Lean 56968 ارسال شده در 31 خرداد، 2014 خب بعد از مدت ها گفتم یه تایپکی بزنم جهت خدمت به مسلمین و مسلمات خلاصه در مورد این موضوع نظری داشتید بگید نداشتیدم به تصاویر نگاه کنید و عبرت بگیرید باشد که عاقبت بخیر شوید 36
Lean 56968 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2014 گفتگوی آزاده؟؟ نمایشگاه عکس و پوستره یه دفتر نظرات انتقادات پیشنهاداتم داریم اگه خواستی میتونی توش چیزی بنویسی 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 31 خرداد، 2014 نه این لباس است نشان آدمیت هر جورش بسته یا باز گذشته دیگه 20 ساله بیست سال قبل باید این تاپیکو میزدی 5
Lean 56968 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2014 نه این لباس است نشان آدمیت هر جورش بسته یا بازگذشته دیگه 20 ساله بیست سال قبل باید این تاپیکو میزدی بیست سال قبل اینا نبود ، این حال و روز امروز ماست نه دیروز ما 7
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 31 خرداد، 2014 بیست سال قبل اینا نبود ، این حال و روز امروز ماست نه دیروز ما ول کن نونتو بچسب بیخیال ظاهرو گفتم درونی باش داداش 5
Lean 56968 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2014 ول کن نونتو بچسب بیخیال ظاهرو گفتم درونی باش داداش ما بی خیالیم با خیالی چسبیده ول نمیکنه 4
Lean 56968 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2014 درست نمیشیم و نخواهیم شد سال 93 سیاه ترین سال در زمینه حقوق زنان میشه مگر اینکه از قضا سرکنگبین معظم صفرا بیفزاید 6
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 31 خرداد، 2014 سال 93 سیاه ترین سال در زمینه حقوق زنان میشه مگر اینکه از قضا سرکنگبین معظم صفرا بیفزاید تا الان اینطور بوده وای به حال سیاه ترین اش 3
Lean 56968 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2014 تا الان اینطور بوده وای به حال سیاه ترین اش البته تجربه این چندین سال ثابت کرده سرزمین برره گون ما افعال شیرفرهاد معمولا خواسته یا ناخواسته از نوع معکوس بوده باید دید امسال هم اینطوره یا نه 3
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 31 خرداد، 2014 البته تجربه این چندین سال ثابت کرده سرزمین برره گون ما افعال شیرفرهاد معمولا خواسته یا ناخواسته از نوع معکوس بوده باید دید امسال هم اینطوره یا نه :ws28: اره درست میگی اما اگه برعکس نشه واقعا جای افسوس داره 2
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 31 خرداد، 2014 رو یکی از پوسترا نوشته محدودیت بیشتر مصونیت بیشتر عجب به قول رضا مارمولک : اینقدر گیر نده به این جوونا. آخه بهشت که زورکی نمیشه عزیز برادر. اونقدر فشار میاری که از اونور جهنم میزنه بیرون. 7
Lean 56968 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2014 رو یکی از پوسترا نوشته محدودیت بیشتر مصونیت بیشتر عجب به قول رضا مارمولک : اینقدر گیر نده به این جوونا. آخه بهشت که زورکی نمیشه عزیز برادر. اونقدر فشار میاری که از اونور جهنم میزنه بیرون. ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتتان رنگ جهنم است تمام بهشتتان 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 31 خرداد، 2014 زمانی که میخواستم چادری بشم، نه به سهمیه فکر کرده بودم نه به هیچکدوم از دلایلی که بقیه فکر میکنن همه چادریا واسه همونا چادری شدن این روزا خیلی غصه میخورم وقتی میبینم،این چیزا دید همه رو عوض کرده وقتی چادری ها رو میبینم و رفتاراشونو... حق میدم که بقیه فکرشون درباره حجاب عوض بشه شورشو در آوردن 12
Lean 56968 مالک ارسال شده در 3 تیر، 2014 افتخاری جدید برای زنان و دختران ایرانی ، آجیل هم هستین شماها افتخار کنید:hapydancsmil: 10
soil eng 17164 ارسال شده در 3 تیر، 2014 بیست سال قبل اینا نبود ، این حال و روز امروز ماست نه دیروز ما با این جمله موافقم.اونم هزارتا من خودم چادریم ولی مشکلی با نوع پوشش بقیه ندارم.هر کی ی اعتقادی داره و واسه من اصلا مهم نیس. و نشده بخاطر چادر پوشیدنم از طرف کسی بهم بی احترامی شه،تا الانشم ک برا من محدودیتی نداشته.. شاید بقیه با نوع کارشون برا خودشون محدودیت ایجاد میکنن و اون رو میزارن پای داشتن حجاب 10
ارسال های توصیه شده