ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ تو اين تاپيک بروبچ بيان دق و دلشونو اينجا خالي کنن منم ميشم سنگ صبورشون از هرکي هر کجا دلخورن عصبانين بيان اينجا من در خدمتون هستم از ته دل خودتونو خالي کنين مي دونم اين روزا جايي براي خالي کردن دل پيدا نمي شه 12 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ من دوس دارم اسپم کنم اینجا دق دلمو خالی کنم اجازه هس 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ من دوس دارم اسپم کنم اینجا دق دلمو خالی کنم اجازه هس اجازه هست اسپم ازاده 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ اجازه هست اسپم ازاده شقی اسپم نه دلتو خالی کن:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
z.f 66 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ سلام آی گفتی امشب حسابی دلم پر از دسته همه شاکیم دلم می خواد داد بزنم این قدر ک همه صدام رو بشنون هرچی بیشترسعی میکنم کمتر نتیجه میده تواین زمونه هرچی محبت می کنی فایده نداره همه می خوان بزنت زمین 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ سلامآی گفتی امشب حسابی دلم پر از دسته همه شاکیم دلم می خواد داد بزنم این قدر ک همه صدام رو بشنون هرچی بیشترسعی میکنم کمتر نتیجه میده تواین زمونه هرچی محبت می کنی فایده نداره همه می خوان بزنت زمین رشتتو عوض کن تربیت بدنی نخون 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ تجربه ثابت کرده واسه کسی درد دل نکنولی من میگم اینقدر دوست داشتم الان یه بی اف داشتم طرح نمیدونم چی چی ایرانسل میزدم تا صبح حرف میزدم مخشو میخوردم دقش میدادماینقد دوست داشتم منم از این دخترا بودم هی تلفن بزنم بگم کجاییییییییییییییییییییی(دقیقا همینجوری کش بدم) اینقد دوست داشتم یه خواهر شوهر داشتم تا حرف میزد یه چشم غره میرفتم اصن جت اسکی میرفتم رو اعصابش و سوهان روحش مشدم:دی پ ن:واقعا جدی بود شاید خنده دار ولی الان عقده های درونم بود:دی 7 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ اجازه هست اسپم ازاده :w70::w42: شقی اسپم نه دلتو خالی کن:icon_razz: بخیل نباش خو یه ذره سنگ صبور باش وقتی داشتی میترکیدی شروع کن به پاک کردن اسپما 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ تجربه ثابت کرده واسه کسی درد دل نکنولی من میگم اینقدر دوست داشتم الان یه بی اف داشتم طرح نمیدونم چی چی ایرانسل میزدم تا صبح حرف میزدم مخشو میخوردم دقش میدادماینقد دوست داشتم منم از این دخترا بودم هی تلفن بزنم بگم کجاییییییییییییییییییییی(دقیقا همینجوری کش بدم) اینقد دوست داشتم یه خواهر شوهر داشتم تا حرف میزد یه چشم غره میرفتم اصن جت اسکی میرفتم رو اعصابش و سوهان روحش مشدم:دی پ ن:واقعا جدی بود شاید خنده دار ولی الان عقده های درونم بود:دی مینا منم خیلی تلفنی صحبت کردن رو دوس دارم بیا به خودم زنگ بزن تا صبح حرف بزنیم والا:| خودم میشم جی افت قربونت 3 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ مینا منم خیلی تلفنی صحبت کردن رو دوس دارمبیا به خودم زنگ بزن تا صبح حرف بزنیم والا:| خودم میشم جی افت قربونت از وی چت و امثالهم استفاده کنید خرج تلفونتون بالا نره 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ مینا منم خیلی تلفنی صحبت کردن رو دوس دارمبیا به خودم زنگ بزن تا صبح حرف بزنیم والا:| خودم میشم جی افت قربونت نه دیونه باید پسر باشه دقش بدی 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ نه دیونهباید پسر باشه دقش بدی :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ تجربه ثابت کرده واسه کسی درد دل نکنولی من میگم اینقدر دوست داشتم الان یه بی اف داشتم طرح نمیدونم چی چی ایرانسل میزدم تا صبح حرف میزدم مخشو میخوردم دقش میدادماینقد دوست داشتم منم از این دخترا بودم هی تلفن بزنم بگم کجاییییییییییییییییییییی(دقیقا همینجوری کش بدم) اینقد دوست داشتم یه خواهر شوهر داشتم تا حرف میزد یه چشم غره میرفتم اصن جت اسکی میرفتم رو اعصابش و سوهان روحش مشدم:دی پ ن:واقعا جدی بود شاید خنده دار ولی الان عقده های درونم بود:دی :there: غصه نخور خواهر شوهر میخرم برات هر چند وقی خواهر شوهر پیدا کردی پش سرش هی غیبت میکنی هی هی هی لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ :w70::w42: بخیل نباش خو یه ذره سنگ صبور باش وقتی داشتی میترکیدی شروع کن به پاک کردن اسپما با جاوید باید هماهنگ شم 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ با جاوید باید هماهنگ شم هی هیشکی سنگ صبور آدم نمیشه لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ :icon_razz: خودت گفتی حرف دلتو بزن :there: غصه نخور خواهر شوهر میخرم برات هر چند وقی خواهر شوهر پیدا کردی پش سرش هی غیبت میکنی هی هی هی من خام بودم خواهر شوهر خواستم تو که دوستمی چرا نمیگی ول کن بگرددنبال تک پسر 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ خودت گفتی حرف دلتو بزنديگه نگفتم بچه مردم بذاري سرکار من خام بودم خواهر شوهر خواستم تو که دوستمی چرا نمیگی ول کن بگرددنبال تک پسر خودم دنبالش مي گردم:ws3:ديک 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ خودم دنبالش مي گردم:ws3:ديک سر کارش نمیزارم که بابا اندازه بیست سال حرف دارم باید بزنم دیگهباید دعوا کنم این 9 سال کجا بود(از 15 سالگی تا حالا) من دوست دارم خواهر داشته باشه خواهرش با من اکی باشه با هم پسر رو دق بدیم 1 لینک به دیدگاه
z.f 66 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ [رشتتو عوض کن تربیت بدنی نخون رشته م چ ربطی داره اتفاقا من رشتهی تحصیلیم رو خیلی دوست دارم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ نه دیونهباید پسر باشه دقش بدی بترکی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده