VINA 31339 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 بترکی چیه تو تو خوابگاه نمیبینی ایندخترا تا صبح دارن اروم میحرفن> صداشونم نا مفهمومه نا مردا :دی 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 چیهتو تو خوابگاه نمیبینی ایندخترا تا صبح دارن اروم میحرفن> صداشونم نا مفهمومه نا مردا :دی چرا والا انگار پاسبون شب هی رژه میرن تو حیاط 1
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 30 خرداد، 2014 [رشتتو عوض کن تربیت بدنی نخون رشته م چ ربطی داره اتفاقا من رشتهی تحصیلیم رو خیلی دوست دارم پست اول بخون گفتی زمین میزنن منم گفتم رششتو عوض کن زمین نزنن 1
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 30 خرداد، 2014 چرا والا انگار پاسبون شب هی رژه میرن تو حیاط :gnugghender:
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 30 خرداد، 2014 چیهتو تو خوابگاه نمیبینی ایندخترا تا صبح دارن اروم میحرفن> صداشونم نا مفهمومه نا مردا :دی :w420::w874:
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 30 خرداد، 2014 والا عوض این اسپم ها بیا وزارت فرهنگ و تحویل بگیر 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 عوض این اسپم ها بیا وزارت فرهنگ و تحویل بگیر ما تو وزارت زندگی خودمون موندیم فعلا که نمیشه انشاالله سر فرصت 1
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 30 خرداد، 2014 ما تو وزارت زندگی خودمون موندیم فعلا که نمیشه انشاالله سر فرصت :hapydancsmil: 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 :hapydancsmil: اسپم ممنوعه دیگه؟ گفتم سر فرصت ولی معلوم نیست واقعی باشه:icon_pf (34): 1
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 30 خرداد، 2014 اسپم ممنوعه دیگه؟گفتم سر فرصت ولی معلوم نیست واقعی باشه:icon_pf (34): اسپم نبود تشکربود اگه قول بدی بیای منم میشم ریس تشخیص مصلحت هردو سال یه جلسه میذارم خوب 1
Ali.Fatemi4 22827 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 خداییش بعضیا چرا اینقدر نفهمن؟؟؟؟ آدم دلش میخواد خفشون کنهههه هی میگی این کار رو نکن آخرشم:icon_pf (34): 2
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 30 خرداد، 2014 خداییش بعضیا چرا اینقدر نفهمن؟؟؟؟آدم دلش میخواد خفشون کنهههه هی میگی این کار رو نکن آخرشم:icon_pf (34): چی شده علی جان؟ناسلامتی می خوام وزیر صنایعت کنم بااین اعصاب؟ 1
Ali.Fatemi4 22827 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 چی شده علی جان؟ناسلامتی می خوام وزیر صنایعت کنم بااین اعصاب؟ هیچی بابا... بیخیالش با یه بنده خدایی این مشکل رو دارم کتلت کرد ما رو وزیر صنایع؟؟؟ وزیر جنگ:w74: 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 اسپم نبود تشکربوداگه قول بدی بیای منم میشم ریس تشخیص مصلحت هردو سال یه جلسه میذارم خوب من کلا وقتی مطمئن نباشم قول نمیدم 3
soil eng 17164 ارسال شده در 31 خرداد، 2014 من بخوام اينجا دردودل كنم ك همگي بايد بشينين زار زار گريه كنين بي شوخي آدمي هستم ك سعي ميكنم خيلي چيزارو تحمل كنم....ولي نميدونم جديدا چرا اينقد بي اعصاب شدم با زمين زمان دعوا دارم دلم از اينكه نميتونم كاري ك ميخوام رو شروع كنم پره از اينكه واقعا هيشكي نيس ي راهنمايي درست و حسابيم كنه. با اينكه خونوادم هميشه پشتمن،ولي تو اين ي مورد اول ميگن تصميم خودت رو بگير بعد... تو ي دو راهيم 2
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 31 خرداد، 2014 من بخوام اينجا دردودل كنم ك همگي بايد بشينين زار زار گريه كنينبي شوخي آدمي هستم ك سعي ميكنم خيلي چيزارو تحمل كنم....ولي نميدونم جديدا چرا اينقد بي اعصاب شدم با زمين زمان دعوا دارم دلم از اينكه نميتونم كاري ك ميخوام رو شروع كنم پره از اينكه واقعا هيشكي نيس ي راهنمايي درست و حسابيم كنه. با اينكه خونوادم هميشه پشتمن،ولي تو اين ي مورد اول ميگن تصميم خودت رو بگير بعد...ki تو ي دو راهيم خوب راست ميگن اوناکه نمي خوان ازدواج کنن خودت تصميم بگير اونا هم راهنماييت ميکنن:icon_gol:بعدشم پسره بايد زياد فکر کنه نه شما چون پسرا ظاهر و باطنشون يکيه زود شناخته مي شن 1
soil eng 17164 ارسال شده در 31 خرداد، 2014 خوب راست ميگن اوناکه نمي خوان ازدواج کنن خودت تصميم بگير اونا هم راهنماييت ميکنن:icon_gol:بعدشم پسره بايد زياد فکر کنه نه شما چون پسرا ظاهر و باطنشون يکيه زود شناخته مي شن ازدواج؟پسر؟ كيلو چندن؟ نه اصلا مربوط به ازدواج و اين حرفا نيست. استارت ي كار...ميشه اسمشو گذاشت خوداشتغالي. از كار الانم راضي هستم.ولي در كنارش ي خوداشتغالي هم ميخوام. 2
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 31 خرداد، 2014 ازدواج؟پسر؟كيلو چندن؟ نه اصلا مربوط به ازدواج و اين حرفا نيست. استارت ي كار...ميشه اسمشو گذاشت خوداشتغالي. از كار الانم راضي هستم.ولي در كنارش ي خوداشتغالي هم ميخوام. من خودم هم خود اشتغالی دارم هم دیگر اشتغالی میتونم کمکت کنم 1
soil eng 17164 ارسال شده در 31 خرداد، 2014 من خودم هم خود اشتغالی دارم هم دیگر اشتغالی میتونم کمکت کنم پس اونور مزاحمت ميشم 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری