Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ خب بعد از مدت ها گفتم یه تایپکی بزنم جهت خدمت به مسلمین و مسلمات خلاصه در مورد این موضوع نظری داشتید بگید نداشتیدم به تصاویر نگاه کنید و عبرت بگیرید باشد که عاقبت بخیر شوید 36 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ گفتگوی آزاده؟؟ نمایشگاه عکس و پوستره یه دفتر نظرات انتقادات پیشنهاداتم داریم اگه خواستی میتونی توش چیزی بنویسی 5 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ فقط می تونم بگم بخاطر این طرز فکر متاسفم :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ نه این لباس است نشان آدمیت هر جورش بسته یا باز گذشته دیگه 20 ساله بیست سال قبل باید این تاپیکو میزدی 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ نه این لباس است نشان آدمیت هر جورش بسته یا بازگذشته دیگه 20 ساله بیست سال قبل باید این تاپیکو میزدی بیست سال قبل اینا نبود ، این حال و روز امروز ماست نه دیروز ما 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ بیست سال قبل اینا نبود ، این حال و روز امروز ماست نه دیروز ما ول کن نونتو بچسب بیخیال ظاهرو گفتم درونی باش داداش 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ ول کن نونتو بچسب بیخیال ظاهرو گفتم درونی باش داداش ما بی خیالیم با خیالی چسبیده ول نمیکنه 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ درست نمیشیم و نخواهیم شد 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ درست نمیشیم و نخواهیم شد سال 93 سیاه ترین سال در زمینه حقوق زنان میشه مگر اینکه از قضا سرکنگبین معظم صفرا بیفزاید 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ سال 93 سیاه ترین سال در زمینه حقوق زنان میشه مگر اینکه از قضا سرکنگبین معظم صفرا بیفزاید تا الان اینطور بوده وای به حال سیاه ترین اش 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ تا الان اینطور بوده وای به حال سیاه ترین اش البته تجربه این چندین سال ثابت کرده سرزمین برره گون ما افعال شیرفرهاد معمولا خواسته یا ناخواسته از نوع معکوس بوده باید دید امسال هم اینطوره یا نه 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ البته تجربه این چندین سال ثابت کرده سرزمین برره گون ما افعال شیرفرهاد معمولا خواسته یا ناخواسته از نوع معکوس بوده باید دید امسال هم اینطوره یا نه :ws28: اره درست میگی اما اگه برعکس نشه واقعا جای افسوس داره 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ رو یکی از پوسترا نوشته محدودیت بیشتر مصونیت بیشتر عجب به قول رضا مارمولک : اینقدر گیر نده به این جوونا. آخه بهشت که زورکی نمیشه عزیز برادر. اونقدر فشار میاری که از اونور جهنم میزنه بیرون. 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ رو یکی از پوسترا نوشته محدودیت بیشتر مصونیت بیشتر عجب به قول رضا مارمولک : اینقدر گیر نده به این جوونا. آخه بهشت که زورکی نمیشه عزیز برادر. اونقدر فشار میاری که از اونور جهنم میزنه بیرون. ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتتان رنگ جهنم است تمام بهشتتان 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ شاعر می گه چه گویم که ناگفتنم به! 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ زمانی که میخواستم چادری بشم، نه به سهمیه فکر کرده بودم نه به هیچکدوم از دلایلی که بقیه فکر میکنن همه چادریا واسه همونا چادری شدن این روزا خیلی غصه میخورم وقتی میبینم،این چیزا دید همه رو عوض کرده وقتی چادری ها رو میبینم و رفتاراشونو... حق میدم که بقیه فکرشون درباره حجاب عوض بشه شورشو در آوردن 12 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ افتخاری جدید برای زنان و دختران ایرانی ، آجیل هم هستین شماها افتخار کنید:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ بیست سال قبل اینا نبود ، این حال و روز امروز ماست نه دیروز ما با این جمله موافقم.اونم هزارتا من خودم چادریم ولی مشکلی با نوع پوشش بقیه ندارم.هر کی ی اعتقادی داره و واسه من اصلا مهم نیس. و نشده بخاطر چادر پوشیدنم از طرف کسی بهم بی احترامی شه،تا الانشم ک برا من محدودیتی نداشته.. شاید بقیه با نوع کارشون برا خودشون محدودیت ایجاد میکنن و اون رو میزارن پای داشتن حجاب 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده