Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ و این چنین میشو که نواندیشیان می اندیشند:gnugghender: ا به این روش،روش نواندیشانی می گویند لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ به این روش،روش نواندیشانی می گویند الان باید ببینم ترک تبریز کی اریم برای داداش سهند اصن باید بچه ها شناسایی شن:gnugghender: اقا من یه داداش دارم سی سالشه، زن نمیگیره نت هم نمیاد هر کی تونست مخشو بزنهجهنم و ضررفقط بدونه من خواهر شوهرشم باید برام اش بپزه لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ الان باید ببینم ترک تبریز کی اریم برای داداش سهنداصن باید بچه ها شناسایی شن:gnugghender: آره پس باید یه سر بریم تاپیک آذربایجانیها دخترای مقیم آذربایجانو شناسایی کنیم البته من چندتاشونو میشناسم و میتونم پیشنهاد بدم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ به به دارین برا سهند و داداشش نقشه میکشین به به چشمم روشن اره بابا یکی برا داداشم دست پا کنین مثل من خوشتیپه ها و خوش سلیقه مثله من من دنیارو به هم ریختم تا ازدواج کردم والله لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ به به دارین برا سهند و داداشش نقشه میکشین به به چشمم روشن اره بابا یکی برا داداشم دست پا کنین مثل من خوشتیپه ها و خوش سلیقه مثله من من دنیارو به هم ریختم تا ازدواج کردم والله سن؟ علایق؟ تحصیلات بگو بدونیم:gnugghender: گندم بیا اکی هستش اینم لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ به به دارین برا سهند و داداشش نقشه میکشین به به چشمم روشن اره بابا یکی برا داداشم دست پا کنین مثل من خوشتیپه ها و خوش سلیقه مثله من من دنیارو به هم ریختم تا ازدواج کردم والله خب چیکار کنیم عمو عذب مونده میخوایم مثل خودت کار خیر کنیم سن؟علایق؟ تحصیلات بگو بدونیم:gnugghender: گندم بیا اکی هستش اینم حله وینا...بریم بزنیم تو کار خیر:gnugghender: لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ دست شما درد نکنه دوستان شما که دست به خیر دارید یک زنم برای من جور کنید با تشکر لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ دست شما درد نکنه دوستانشما که دست به خیر دارید یک زنم برای من جور کنید با تشکر شما که اسمت ساراس مطمئنی زن میخوای؟؟!!! لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ شما که اسمت ساراسمطمئنی زن میخوای؟؟!!! لابد اون 068 هم اول کدملی یا کد محل سکونتم هست نخیر دوست عزیز هر گردی گردو نیست هر سارایی هم دختر نیست لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ لابد اون 068 هم اول کدملی یا کد محل سکونتم هست نخیر دوست عزیز هر گردی گردو نیست هر سارایی هم دختر نیست به حق چیزای ندیده و نشنیده باشه..شما سن و تحصیلات و علایقتو بگو ما کیس مناسب شمارو برات پ خ میکنیم به همین سرعت لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ به حق چیزای ندیده و نشنیده باشه..شما سن و تحصیلات و علایقتو بگو ما کیس مناسب شمارو برات پ خ میکنیم به همین سرعت لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ به حق چیزای ندیده و نشنیده باشه..شما سن و تحصیلات و علایقتو بگو ما کیس مناسب شمارو برات پ خ میکنیم به همین سرعت سنش -24-25 باشه تحصیلاتش مهم نیست علایق هم که طرف مهربون و زندگی کن و کمی زیبا باشه با تشکر منتظر کیس هستیم لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ سنش -24-25 باشهتحصیلاتش مهم نیست علایق هم که طرف مهربون و زندگی کن و کمی زیبا باشه با تشکر منتظر کیس هستیم :w58: لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ سنش -24-25 باشهتحصیلاتش مهم نیست علایق هم که طرف مهربون و زندگی کن و کمی زیبا باشه با تشکر منتظر کیس هستیم تا آخر شب منتظر پ خ من یا وینا باشید با تشکر...روابط عمومی دست به خیران انجمن لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ تا آخر شب منتظر پ خ من یا وینا باشید با تشکر...روابط عمومی دست به خیران انجمن فقط اگه میشه اون نفرتون که رییس هست پیغام بده کارام رو سریعتر راست و ریست کنه من یکم عجله دارم ، ادم ازدواجی هستم حوصله انجام کارهای اداری و سر و کله زدن با معاونین و افراد رده پایین این تشکیلات رو ندارم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ فقط اگه میشه اون نفرتون که رییس هست پیغام بده کارام رو سریعتر راست و ریست کنه من یکم عجله دارم ، ادم ازدواجی هستم حوصله انجام کارهای اداری و سر و کله زدن با معاونین و افراد رده پایین این تشکیلات رو ندارم بلهههههههههههههههه رو رو آقاسارا چشم رییس هم میاد لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ فقط اگه میشه اون نفرتون که رییس هست پیغام بده کارام رو سریعتر راست و ریست کنه من یکم عجله دارم ، ادم ازدواجی هستم حوصله انجام کارهای اداری و سر و کله زدن با معاونین و افراد رده پایین این تشکیلات رو ندارم رییس ویناس منم کارای دفتری و حقوقی ازدواجیتونو انجام میدم نگران نباشین لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ بلهههههههههههههههه رو رو آقاسارا چشم رییس هم میاد درستترش اینه : آغا سارا لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ رییس ویناسمنم کارای دفتری و حقوقی ازدواجیتونو انجام میدم نگران نباشین ببخشید این جناب رییستون خودش متاهله یا مجرد؟ لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ درستترش اینه : آغا سارا اوا این اسمتون اونقد حواسمو پرت کرد رییسو اشتباه گفتم:icon_pf (34): رییس بابا سهنده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده