رفتن به مطلب

سنگ صبور ،فرياد

ENG.SAHAND

ارسال های توصیه شده

تو اين تاپيک بروبچ بيان دق و دلشونو اينجا خالي کنن منم ميشم سنگ صبورشون از هرکي هر کجا دلخورن عصبانين بيان اينجا من در خدمتون هستم از ته دل خودتونو خالي کنين مي دونم اين روزا جايي براي خالي کردن دل پيدا نمي شه :w16:

• Like 12
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 52
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام

آی گفتی امشب حسابی دلم پر از دسته همه شاکیم دلم می خواد داد بزنم این قدر ک همه صدام رو بشنون

هرچی بیشترسعی میکنم کمتر نتیجه میده

تواین زمونه هرچی محبت می کنی فایده نداره همه می خوان بزنت زمین

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام

آی گفتی امشب حسابی دلم پر از دسته همه شاکیم دلم می خواد داد بزنم این قدر ک همه صدام رو بشنون

هرچی بیشترسعی میکنم کمتر نتیجه میده

تواین زمونه هرچی محبت می کنی فایده نداره همه می خوان بزنت زمین

رشتتو عوض کن تربیت بدنی نخون:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

تجربه ثابت کرده واسه کسی درد دل نکن:ws3:ولی من میگم اینقدر دوست داشتم الان یه بی اف داشتم طرح نمیدونم چی چی ایرانسل میزدم تا صبح حرف میزدم مخشو میخوردم دقش میدادم:ws3:اینقد دوست داشتم منم از این دخترا بودم هی تلفن بزنم بگم کجاییییییییییییییییییییی(دقیقا همینجوری کش بدم) :ws3:اینقد دوست داشتم یه خواهر شوهر داشتم تا حرف میزد یه چشم غره میرفتم اصن جت اسکی میرفتم رو اعصابش و سوهان روحش مشدم:دی

پ ن:واقعا جدی بود شاید خنده دار ولی الان عقده های درونم بود:دی

• Like 7
لینک به دیدگاه
تجربه ثابت کرده واسه کسی درد دل نکن:ws3:ولی من میگم اینقدر دوست داشتم الان یه بی اف داشتم طرح نمیدونم چی چی ایرانسل میزدم تا صبح حرف میزدم مخشو میخوردم دقش میدادم:ws3:اینقد دوست داشتم منم از این دخترا بودم هی تلفن بزنم بگم کجاییییییییییییییییییییی(دقیقا همینجوری کش بدم) :ws3:اینقد دوست داشتم یه خواهر شوهر داشتم تا حرف میزد یه چشم غره میرفتم اصن جت اسکی میرفتم رو اعصابش و سوهان روحش مشدم:دی

مینا منم خیلی تلفنی صحبت کردن رو دوس دارم

بیا به خودم زنگ بزن تا صبح حرف بزنیم

والا:|

خودم میشم جی افت قربونت:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

از وی چت و امثالهم استفاده کنید خرج تلفونتون بالا نره:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

نه دیونه

باید پسر باشه دقش بدی:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

:there: غصه نخور خواهر شوهر میخرم برات هر چند وقی خواهر شوهر پیدا کردی پش سرش هی غیبت میکنی هی هی هی :ws3:

لینک به دیدگاه
:w70::w42:

:whistles: بخیل نباش خو یه ذره سنگ صبور باش وقتی داشتی میترکیدی شروع کن به پاک کردن اسپما:ws3:

با جاوید باید هماهنگ شم:whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:w58::icon_razz::ws3:

:ws3:خودت گفتی حرف دلتو بزن

:there: غصه نخور خواهر شوهر میخرم برات هر چند وقی خواهر شوهر پیدا کردی پش سرش هی غیبت میکنی هی هی هی :ws3:

من خام بودم خواهر شوهر خواستم تو که دوستمی چرا نمیگی ول کن بگرددنبال تک پسر:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws3:خودت گفتی حرف دلتو بزن

ديگه نگفتم بچه مردم بذاري سرکار

من خام بودم خواهر شوهر خواستم تو که دوستمی چرا نمیگی ول کن بگرددنبال تک پسر:w58:

خودم دنبالش مي گردم:ws3::ws3:ديک

• Like 1
لینک به دیدگاه
خودم دنبالش مي گردم:ws3::ws3:ديک

سر کارش نمیزارم که بابا

اندازه بیست سال حرف دارم باید بزنم دیگه:ws28:باید دعوا کنم این 9 سال کجا بود(از 15 سالگی تا حالا):ws3:

من دوست دارم خواهر داشته باشه خواهرش با من اکی باشه با هم پسر رو دق بدیم:w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...