Gandom.E 17805 ارسال شده در 21 شهریور، 2014 و این چنین میشو که نواندیشیان می اندیشند:gnugghender: ا به این روش،روش نواندیشانی می گویند
VINA 31339 ارسال شده در 21 شهریور، 2014 به این روش،روش نواندیشانی می گویند الان باید ببینم ترک تبریز کی اریم برای داداش سهند اصن باید بچه ها شناسایی شن:gnugghender: اقا من یه داداش دارم سی سالشه، زن نمیگیره نت هم نمیاد هر کی تونست مخشو بزنهجهنم و ضررفقط بدونه من خواهر شوهرشم باید برام اش بپزه
Gandom.E 17805 ارسال شده در 21 شهریور، 2014 الان باید ببینم ترک تبریز کی اریم برای داداش سهنداصن باید بچه ها شناسایی شن:gnugghender: آره پس باید یه سر بریم تاپیک آذربایجانیها دخترای مقیم آذربایجانو شناسایی کنیم البته من چندتاشونو میشناسم و میتونم پیشنهاد بدم
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2014 به به دارین برا سهند و داداشش نقشه میکشین به به چشمم روشن اره بابا یکی برا داداشم دست پا کنین مثل من خوشتیپه ها و خوش سلیقه مثله من من دنیارو به هم ریختم تا ازدواج کردم والله
VINA 31339 ارسال شده در 21 شهریور، 2014 به به دارین برا سهند و داداشش نقشه میکشین به به چشمم روشن اره بابا یکی برا داداشم دست پا کنین مثل من خوشتیپه ها و خوش سلیقه مثله من من دنیارو به هم ریختم تا ازدواج کردم والله سن؟ علایق؟ تحصیلات بگو بدونیم:gnugghender: گندم بیا اکی هستش اینم
Gandom.E 17805 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 به به دارین برا سهند و داداشش نقشه میکشین به به چشمم روشن اره بابا یکی برا داداشم دست پا کنین مثل من خوشتیپه ها و خوش سلیقه مثله من من دنیارو به هم ریختم تا ازدواج کردم والله خب چیکار کنیم عمو عذب مونده میخوایم مثل خودت کار خیر کنیم سن؟علایق؟ تحصیلات بگو بدونیم:gnugghender: گندم بیا اکی هستش اینم حله وینا...بریم بزنیم تو کار خیر:gnugghender:
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 دست شما درد نکنه دوستان شما که دست به خیر دارید یک زنم برای من جور کنید با تشکر
Gandom.E 17805 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 دست شما درد نکنه دوستانشما که دست به خیر دارید یک زنم برای من جور کنید با تشکر شما که اسمت ساراس مطمئنی زن میخوای؟؟!!!
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 شما که اسمت ساراسمطمئنی زن میخوای؟؟!!! لابد اون 068 هم اول کدملی یا کد محل سکونتم هست نخیر دوست عزیز هر گردی گردو نیست هر سارایی هم دختر نیست
Gandom.E 17805 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 لابد اون 068 هم اول کدملی یا کد محل سکونتم هست نخیر دوست عزیز هر گردی گردو نیست هر سارایی هم دختر نیست به حق چیزای ندیده و نشنیده باشه..شما سن و تحصیلات و علایقتو بگو ما کیس مناسب شمارو برات پ خ میکنیم به همین سرعت
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 به حق چیزای ندیده و نشنیده باشه..شما سن و تحصیلات و علایقتو بگو ما کیس مناسب شمارو برات پ خ میکنیم به همین سرعت
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 به حق چیزای ندیده و نشنیده باشه..شما سن و تحصیلات و علایقتو بگو ما کیس مناسب شمارو برات پ خ میکنیم به همین سرعت سنش -24-25 باشه تحصیلاتش مهم نیست علایق هم که طرف مهربون و زندگی کن و کمی زیبا باشه با تشکر منتظر کیس هستیم
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 سنش -24-25 باشهتحصیلاتش مهم نیست علایق هم که طرف مهربون و زندگی کن و کمی زیبا باشه با تشکر منتظر کیس هستیم :w58:
Gandom.E 17805 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 سنش -24-25 باشهتحصیلاتش مهم نیست علایق هم که طرف مهربون و زندگی کن و کمی زیبا باشه با تشکر منتظر کیس هستیم تا آخر شب منتظر پ خ من یا وینا باشید با تشکر...روابط عمومی دست به خیران انجمن
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 تا آخر شب منتظر پ خ من یا وینا باشید با تشکر...روابط عمومی دست به خیران انجمن فقط اگه میشه اون نفرتون که رییس هست پیغام بده کارام رو سریعتر راست و ریست کنه من یکم عجله دارم ، ادم ازدواجی هستم حوصله انجام کارهای اداری و سر و کله زدن با معاونین و افراد رده پایین این تشکیلات رو ندارم
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 23 شهریور، 2014 فقط اگه میشه اون نفرتون که رییس هست پیغام بده کارام رو سریعتر راست و ریست کنه من یکم عجله دارم ، ادم ازدواجی هستم حوصله انجام کارهای اداری و سر و کله زدن با معاونین و افراد رده پایین این تشکیلات رو ندارم بلهههههههههههههههه رو رو آقاسارا چشم رییس هم میاد
Gandom.E 17805 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 فقط اگه میشه اون نفرتون که رییس هست پیغام بده کارام رو سریعتر راست و ریست کنه من یکم عجله دارم ، ادم ازدواجی هستم حوصله انجام کارهای اداری و سر و کله زدن با معاونین و افراد رده پایین این تشکیلات رو ندارم رییس ویناس منم کارای دفتری و حقوقی ازدواجیتونو انجام میدم نگران نباشین
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 بلهههههههههههههههه رو رو آقاسارا چشم رییس هم میاد درستترش اینه : آغا سارا
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 رییس ویناسمنم کارای دفتری و حقوقی ازدواجیتونو انجام میدم نگران نباشین ببخشید این جناب رییستون خودش متاهله یا مجرد؟
Gandom.E 17805 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 درستترش اینه : آغا سارا اوا این اسمتون اونقد حواسمو پرت کرد رییسو اشتباه گفتم:icon_pf (34): رییس بابا سهنده
ارسال های توصیه شده