Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ اتفاقا اگه خدا بخواد ی سفر کاری به مشهد دارم!قربون خدا برم،انگار خدا داره همه چیز رو جور میکنه. من چیپس سرکه ای هم میخوام!همینو میزارم تو اولویت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اهوم من ی دوست کرد دارم ک واقعا تکه خوبه پس حله ترجیحا مامان باباتم بیار که زیاد معطل نشی خرج عقدم با توه پول همرات باشه 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ [ بگو چکدون رو خودم میارم.فقط توشو پر کنه چ پسرای خوبی دارین پسراش که خوبن فقط نایابن یه مقدار 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ کسایی که قصد سفر به مشهد دارن شیرینی یادتون نره 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ خدایی داریم جایی که عروس جهیزیه نبره؟نه داریم؟واقعا داریم؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ من هیچی نمیخوام اصن خودم میرم چمدون میخرم برا یه چمدون خودم رو بدبخت کنم این پسرا هستن که بدبخت میشن نه دخترا 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ این پسرا هستن که بدبخت میشن نه دخترا جدا از بحث جهاز منظورم بود 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ خدایی داریم جایی که عروس جهیزیه نبره؟نه داریم؟واقعا داریم؟ آره هس متاسفانه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ خوبه پس حله ترجیحا مامان باباتم بیار که زیاد معطل نشی خرج عقدم با توه پول همرات باشه ترجیح میدم عقدم تو حرم و بدون تجملات باشه ی عاقد اشنام از همین ارومیه گیر میاریم ک زیادی خرجش نکنیم.4 تایی همسفر میشیم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ کسایی که قصد سفر به مشهد دارن شیرینی یادتون نره بزار بریم برسیم..برگشتنی چشم پسراش که خوبن فقط نایابن یه مقدار اینم از شانس ماست خدایی داریم جایی که عروس جهیزیه نبره؟نه داریم؟واقعا داریم؟ ارتاشی خوب موقع اومدی.. منو حنانه راهی مشهدیم. تو هم اماده باش سر راه ک از تبریز رد میشیم تو رم برداریم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ ترجیح میدم عقدم تو حرم و بدون تجملات باشهی عاقد اشنام از همین ارومیه گیر میاریم ک زیادی خرجش نکنیم.4 تایی همسفر میشیم میخوای هماهنگ کنم پول بلیطم برات بفرستن 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ بزار بریم برسیم..برگشتنی چشم اینم از شانس ماست ارتاشی خوب موقع اومدی.. منو حنانه راهی مشهدیم. تو هم اماده باش سر راه ک از تبریز رد میشیم تو رم برداریم برا چی؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ خدایی داریم جایی که عروس جهیزیه نبره؟نه داریم؟واقعا داریم؟ میگن مشهد الان دارن راهیان نور 2 تشکیل میدن برن مشهد جدا از بحث جهاز منظورم بود منظور من هم همون مستقل از جهاز بود 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ آره هس متاسفانه کجا؟حالا چرا متاسفانه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ میخوای هماهنگ کنم پول بلیطم برات بفرستن دیگه پر رو میشه نصف پول بلیطش رو بیشتر نده 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ میگن مشهد الان دارن راهیان نور 2 تشکیل میدن برن مشهد منظور من هم همون مستقل از جهاز بود من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ میگن مشهد الان دارن راهیان نور 2 تشکیل میدن برن مشهد منظور من هم همون مستقل از جهاز بود برا چی اونوقت؟ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ برا چی؟ آخه پسراش جهیزیه میدن..بین خودمون باشه جمعیت زیاد نشه بهتره میخوای هماهنگ کنم پول بلیطم برات بفرستن نه دیگه مرسی. پسره فک میکنه میخوایم تیغش بزنیم:icon_razz: دیگه پر رو میشه نصف پول بلیطش رو بیشتر نده حسود انجمن رو هم شناختیم!:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ آخه پسراش جهیزیه میدن..بین خودمون باشه جمعیت زیاد نشه بهتره نه دیگه مرسی. پسره فک میکنه میخوایم تیغش بزنیم:icon_razz: حسود انجمن رو هم شناختیم!:vahidrk: نمیری الهه خیلی خنده دار بود 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ کجا؟حالا چرا متاسفانه واسه اینکه با 40 سال سن مجردم میشه متاسفانه لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ آخه پسراش جهیزیه میدن..بین خودمون باشه جمعیت زیاد نشه بهتره نه دیگه مرسی. پسره فک میکنه میخوایم تیغش بزنیم:icon_razz: حسود انجمن رو هم شناختیم!:vahidrk: نه بابا ایراد نداره سی تومن میخواد پیاده شه حالا یه تومنم روش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده