ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 29 خرداد، 2014 تو اين تاپيک بروبچ بيان دق و دلشونو اينجا خالي کنن منم ميشم سنگ صبورشون از هرکي هر کجا دلخورن عصبانين بيان اينجا من در خدمتون هستم از ته دل خودتونو خالي کنين مي دونم اين روزا جايي براي خالي کردن دل پيدا نمي شه 12
شقایق31 40377 ارسال شده در 29 خرداد، 2014 من دوس دارم اسپم کنم اینجا دق دلمو خالی کنم اجازه هس اجازه هست اسپم ازاده 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 29 خرداد، 2014 اجازه هست اسپم ازاده شقی اسپم نه دلتو خالی کن:icon_razz: 2
z.f 66 ارسال شده در 29 خرداد، 2014 سلام آی گفتی امشب حسابی دلم پر از دسته همه شاکیم دلم می خواد داد بزنم این قدر ک همه صدام رو بشنون هرچی بیشترسعی میکنم کمتر نتیجه میده تواین زمونه هرچی محبت می کنی فایده نداره همه می خوان بزنت زمین 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 29 خرداد، 2014 سلامآی گفتی امشب حسابی دلم پر از دسته همه شاکیم دلم می خواد داد بزنم این قدر ک همه صدام رو بشنون هرچی بیشترسعی میکنم کمتر نتیجه میده تواین زمونه هرچی محبت می کنی فایده نداره همه می خوان بزنت زمین رشتتو عوض کن تربیت بدنی نخون 4
VINA 31339 ارسال شده در 29 خرداد، 2014 تجربه ثابت کرده واسه کسی درد دل نکنولی من میگم اینقدر دوست داشتم الان یه بی اف داشتم طرح نمیدونم چی چی ایرانسل میزدم تا صبح حرف میزدم مخشو میخوردم دقش میدادماینقد دوست داشتم منم از این دخترا بودم هی تلفن بزنم بگم کجاییییییییییییییییییییی(دقیقا همینجوری کش بدم) اینقد دوست داشتم یه خواهر شوهر داشتم تا حرف میزد یه چشم غره میرفتم اصن جت اسکی میرفتم رو اعصابش و سوهان روحش مشدم:دی پ ن:واقعا جدی بود شاید خنده دار ولی الان عقده های درونم بود:دی 7
هوادار 1111 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 اجازه هست اسپم ازاده :w70::w42: شقی اسپم نه دلتو خالی کن:icon_razz: بخیل نباش خو یه ذره سنگ صبور باش وقتی داشتی میترکیدی شروع کن به پاک کردن اسپما 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 تجربه ثابت کرده واسه کسی درد دل نکنولی من میگم اینقدر دوست داشتم الان یه بی اف داشتم طرح نمیدونم چی چی ایرانسل میزدم تا صبح حرف میزدم مخشو میخوردم دقش میدادماینقد دوست داشتم منم از این دخترا بودم هی تلفن بزنم بگم کجاییییییییییییییییییییی(دقیقا همینجوری کش بدم) اینقد دوست داشتم یه خواهر شوهر داشتم تا حرف میزد یه چشم غره میرفتم اصن جت اسکی میرفتم رو اعصابش و سوهان روحش مشدم:دی پ ن:واقعا جدی بود شاید خنده دار ولی الان عقده های درونم بود:دی مینا منم خیلی تلفنی صحبت کردن رو دوس دارم بیا به خودم زنگ بزن تا صبح حرف بزنیم والا:| خودم میشم جی افت قربونت 3
هوادار 1111 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 مینا منم خیلی تلفنی صحبت کردن رو دوس دارمبیا به خودم زنگ بزن تا صبح حرف بزنیم والا:| خودم میشم جی افت قربونت از وی چت و امثالهم استفاده کنید خرج تلفونتون بالا نره 2
VINA 31339 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 مینا منم خیلی تلفنی صحبت کردن رو دوس دارمبیا به خودم زنگ بزن تا صبح حرف بزنیم والا:| خودم میشم جی افت قربونت نه دیونه باید پسر باشه دقش بدی 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 30 خرداد، 2014 تجربه ثابت کرده واسه کسی درد دل نکنولی من میگم اینقدر دوست داشتم الان یه بی اف داشتم طرح نمیدونم چی چی ایرانسل میزدم تا صبح حرف میزدم مخشو میخوردم دقش میدادماینقد دوست داشتم منم از این دخترا بودم هی تلفن بزنم بگم کجاییییییییییییییییییییی(دقیقا همینجوری کش بدم) اینقد دوست داشتم یه خواهر شوهر داشتم تا حرف میزد یه چشم غره میرفتم اصن جت اسکی میرفتم رو اعصابش و سوهان روحش مشدم:دی پ ن:واقعا جدی بود شاید خنده دار ولی الان عقده های درونم بود:دی :there: غصه نخور خواهر شوهر میخرم برات هر چند وقی خواهر شوهر پیدا کردی پش سرش هی غیبت میکنی هی هی هی
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 30 خرداد، 2014 :w70::w42: بخیل نباش خو یه ذره سنگ صبور باش وقتی داشتی میترکیدی شروع کن به پاک کردن اسپما با جاوید باید هماهنگ شم 1
VINA 31339 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 :icon_razz: خودت گفتی حرف دلتو بزن :there: غصه نخور خواهر شوهر میخرم برات هر چند وقی خواهر شوهر پیدا کردی پش سرش هی غیبت میکنی هی هی هی من خام بودم خواهر شوهر خواستم تو که دوستمی چرا نمیگی ول کن بگرددنبال تک پسر 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 30 خرداد، 2014 خودت گفتی حرف دلتو بزنديگه نگفتم بچه مردم بذاري سرکار من خام بودم خواهر شوهر خواستم تو که دوستمی چرا نمیگی ول کن بگرددنبال تک پسر خودم دنبالش مي گردم:ws3:ديک 1
VINA 31339 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 خودم دنبالش مي گردم:ws3:ديک سر کارش نمیزارم که بابا اندازه بیست سال حرف دارم باید بزنم دیگهباید دعوا کنم این 9 سال کجا بود(از 15 سالگی تا حالا) من دوست دارم خواهر داشته باشه خواهرش با من اکی باشه با هم پسر رو دق بدیم 1
z.f 66 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 [رشتتو عوض کن تربیت بدنی نخون رشته م چ ربطی داره اتفاقا من رشتهی تحصیلیم رو خیلی دوست دارم 1
ارسال های توصیه شده