shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 1 تیر، 2014 با درود فراوان خدمت همه دوستان هنرمند و هنر دوست نواندیش همونطور که قبلا هم اعلام کرده بودم قرار بود اگر هنر دستی امسال بعنوان هدیه نوروزی یا تو این مایه ها درست کردید هم جزو مسابقه باشه. هدف برد و باخت نیست هدف ارائه هنرهای شما دوستان هست. وگرنه همه برنده هستند. کسی که وقت میذاره برای خلق یک اثر هنری وقتی ازش لذت ببره یعنی برنده شده. جوایز : نفر اول 150 امتیاز نفر دوم 100 امتیاز نفر سوم 50 امتیاز انتخاب چند گانه هست دوستان حداکثر به سه تا رأی بدهید ......... یه توضیح مختصر دوتا عکس اول مربوط به خلاقیت هنریه که دوست دارم همه غیر از تخم مرغها بهشون رأی بدهید. از شماره 3 به بعد تخم مرغهای دوستان هستند که لطف کردند برامون فرستادند. ....... شکلیترین هدیه نوروزی شماره 1 : شکلیترین هدیه نوروزی شماره 2 : ......................................................... هنرمندانه ترین تخم مرغ شماره 3: هنرمندانه ترین تخم مرغ شماره 4 : هنرمندانه ترین تخم مرغ شماره 5: هنرمندانه ترین تخم مرغ شماره 6: هنرمندانه ترین تخم مرغ شماره 7: هنرمندانه ترین تخم مرغ شماره 8: هنرمندانه ترین تخم مرغ شماره 9: 16
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 1 تیر، 2014 با سپاس فراوان از شهدخت عزیزم خدا قوت دوستِ جان واقعا زحمت زیادی کشیدی و مسابقه های جالبی ترتیب دادی عزیزم دوستان خلاقیت به خرج دادن واقعا اما تخم مرغ های 4 و 8 خیلی به دلم نشست :) دست همه دوستان شرکت کننده درد نکنه :) پ.ن: بقیه منظرسنجی ها متاسفانه به خاطر سرعت پایین :| عکس ها باز نشدن انشاالله بعدا رای میدم بازم ممنون شهدخت جان:) 7
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 4 تیر، 2014 بخاطر وجود زیاد نظر سنجی نمی تونم بفرسمشون به آسمون دوستان اینجا رو هم فراموش نکنید 2
medesa 43 ارسال شده در 6 تیر، 2014 کلی با این حال کردم خیلی خیلیییییییییییییییییییییی جیگله!:a030::ws3::w16::ws37::ws37::ws37::ws37: 4
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 14 تیر، 2014 فقط دو روز دیگر باقیست که رأی بدهد البته بعدش که نظرسنجی بسته بشه یک چند روزی باید منتظر بمونید تا آرا اعلام بشه. 2
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 16 تیر، 2014 اعلام نتایج : نفر اول هدیه نوروزی : 150 امتیاز f.mars نفر دوم : 100 امتیاز shahdokht.parsa shahdokht.parsa نفر اول تخم مرغ رنگی: 150 امتیاز به f.mars دوم : S a d e n a 100 امتیاز سوم : دختر باران 50 امتیاز ........... چهارم : MELINI پنجم : Ghasem Zare shahdokht.parsa ششم : partow 7
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 21 تیر، 2014 به خانوم f.mars تبریک میگم امسال همه ی جوایز رو درو کردن موفق باشید 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 21 تیر، 2014 خب دیگه ممنون از همه دوستان که شرکت کردند و رأی دادند. ایشالا در مسابقات دیگه منتظر حضئرتئن هستیم. 4
ارسال های توصیه شده