Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ ولی من شنیدم ترکا با جهیزیه کلا مخالف هستن ها خو اشتبا شنیدی از تبریز زن بگیر دیگه غمت نباشه 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ آگهیش رو میزنم تو روزنامه شاید پیدا شد بزن یخچال خانه شما را به همراه دخترتان خواهانیم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ آقا آقااااااااااااااااااااااااا این حرفا بدآموزی داره واسه قشر جوان آیا تجمل گرایی کار خوبی ست؟ دمنم همینو میگم..ولی خب چ میشه کرد جوونه ک.. ی بار بیشتر ک نمیخواد جهیزیه ببره البته اون رو جزو مهریه حساب می کنن خوب شد گفتیا!!نمیدونستم.. یادم باشه قبل خواستگاری مطرح کنم!داشت سرم کلاه میرفت تحقیق کن کجای مملکت دختر با یخچال میدن برو همونجا فک کنم تو تبریز گیرت بیاد ولی من شنیدم ترکا با جهیزیه کلا مخالف هستن من خودم ترکم.و جهیزیه کامل متاسفانه شده یکی از رسوم ما! فک کن تاظرفای پلاستیکی هم دخترامون از خونه بابا میبرن. کردا با جهیزیه مخالف هستن.و دوماد بجای مهریه باید سر تا پای عروس رو طلا بگیره! :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ طرف حواسش به این نکته نبوده حتما تازه بادومای کاغذی از بقیه بادوما گرونتره آرههه تازه دیگه گردوهای در بسته هم بدرد نمیخورن 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ دمنم همینو میگم..ولی خب چ میشه کرد جوونه ک.. ی بار بیشتر ک نمیخواد جهیزیه ببره خوب شد گفتیا!!نمیدونستم.. یادم باشه قبل خواستگاری مطرح کنم!داشت سرم کلاه میرفت من خودم ترکم.و جهیزیه کامل متاسفانه شده یکی از رسوم ما! فک کن تاظرفای پلاستیکی هم دخترامون از خونه بابا میبرن. کردا با جهیزیه مخالف هستن.و دوماد بجای مهریه باید سر تا پای عروس رو طلا بگیره! :icon_pf (34): الهه واسه خلاصی از جهیزیه میتونی بیای طرف ما عروس شی چارتا خرت و پرت بخری کافیه بقیه رو دوماد میخره 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ ها خو اشتبا شنیدی از تبریز زن بگیر دیگه غمت نباشه ترکای نزدیک ما قشقایی هستن احتمالا بین اونا رسمه تبریز راهش دوره بزن یخچال خانه شما را به همراه دخترتان خواهانیم نه یخچال دست دوم نمی خوام می نویسم دختر شما را خواهانیم(+ یک عدد یخچال نو به عنوان اشانتیون) اینجوری محترمانه تر هم هست 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ آرهههتازه دیگه گردوهای در بسته هم بدرد نمیخورن ما بهش میگیم گردوی کور 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ الهه واسه خلاصی از جهیزیه میتونی بیای طرف ما عروس شی چارتا خرت و پرت بخری کافیه بقیه رو دوماد میخره اهل کجایی؟طرفای شما یعنی کدوم ور؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 زود بگو دارم چمدونم جم میکنم راه بیوفتم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ اهل کجایی؟طرفای شما یعنی کدوم ور؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3زود بگو دارم چمدونم جم میکنم راه بیوفتم الهه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ ترکای نزدیک ما قشقایی هستن احتمالا بین اونا رسمهتبریز راهش دوره نه یخچال دست دوم نمی خوام می نویسم دختر شما را خواهانیم(+ یک عدد یخچال نو به عنوان اشانتیون) اینجوری محترمانه تر هم هست حتما قید کن ساید بای ساید باشه زیاد سرت کلا نره تو از تبریز بگیر من ضمانت میکنم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ اهل کجایی؟طرفای شما یعنی کدوم ور؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3زود بگو دارم چمدونم جم میکنم راه بیوفتم ها بیا مشهد چمدونم نمیخواد بیاری دوماد واست میخره 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ خوب شد گفتیا!!نمیدونستم.. یادم باشه قبل خواستگاری مطرح کنم!داشت سرم کلاه میرفت من خودم ترکم.و جهیزیه کامل متاسفانه شده یکی از رسوم ما! فک کن تاظرفای پلاستیکی هم دخترامون از خونه بابا میبرن. کردا با جهیزیه مخالف هستن.و دوماد بجای مهریه باید سر تا پای عروس رو طلا بگیره! :icon_pf (34): لواشک یادت نره که حیاتی تره کردا خیلی دوست داشتنی هستن تا حالا کرد بد ندیدم رسم ما هم تو جهیزیه همینه البته مهریه جدیدا داره به شدت کم میشه 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ ما بهش میگیم گردوی کور والا تازشم الان گردوی بدون پوست هست مشکلی هم ندارن فکر کنم از فردا جمعشون کنن 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ الهه:icon_pf (34): جونم؟ صداتو در نیار دارم. امار جاهایی ک پسرا باید جهیزیه بیارن رو درمیارم به نفع تو هم هست.ی گوشه ساکت بشین شهرهارو حفظ کن 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ ها بیا مشهد چمدونم نمیخواد بیاری دوماد واست میخره منم میام منتهی فقط چمدون میخوام 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ حتما قید کن ساید بای ساید باشه زیاد سرت کلا نره تو از تبریز بگیر من ضمانت میکنم حالا ساید بای سایدش زیاد مهم نیست مهم نیته یه نفری رو اون طرفا می شناسم بهش زنگ میزنم تو روزنامه های محلی اونجا اعلامیه بزنه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ ها بیا مشهد چمدونم نمیخواد بیاری دوماد واست میخره اتفاقا اگه خدا بخواد ی سفر کاری به مشهد دارم! قربون خدا برم،انگار خدا داره همه چیز رو جور میکنه. لواشک یادت نره که حیاتی ترهکردا خیلی دوست داشتنی هستن تا حالا کرد بد ندیدم رسم ما هم تو جهیزیه همینه البته مهریه جدیدا داره به شدت کم میشه من چیپس سرکه ای هم میخوام!همینو میزارم تو اولویت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اهوم من ی دوست کرد دارم ک واقعا تکه 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ منم میاممنتهی فقط چمدون میخوام چیزایی که میخوای لیست کن یادت نره همشو برات میخره 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ چیزایی که میخوای لیست کن یادت نره همشو برات میخره من هیچی نمیخوام اصن خودم میرم چمدون میخرم برا یه چمدون خودم رو بدبخت کنم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ [ منم میاممنتهی فقط چمدون میخوام بگو چکدون رو خودم میارم.فقط توشو پر کنه چیزایی که میخوای لیست کن یادت نره همشو برات میخره چ پسرای خوبی دارین 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده