vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ همش به وقتش خوبه ! لازم میشه ... 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ با نظر دوستانی که دروغ رو بدتر ازبقیه رفتارها میدونن موافقم و اینکه دروغ سرچشمه بقیه اخلاقهای بدهاما واقعا خیانت تنها چیزیه که برام حتی یه درصد قابل تحمل نیست و خائن رو دوس دارم با گیوتین نابود کنم خیلی از ماها تو دنیای مجازی و واقعی میفهمیم که طرف مقابل داره بهمون دروغ میگه اما به روش نمیاریم و تقریبا هرچقدرم متنفر باشیم بازم خیلی برخورد تندی نداریم چه بسا ترجیحا تنها کسی که به خیانت رای داده خودم میباشم :elivg5ddfqdy8k5mocf 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ خصوصیاتی که نوشتی اغلب مربوط به خصوصیات ذاتی میشن که ترکش برای بعضی ها سخته و شایدم غیرممکنه. مثلا یه دروغگو که همیشه دروغ میگه برای خودش عادی شده و دور و بری هاش هم اغلب دیگه می دونن دروغگو هست.اونی که اهل خیانت باشه هر چی هم دنبالش باشیم خیانت میکنه.اما دو تا ویژگی هست که من ازشون بدم می یاد که دست خود ادماست که ترکشون کنن. 1-آدمایی که ندونسته و راحت و سریع قضاوت می کنن و برای خودشون می برن و می دوزن.یه رفتار کوچیک یه نفر رو پیش خودشون قضاوت می کنن و میگن فلانی قصدش این بوده و فلان 2-آدمایی که هیچی نیستن و خودشون رو میگیرن و تا به یه جا میرسن غرور برشون می داره و فکر می کنن کی هستن. 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ :elivg5ddfqdy8k5mocf بعد میگه چرا منو میزنی؟؟:vahidrk::vahidrk: رایتو بده با پست من چیکار داری:w000: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ بعد میگه چرا منو میزنی؟؟:vahidrk::vahidrk: رایتو بده با پست من چیکار داری:w000: چسب 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ والا همشون بده ولی فکر کنک خیانت غیر قابل جبران باشه 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ ولی با این که میگی خصوصیات ذاتی هستن موافق نیستم. یه آدم از طفولیتش دروغگو و فضول و .... نیست. خود شخص و محیط اطرافش اونو به سمت این خصوصیتا میکشونه. پس نمیشه گفت ذاتی و غیرقابل تغییر هستش. از طفولیت کسی خصوصیات بدی رو نداره بلکه عوامل مختلف خصوصیات رو تو فرد ایجاد میکنن.ذاتی از این نظر منظورم بود که مثلا یکی که شکاک هست هرچی براش دلیل بیاری که اشتباه میکنی اون قبول نمیکنه و حرف خودش رو قبول میکنه و انتظار اینکه بتونی اون رو عوض بکنی سخته. 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به نظرم بددهنی فاجعه اس اونو اصلا نمی تونم تحمل کنم!!! :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من بیشتر از همه از سایر موارد بدم میاد 6 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دروغ پیامبر (ص) فرمود: «واى بر کسى که حرف ميزند و براى خندیدن مردم دروغ ميگوید. واى بر او واى بر او!» پیامبر (ص) فرمود: «بنده دروغ ميگوید و فرشته از بوى بد دروغ او به اندازه یک میل راه از او دور ميشود.» ميزنم تو سرش:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۳ از غاز ( قاض ؛ قاز ؛ غاض !!! ) چروندن بدم میاد ! 3 لینک به دیدگاه
rahil jamali 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بعضی از این زذایل اخلاقی به تنهای واسه نابود کردن شخص و کشتن هویت اخلاقی و انسانی کافیه...دروغ همه این گناهان دنبال خودش یدک میکشه رسول خداصلى الله عليه وآله فرمود: دروغ گويى از پستى روح ريشه مى گيرد (لايكذب الكاذب الا من مهانة نفسه). دروغ گو چنين مى پندارد كه بى ارزش بودن خود را مى تواند به وسيله سخن دروغ جبران كند! دانا احتياج به دروغ گويى ندارد، چون داراى دانش است.شايستگان، احتياج به دروغ گويى ندارند، چون شايستگى دارند. ثروتمند نيازى به دروغ گويى ندارد، چون مال و منال دارد. دارندگان فضيلت، دارندگان قدرت،احتياجى به دروغ گفتن ندارند، چون فضيلت دارند، قدرت دارند. عطر خودش مى بويد، نيازى به ستودن عطار نيست، وقتى به ستودن عطار، نيازمند مى باشد كه فاقدبوى خوش باشد. دروغ گو، چون فاقد دانش است مى خواهد نقص خود را به وسيله ادعاى دروغ جبران كند، چون فاقد شايستگى است به دروغ مى خواهد خود را شايسته بنماياند،چون فاقد ثروت است، چون فاقد فضيلت است، چون فاقد قدرت است، مى خواهداين خلا خود را به وسيله دروغ پر كند. لاف زدن، نشانه دست خالى بودن است. دروغ مردى به حضور وجود مقدس رسول خداصلى الله عليه وآله شرفياب شد و از كاراهل جهنم پرسيد. پيغمبر فرمود: دروغ گفتن. اگر اهل جهنم راست گو و با حقيقت بودند به آتش جهنم نمى سوختند. دروغ گوپرده خود را مى درد و از حق دور مى شود و به گناهان بسيار، آلوده مى گردد و كسى كه چنين شد، آتش خشم خداى در انتظار او خواهد بود. 4 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دروغ ..... اغاز تمام بدی هااااا واقعاااا برای ایرانی هاا عادی شده 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ من از آدمهای کم سواد و بی اطلاع که تو همه موارد صاحب نظری میکنند بدم میاد. از اونایی هم که از انتقاد سازنده چیزی نمی فهمند و اونو توهین به خود تلقی میکنند متنفرم. 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ من از ریا بدم میاد... و یه چیزی که نبود تو گزینه ها ------------» خودخواهی و خود شیفتگی 1 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ حق خوری ، مال مردم خوری ، کم فروشی دروغ نیز... اما بعضی دروغا میتونه نفرت انگیز نباشه... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده