VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ بترکی چیه تو تو خوابگاه نمیبینی ایندخترا تا صبح دارن اروم میحرفن> صداشونم نا مفهمومه نا مردا :دی 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ چیهتو تو خوابگاه نمیبینی ایندخترا تا صبح دارن اروم میحرفن> صداشونم نا مفهمومه نا مردا :دی چرا والا انگار پاسبون شب هی رژه میرن تو حیاط 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ [رشتتو عوض کن تربیت بدنی نخون رشته م چ ربطی داره اتفاقا من رشتهی تحصیلیم رو خیلی دوست دارم پست اول بخون گفتی زمین میزنن منم گفتم رششتو عوض کن زمین نزنن 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ چرا والا انگار پاسبون شب هی رژه میرن تو حیاط :gnugghender: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ چیهتو تو خوابگاه نمیبینی ایندخترا تا صبح دارن اروم میحرفن> صداشونم نا مفهمومه نا مردا :دی :w420::w874: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ والا عوض این اسپم ها بیا وزارت فرهنگ و تحویل بگیر 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ عوض این اسپم ها بیا وزارت فرهنگ و تحویل بگیر ما تو وزارت زندگی خودمون موندیم فعلا که نمیشه انشاالله سر فرصت 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ ما تو وزارت زندگی خودمون موندیم فعلا که نمیشه انشاالله سر فرصت :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ :hapydancsmil: اسپم ممنوعه دیگه؟ گفتم سر فرصت ولی معلوم نیست واقعی باشه:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ اسپم ممنوعه دیگه؟گفتم سر فرصت ولی معلوم نیست واقعی باشه:icon_pf (34): اسپم نبود تشکربود اگه قول بدی بیای منم میشم ریس تشخیص مصلحت هردو سال یه جلسه میذارم خوب 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ خداییش بعضیا چرا اینقدر نفهمن؟؟؟؟ آدم دلش میخواد خفشون کنهههه هی میگی این کار رو نکن آخرشم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ خداییش بعضیا چرا اینقدر نفهمن؟؟؟؟آدم دلش میخواد خفشون کنهههه هی میگی این کار رو نکن آخرشم:icon_pf (34): چی شده علی جان؟ناسلامتی می خوام وزیر صنایعت کنم بااین اعصاب؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ چی شده علی جان؟ناسلامتی می خوام وزیر صنایعت کنم بااین اعصاب؟ هیچی بابا... بیخیالش با یه بنده خدایی این مشکل رو دارم کتلت کرد ما رو وزیر صنایع؟؟؟ وزیر جنگ:w74: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ اسپم نبود تشکربوداگه قول بدی بیای منم میشم ریس تشخیص مصلحت هردو سال یه جلسه میذارم خوب من کلا وقتی مطمئن نباشم قول نمیدم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ من بخوام اينجا دردودل كنم ك همگي بايد بشينين زار زار گريه كنين بي شوخي آدمي هستم ك سعي ميكنم خيلي چيزارو تحمل كنم....ولي نميدونم جديدا چرا اينقد بي اعصاب شدم با زمين زمان دعوا دارم دلم از اينكه نميتونم كاري ك ميخوام رو شروع كنم پره از اينكه واقعا هيشكي نيس ي راهنمايي درست و حسابيم كنه. با اينكه خونوادم هميشه پشتمن،ولي تو اين ي مورد اول ميگن تصميم خودت رو بگير بعد... تو ي دو راهيم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ من بخوام اينجا دردودل كنم ك همگي بايد بشينين زار زار گريه كنينبي شوخي آدمي هستم ك سعي ميكنم خيلي چيزارو تحمل كنم....ولي نميدونم جديدا چرا اينقد بي اعصاب شدم با زمين زمان دعوا دارم دلم از اينكه نميتونم كاري ك ميخوام رو شروع كنم پره از اينكه واقعا هيشكي نيس ي راهنمايي درست و حسابيم كنه. با اينكه خونوادم هميشه پشتمن،ولي تو اين ي مورد اول ميگن تصميم خودت رو بگير بعد...ki تو ي دو راهيم خوب راست ميگن اوناکه نمي خوان ازدواج کنن خودت تصميم بگير اونا هم راهنماييت ميکنن:icon_gol:بعدشم پسره بايد زياد فکر کنه نه شما چون پسرا ظاهر و باطنشون يکيه زود شناخته مي شن 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ خوب راست ميگن اوناکه نمي خوان ازدواج کنن خودت تصميم بگير اونا هم راهنماييت ميکنن:icon_gol:بعدشم پسره بايد زياد فکر کنه نه شما چون پسرا ظاهر و باطنشون يکيه زود شناخته مي شن ازدواج؟پسر؟ كيلو چندن؟ نه اصلا مربوط به ازدواج و اين حرفا نيست. استارت ي كار...ميشه اسمشو گذاشت خوداشتغالي. از كار الانم راضي هستم.ولي در كنارش ي خوداشتغالي هم ميخوام. 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ ازدواج؟پسر؟كيلو چندن؟ نه اصلا مربوط به ازدواج و اين حرفا نيست. استارت ي كار...ميشه اسمشو گذاشت خوداشتغالي. از كار الانم راضي هستم.ولي در كنارش ي خوداشتغالي هم ميخوام. من خودم هم خود اشتغالی دارم هم دیگر اشتغالی میتونم کمکت کنم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ من خودم هم خود اشتغالی دارم هم دیگر اشتغالی میتونم کمکت کنم پس اونور مزاحمت ميشم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده