.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ دید آدمها متفاوته به نظر من چیزه بدی نیست گاهی اوقات برای ملموس تر کردن قضیه آدم میتونه از مثال استفاده کنه عنوان تاپیک اشتباهه وگرنه موضوع کاملا درست و منطقیه 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ دید آدمها متفاوتهبه نظر من چیزه بدی نیست گاهی اوقات برای ملموس تر کردن قضیه آدم میتونه از مثال استفاده کنه عنوان تاپیک اشتباهه وگرنه موضوع کاملا درست و منطقیه اینم دیدگاهیه سودی جان ولی برای آشنایی بیشترت باید بگم به این قیاس هایی که تو تایپیک دیدی میگن سفسطه مثل اينكه بگيم در باز است، باز هم نوعي پرنده است پس درهم پرواز مي كند هیچ سنخیتی بین زن به عنوان انسان و این جنگولک بازی هایی که میبینی وجود نداره 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ خدایی داریم جایی که عروس جهیزیه نبره؟نه داریم؟واقعا داریم؟ یکی از دوستام رسم داشتن که اصلا دختر جهیزیه نمی آورد و پسر همه چیزو فراهم میکرد البته وقتی دختر میدادن و دختر میگرفتن در هر شرایطی اینطوری بود 3 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ اینم جهت درس عبرت :icon_pf (34): یا ابلفرز 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ من نمیدونم این نقل قولی که پیامبر گفتن تو شب معراج همچین چیزایی دیدن چقدر درسته اما خب کارهایی که این خانوما میکردنم خیلی بد بوده دیگه.هر کدوم از این کارا عواقب زیادی تو جامعه داره. مثلا یه زنی که برای همسرش کامل نباشه و با اینکه میتونه ولی کم بذاره خب میتونه باعث بشه شوهرش بره طرف یه زن دیگه و چون زندگی ما آدما زنجیروار بهم مربوطه باعث مشکلات زیادی تو زندگی خیلیا بشه. اگه من اشتباه میکنم بهم بگین 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ اینم دیدگاهیه سودی جان ولی برای آشنایی بیشترت باید بگم به این قیاس هایی که تو تایپیک دیدی میگن سفسطه مثل اينكه بگيم در باز است، باز هم نوعي پرنده است پس درهم پرواز مي كند هیچ سنخیتی بین زن به عنوان انسان و این جنگولک بازی هایی که میبینی وجود نداره نمیدونم اما تعجب میکنم ازین چیزی که گفتی انتظارم خیلی بیشتر بود... اصلا اینطوری نیس دوسی که میگی.. زن آیینه جمال خداست... یعنی میگی جمال اسم مردونست پس زن هم هست؟؟؟؟(الان ذهنم یاری نداد مثال دیگه بزنم) اینا مثاله... تشبیه اصلا نگو اینجوریاااااااا 3 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ حجاب در جامعه لازم است. آیا جامعه بدون حجاب جامعه درستی است؟ خیر پس جامعه برای رشد و تعالی نیاز به حجاب دارد. زیرا قوه ی تخیل مرد را تقویت میکند و باعث پیشرفت مغز میشود و وقتی مغز مرد پیشرفت کرد وبزرگ شد ؛ مرد نابغه میشود و اختراع میکند و جامعه به جلو و یا عقب حرکت میکند{. اگر اختراع در جهت شیطانی باشد، مثل ماهواره جامعه به عقب میرود} سپس جامعه بارور میگردد. و با باروری جامعه رشد جمعیت هم زیاد شده و ما از پیر شدن جمعیت دور میشویم. و خود این امر باعث پیشرفت شدید در ما میشود. و این تنها یکی از برکات حجاب است. =================== اگر نقدی دارید لطفا به با زبان منطق باشد. ================ ادامه دارد.... 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ حجاب در جامعه لازم است. آیا جامعه بدون حجاب جامعه درستی است؟ خیر پس جامعه برای رشد و تعالی نیاز به حجاب دارد. زیرا قوه ی تخیل مرد را تقویت میکند و باعث پیشرفت مغز میشود و وقتی مغز مرد پیشرفت کرد وبزرگ شد ؛ مرد نابغه میشود و اختراع میکند و جامعه به جلو و یا عقب حرکت میکند{. اگر اختراع در جهت شیطانی باشد، مثل ماهواره جامعه به عقب میرود} سپس جامعه بارور میگردد. و با باروری جامعه رشد جمعیت هم زیاد شده و ما از پیر شدن جمعیت دور میشویم. و خود این امر باعث پیشرفت شدید در ما میشود. و این تنها یکی از برکات حجاب است. =================== اگر نقدی دارید لطفا به با زبان منطق باشد. ================ ادامه دارد.... احسنت کاملا موافقم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ اینم خالی از لطف نیست یعنی بقیه که شوهر ندارن، میتونن بی حجاب باشن؟ با تشکر 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ اینم خالی از لطف نیست یعنی بقیه که شوهر ندارن، میتونن بی حجاب باشن؟ با تشکر نه یعنی اونایی که حجاب ندارن شوهراشونُ دوست ندارند:ws28: بقیه هم که شوهر ندارن کلا هیچ اصلا.... 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ نه یعنی اونایی که حجاب ندارن شوهراشونُ دوست ندارند:ws28: بقیه هم که شوهر ندارن کلا هیچ اصلا.... نه مجردا رو اصن حساب نکرده لابد مختارن شایدم مخ دارن 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ نه مجردا رو اصن حساب نکردهلابد مختارن شایدم مخ دارن تازه با بی حجابی دارن میگن علاوه بر اینکه شوهرمونُ دوست نداریم به دیگران هم نیاز داریم احتمالا مخ ندارن 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ تازه با بی حجابی دارن میگن علاوه بر اینکه شوهرمونُ دوست نداریم به دیگران هم نیاز داریم احتمالا مخ ندارن میتونیم مثبت نگاه کنیم این جمله فقط برای تعریف از باهوشی مجرد هاست 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ میتونیم مثبت نگاه کنیماین جمله فقط برای تعریف از باهوشی مجرد هاست واااااااااای خدا خیرت بده مهدی با این تاپیک جذاب:ws28: البته میخندیم اما بطور واقع بینش گریه داره اونم زار زار 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ واااااااااای خدا خیرت بده مهدی با این تاپیک جذاب:ws28: البته میخندیم اما بطور واقع بینش گریه داره اونم زار زار ما کارمون از گریه گذشته بهش میخندیم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ تازه با بی حجابی دارن میگن علاوه بر اینکه شوهرمونُ دوست نداریم به دیگران هم نیاز داریم احتمالا مخ ندارن داشتم پستاتون رو ميخوندم ولي حس پست دادن نداشتم..اينو ك ديدم اين شكلي شدم. واي مينايي از دست تو 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ داشتم پستاتون رو ميخوندم ولي حس پست دادن نداشتم..اينو ك ديدم اين شكلي شدم.واي مينايي از دست تو خدارو شکرباعث شدم حس پست دادنت برگرده حالا باید قرمز میکردی حتما 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ ما کارمون از گریه گذشته بهش میخندیم آره واقعا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده