.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ بعضی مسایل رو نمیشه با مسایل واقعی و فیزیکی مقایسه کرد و نتیجه درستم گرفت ازشون ! مثلا همین حجاب ... فک کن به جای عکسای بالا ... بیای عکس یه غنچه بسته رو بزاری با یه گل که باز شده ... بعد نتیجه بگیری تا وقتی حجاب داشته باشی به درد نمیخوری .... البته این چون یدفعه به ذهن من رسید نوشتمش و .... به نظر من عرف یک جامعه هرچی که باشه باید بقیه از همون روش پیروی کنن. الانم تو عرف جامعه خوشبختانه هنوز چادر جایگاه خودشو از دست نداده، اگرچه کمی کمرنگ شده. رفتار بعضی چادری ها متاسفانه از دخترای غربی هم خفن تره عرف جامعه ما الان فکر میکنم بین بیشتر از هشتاد درصد دختر خانم ها، مانتو و پوشش معمولی باشه. بدون آرایش غلیظ و خودنمایی. اما بیست درصدم هستن که یا چادری هستن ............ یا از اون ور افتادن :icon_pf (34): از قدیم گفتن ...... خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو ................................. در آخرم بگم که ..... حجاب محدودیت نیست ... اگر به زور نباشه ... 11 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ البته یاداوری کنم اینجا موضوع حجاب نیست موضوع اینه که کسایی که ادعا دارند دید به زن نباید ابزاری و مثل کالا باشه اما عملا زن رو بیشتر از یک کالا نمیبینن 10 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ البته یاداوری کنم اینجا موضوع حجاب نیست موضوع اینه که کسایی که ادعا دارند دید به زن نباید ابزاری و مثل کالا باشه اما عملا زن رو بیشتر از یک کالا نمیبینن متاسفانه درسته :icon_pf (34): خداروشکر مثالی که من تصادفی هم زدم ربطی به کالا و اینا نداشت 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ اینم جهت درس عبرت :icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ افتخاری جدید برای زنان و دختران ایرانی ، آجیل هم هستین شماها افتخار کنید:hapydancsmil: اینو به هیچ وجه قبول ندارم چون پسته خندون بهتر از پسته در بسته و بادومه 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ اینو به هیچ وجه قبول ندارم چون پسته خندون بهتر از پسته در بسته و بادومه طرف حواسش به این نکته نبوده حتما تازه بادومای کاغذی از بقیه بادوما گرونتره 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ عنوان رو دیدم فکر کردم درمورد جهیزیه است 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ عنوان رو دیدم فکر کردم درمورد جهیزیه است شکلات لامپ صندلی یعنی جهیزیه؟ 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ شکلات لامپ صندلی یعنی جهیزیه؟ یحچال و صندلی که هست لامپ هم که می تونه جزو تکمیلیش باشه شکلات هم که تو عروسی هست دیگه 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ شکلات لامپ صندلی یعنی جهیزیه؟ تازه خبر نداری.. اینطور ک داره پیش میره،و بعضی از دخترامون سخت میگیرن، پفک و پاستیل هم همین امروز فرداس ک جزو جهیزیه محسوب میشه 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ یحچال و صندلی که هست لامپ هم که می تونه جزو تکمیلیش باشه شکلات هم که تو عروسی هست دیگه تازه خبر نداری..اینطور ک داره پیش میره،و بعضی از دخترامون سخت میگیرن، پفک و پاستیل هم همین امروز فرداس ک جزو جهیزیه محسوب میشه آقا آقااااااااااااااااااااااااا این حرفا بدآموزی داره واسه قشر جوان آیا تجمل گرایی کار خوبی ست؟ 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ تازه خبر نداری..اینطور ک داره پیش میره،و بعضی از دخترامون سخت میگیرن، پفک و پاستیل هم همین امروز فرداس ک جزو جهیزیه محسوب میشه البته اون رو جزو مهریه حساب می کنن 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ آقا آقااااااااااااااااااااااااا این حرفا بدآموزی داره واسه قشر جوان آیا تجمل گرایی کار خوبی ست؟ اگه یخچال نباشه که دیگه همون خونه ی باباشون بمونن بهتره 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ اگه یخچال نباشه که دیگه همون خونه ی باباشون بمونن بهتره عزیز جان تو بازار نیستیا یخچال ازون اقلامیه که آقا داماد باید زحمتشو بکشه 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ عزیز جان تو بازار نیستیا یخچال ازون اقلامیه که آقا داماد باید زحمتشو بکشه جدا؟ پس من دیگه زن نمی گیرم (کلا تو باغ نیستم) 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ جدا؟ پس من دیگه زن نمی گیرم (کلا تو باغ نیستم) تلوزیون و فرش هم هست الان میتونی کاملا ناامید بشی اگه آدمای خوبی باشن ماشین لباس شویی ازت نمیخوان 7 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ تلوزیون و فرش هم هست الان میتونی کاملا ناامید بشی اگه آدمای خوبی باشن ماشین لباس شویی ازت نمیخوان هدفم از زن گرفتن رسیدن به یخچال بود دیگه بقیه اش مهم نبود 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ هدفم از زن گرفتن رسیدن به یخچال بود دیگه بقیه اش مهم نبود تحقیق کن کجای مملکت دختر با یخچال میدن برو همونجا فک کنم تو تبریز گیرت بیاد 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ تحقیق کن کجای مملکت دختر با یخچال میدن برو همونجا فک کنم تو تبریز گیرت بیاد ولی من شنیدم ترکا با جهیزیه کلا مخالف هستن 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ تحقیق کن کجای مملکت دختر با یخچال میدن برو همونجا فک کنم تو تبریز گیرت بیاد آگهیش رو میزنم تو روزنامه شاید پیدا شد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده