afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ یعنی منو میبینی به جواب نمیرسی عایا؟ نگران نباش راه حل پیدا شد :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ نگران نباش راه حل پیدا شد :hapydancsmil: کی بریم تبریز؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ یعنی منو میبینی به جواب نمیرسی عایا؟ جواب واضح و گرفتم خوب زن مشهدی نگیرین پول کجاست؟ از زاویه ی حاده خونه ی آقای شجاست بحثش طولانیه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ کی بریم تبریز؟ یه پروژه دارم تکمیل که شد بریم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ جواب واضح و گرفتمخوب زن مشهدی نگیرین خونه ی آقای شجاست بحثش طولانیه اگه یخچال نمی دن بگو این همه راه ما نیاییم تبریز 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ جواب واضح و گرفتمخوب زن مشهدی نگیرین خونه ی آقای شجاست بحثش طولانیه خو رفت و آمدش یه مقداری سخته 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ اگه یخچال نمی دن بگو این همه راه ما نیاییم تبریز میدن بابا بعضا دیده شده 2تا میدن خو رفت و آمدش یه مقداری سخته پس بمونید اونجا جهیزیه بخرید 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ میدن بابا بعضا دیده شده 2تا میدن پس بمونید اونجا جهیزیه بخرید یه آشنا آذربایجان غربی دارم یکی شرقی یکی اردبیل من برم زنگ بزنم آگهی بزنن 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ یه آشنا آذربایجان غربی دارم یکی شرقی یکی اردبیل من برم زنگ بزنم آگهی بزنن فکر کردید به همین راحتیا هست؟اونام هفت خان رستم خودشونو دارن 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ اتفاقا توی مغز طراح این پوسترا پر از مگس و جونوره !! حیف که باید عفت کلام داشت 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ فکر کردید به همین راحتیا هست؟اونام هفت خان رستم خودشونو دارن مهم یخچاله 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ اتفاقا توی مغز طراح این پوسترا پر از مگس و جونوره !! حیف که باید عفت کلام داشت تو خلوت خودت لازم نیست 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ یه آشنا آذربایجان غربی دارم یکی شرقی یکی اردبیل من برم زنگ بزنم آگهی بزنن مفت ک نمیشه! جهیزیه رو کامل میدن ولی کلی دنگ و فنگ دیگه داریم ک شادوماد باید تقبل کنن:4chsmu1: به خدا توکل کن شاید شفا پیدا کردیموضوع این بود چرا مردا بدبخت میشن روایت داریم در هر رابطه ای یک نفر بدبخت میشه یه نفر پیروز (به قول سریال شوخی کردم زندگی مشترک میدون جنگه) خوبه خرج عقدم داماد نداده حالا شایدم نصف نصفه خبر نداری؟ ما ک داریم از اینجا پارتی جور میکنیم...قرار شده کل خرج عقدم خودشون بدن.. چه ژالبیه سوال عایا اونجا به سر پسرا خطور میکنه ازدواج کنن؟ حالا مونده از چه زاویه ای نیگا کنید یعنی منو میبینی به جواب نمیرسی عایا؟ وای یعنی تو کل تعطیلات اینقد نخندیده بودم ک شب اخری خندیدمااا الهه جون مشهدیا شیرینی می گیرن این ک چیزی نیس..براشون شیرینی مخصوص آذری میاریم(قرابیه) بچه ها دلتون همیشه شاد باشه..شب خوبی بود 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ واسه اینکه با 40 سال سن مجردم میشه متاسفانه خو تو برو اصفهان زن بگیر 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ مفت ک نمیشه!جهیزیه رو کامل میدن ولی کلی دنگ و فنگ دیگه داریم ک شادوماد باید تقبل کنن:4chsmu1: ما ک داریم از اینجا پارتی جور میکنیم...قرار شده کل خرج عقدم خودشون بدن.. وای یعنی تو کل تعطیلات اینقد نخندیده بودم ک شب اخری خندیدمااا این ک چیزی نیس..براشون شیرینی مخصوص آذری میاریم(قرابیه) بچه ها دلتون همیشه شاد باشه..شب خوبی بود پس من برم همون یخچال بگیرم ارزون تر در می آد ما نیز 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ آره هس متاسفانه کجا هست؟اونجا؟ تو خانواده ما که مرسوم 4/5تیکه پسر میگیره 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ کجا هست؟اونجا؟تو خانواده ما که مرسوم 4/5تیکه پسر میگیره نگم بهتره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده