آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ سلااااااااااااااااااامممم ممممممممممممم سلام به همه ی بچه ها خوش اومدین اینجا مهمونیه جشنه جشن تولد جشن تولد یکی که خیلیییییییی خوبه یعنی تولد کی میتونه باشه؟ اونم کییییییییییییییییییییییییییی روز 13 فروردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکم فکر کنید فکررررررررررر فکررررررررررررر آهاننننننننننننننننننننننن امروز تولد ...... . . . . یه نفره؟ ...... .. . یه دختر؟ . . . یه پسر؟ . . . . جشن تو جشن تولد تمومه خوبياس جشن تو شروع زيباى تمومه شادياس ... با من باشی دوست دارم /تنها باشی دوست دارم /امروز روز میلادته /هرجا باشی دوست دارم تولدت مبارک بهلهههههههههههههههه تولد گل دختر هستش یه دختر تورک اونم از جنس گلللللللللللل 5 4 3 2 1 تولد هستی جان(hasti1988) هستش بزن کف قشنگو رو:hapydancsmil: هستی جان عزیزم تولدت مبارک امیدوارم به همه ی آرزوهای قشنگت برسی و عاقبت به خیر بشی تولــــدت مبــــارک تولـــــدت مـــبارک بیا شمعا رو فوت کن که صــــــد سال زنده باشی تولد تولد تولدت مبارک ،مبارک مبارک تولدت مبارک بیـــــا شمـــعا رو فوت کـــن که صـــد سال زنــــده باشی تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبـارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک بیا شمعا رو فوت کن که صــــد سال زنده باشی تولــــد ت مبــارک تولـــدت مبــــــارک تــولد تولــد تولـــد تولدت مبارک الـــهی صد ساله شی نه صد وبیست ساله شی نه ۱٢٠سال کمه همیشه زنـــــــــــــــــــــــ ــــــــده باشی کیککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک نتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتوولدددددددددددددددد هستی جونم بیا شمعارو فوت کن تا 100سال زنده باشیییییییییییییییییییییی:hapydancsmil: بحث شیرین کادو:hapydancsmil: 38 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ ازبس نوشتي اخرش نفهميدم تولد كيه اما هر كي هست تولدش مبارك لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ منم تولدشون رو تبریک میگم:love070: امیدوارم همیشه مثل بهار سرسبز و سرزنده باشن:flowerysmile: :626gdau::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w31::w70: داداشمم فردا به دنیا اومده لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ روزمیلادتون مبارک امیدوارم همیشه موفق و پیروز در تمام مراحل زندگی باشید: icon_gol: لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک هستی خانم زندگیتون مثل رنگ سبز طبیعت، پرطراوت و زنده باشه لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ منم تولدشو تبریک میگم ایشالله سالای خوبی داشته باشه لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ تولدت مبارک هستی جان ایشالله همیشه شاد و سلامت باشی و به همه آرزوهات برسی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ می بینم که تولد خلاق انجمن هم تو 13بدره :happybday: تولدت مبارک هستی جان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ :ha5t4lmd53df3cpu2lqتولدت مبارک هستی جونم:ha5t4lmd53df3cpu2lq با آرزوی بهترین ها لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ تولدتون مبارکــــــــــــ هستــی خانوم! لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ تولدت مبارک خانووومی:hapydancsmil: ایشالا سلامت و شاد باشی همیشه لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ هستی جونم بازم تولدت مبارک آرزو میکنم به بهترین ها برسی لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ هستی عزیز، تولدت مبارک ایشالا عمری پر از موفقیت و عاقبت به خیری داشته باشی لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ مبارک باشه ایشالله 1020 ساله بشی لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ تولدت مبارک خانومی لحظه های زندگیت قشنگ لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ سلام تولدتون مبارک...انشاالله عمری طولانی مفید و بابرکت برای خود وهمه داشته باشید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده