم، زنده بودن را حس كنیم.. 30. زیر باران راه برویم. 31. كمتر حرف بزنیم و بیشتر گوش كنیم. 32. قبل از آن كه مجبور به رژیم گرفتن بشویم، ورزش كنیم و مراقب تغذیه خود باشیم. 33. چند بازی و سرگرمی مانند شطرنج و... را یاد بگیریم. 34. اگر توانستیم گاهی كنار رودخانه بنشینیم و در سكوت به صدای آب گوش كنیم. 35. هرگز شوخ طبعی خود را از دست ندهیم. 36. احترام به اطرافیان را هرگز فراموش نكنیم. 37. به دنیای شعر و ادبیات نزدیك تر شویم. 38. گاهی از دیدن یك فیلم در كنار همه اعضای خانواده لذت ببریم. 39. تماشای گل و گیاه را به چشمان خود هدیه كنیم. 40. از دانسته های خود، دیگران را نیز در استفاده از آنها شریک بدانیم. ممكن است فردا دیر باشد. che dide mosbati be zendegie.khosham umad.ghashange.mer30:ws3: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده