Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ به نظر منم ربطی به مدیر و غیر مدیر نداره.......با توجه به تاپیک و بحث وقوانین اگه خلاف باشه پاک میشه دیگه ناراحتی نداره..........اگه منظورتون تو تالار ماست که پاک شد اون پست تبلیغ محسوب میشد:) موفق باشید نه عزیز منظورم اون تاپیک نبود اونو خودمم میدونم تبلیغ بود خصوصی براش فرستادم........بحث من یه چی دیگه اس 6 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ حالا بماند کجا بحث اینه که چرا انقد مافیا بازی میشه و سواستفاده میکنن چه تاپیک جالبی بحث خوبیه اما امیدوارم نتیجه خوبی هم داشته باشه فقط یک خواهش لطفآ اگه دلخوری از کسی دارید پیام خصوصی برای رفع مشکل هست.... شاید اون مدیر مخاطب خاصتون دلایلی داشته باشه که با خوندنش رفع سو تفاهم بشه جمع نبندید...ما هم یک روز کاربر عادی بودیم و شما هم یک روز مدیر خواهید شد خیلی عذر می خوام به خودم اجازه میدم پست های دوستان رو حذف کنم ولی مطمئن باشید بی دلیل نیست این رو برای همه دوستان عرض کردم نه شما آقا امیر 10 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ چه تاپیک جالبی بحث خوبیه اما امیدوارم نتیجه خوبی هم داشته باشه فقط یک خواهش لطفآ اگه دلخوری از کسی دارید پیام خصوصی برای رفع مشکل هست.... شاید اون مدیر مخاطب خاصتون دلایلی داشته باشه که با خوندنش رفع سو تفاهم بشه جمع نبندید...ما هم یک روز کاربر عادی بودیم و شما هم یک روز مدیر خواهید شد خیلی عذر می خوام به خودم اجازه میدم پست های دوستان رو حذف کنم ولی مطمئن باشید بی دلیل نیست این رو برای همه دوستان عرض کردم نه شما آقا امیر مدیر بودن اصلا واسه من مهم نیست حتی یکی از دوستان پیشنهاد هم داد قبول نکردم...........من خودم رو پنل انحمن و سایت داداشم آشنایی و دسترسی دارم میدونم چی به چیه...........اما سواستفاده کردن از ابزارهایی که در اختیار آدم میذارن خیلی بده 5 لینک به دیدگاه
Credo 349 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ من تازه واردم و نمیدونم کجا چه اتفاقی افتاده،ولی توی این تاپیک میبینم که آقای koroshe_Hakhamanesh رفتار درستی ندارن و در نتیجه حس میکنم باید صحبت کنم در موردش. البته آقا کوروش، امیدوارم ناراحت نشی از حرفم ولی این درست نیست که هی میای میگی یکی یه کاری کرد و خیلی کار بدی کرد ولی نه میگی کی بود نه میگی چی کار کرد نه میگی کجا اون کارو کرد. الان فقط داری اغتشاش و ناراحتی درست میکنی. 3 راه داری: 1- به خود طرف پیام خصوصی بدی و بهش بگی رفتارش بد بوده البته بدون دعوا و ببینی چی میگه. 2- به مدیران بالاتر از اون پیام خصوصی بدی و بگی فلان جا فلانی فلان کار رو کرد که به نظر من غلطه و من ناراحت شدم و ببینی چه تصمیمی میگیرن 3- همینجا همه چیز رو رک و پوست کنده تعریف کنی. به نظر من درستش اینه که اول راه 1 رو امتحان کنی،اگه جواب نداده راه 2 و اگه بازم جواب نداده راه 3. البته درستش هم اینه که کینه و بدبینی رو بذاری کنار و با دید آشتی بری جلو. شاید حق با اونا باشه و قانعت کنن. شایدم حق با تو باشه و بخوان همکاری کنن. فقط اگه دیدی نمیخوان همکاری کنن میتونی از دستشون عصبانی بشی نه اینکه از همین الان اینطوری صحبت کنی. 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ من تازه واردم و نمیدونم کجا چه اتفاقی افتاده،ولی توی این تاپیک میبینم که آقای koroshe_Hakhamanesh رفتار درستی ندارن و در نتیجه حس میکنم باید صحبت کنم در موردش. البته آقا کوروش، امیدوارم ناراحت نشی از حرفم ولی این درست نیست که هی میای میگی یکی یه کاری کرد و خیلی کار بدی کرد ولی نه میگی کی بود نه میگی چی کار کرد نه میگی کجا اون کارو کرد. الان فقط داری اغتشاش و ناراحتی درست میکنی. 3 راه داری: 1- به خود طرف پیام خصوصی بدی و بهش بگی رفتارش بد بوده البته بدون دعوا و ببینی چی میگه. 2- به مدیران بالاتر از اون پیام خصوصی بدی و بگی فلان جا فلانی فلان کار رو کرد که به نظر من غلطه و من ناراحت شدم و ببینی چه تصمیمی میگیرن 3- همینجا همه چیز رو رک و پوست کنده تعریف کنی. به نظر من درستش اینه که اول راه 1 رو امتحان کنی،اگه جواب نداده راه 2 و اگه بازم جواب نداده راه 3. البته درستش هم اینه که کینه و بدبینی رو بذاری کنار و با دید آشتی بری جلو. شاید حق با اونا باشه و قانعت کنن. شایدم حق با تو باشه و بخوان همکاری کنن. فقط اگه دیدی نمیخوان همکاری کنن میتونی از دستشون عصبانی بشی نه اینکه از همین الان اینطوری صحبت کنی. شما از هیچی خبر نداری یه تنه به قاضی نرو لطفا همه چیز رو نمیشه گفت فقط میخوام مدیرای ارشد عادلانه قضاوت کنن نه اینکه فقط بیان به من اخطار بدن ! 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ درود بر همگیتاپیک میزنیم میان اسپم بارون میکنن حتی برخی از مدیرای تالارهای مختلف......بعد میان به من اخطار میدن که آقا اسپم نده بیایید جواب بدید دیگه این عدالته؟ هرچند فک کنم جوابی بدید و این تاپیک رو زود ببندید که زیر سوال نرید :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): سلام خب اولش بگم که اگه فقط سوالت از مدیرای ارشد بود، تو دفتر مدیریت ارشد میپرسیدی بهتر بود. اینکه میگی درود به همگی خب، یه جورایی یعنی همه میتونن بیان نظرشونو بگن دیگه اما اولش در مورد خود اسپم بگم همونجوری که اکثر دوستان گفتن، تو تاپیکای تخصصی تا جایی که ممکنه نباید اسپم کرد. به خصوص بعضی تاپیکا که حالت آموزشی هم هست. اما خب پیش میاد بعضی وقتا اسپم میشه. خب عیب نداره، کسایی که اون قسمت ابزار مدیریتی دارن میان رسیدگی میکنن و پاک میکنن. البته پیشنهاد خود من اینه که اگه تاپیک خیلی حساس و مهمه، اسپم زود پاک بشه، اما اگه خیلی حساس نیست، عیب نداره اون لحظه اسپم پاک نشه و به فاصله یکی دو روز بعد اسپما پاک بشه. حتی مثلاً تو یه تاپیک یه کاربر تازه وارد میاد یه اسپم میکنه و تشکر میکنه از مطلب و کش پیدا نمیکنه. لازم نیست زود پاک بشه به خصوص که شخص تازه وارد هست و نا آشنا. گاهاً شده چندماه بعد پستای این شکلی رو حذف کردم. ولی خب دیگه نباید تو اینکار زیاده روی کرد و عادت کرد به اینکه راحت اسپم کنیم بعداً مدیرا خودشون پاک میکنن کلاً تو این زمینه شاید تو حذف پستا سخت گیری بیشتر باشه (که از نظر من زیاد نیست) ولی تو زمینه تذکر و اخطار به شدت سخت گیری کم هست. اگه زیاده روی بشه نهایتاً تذکرات دوستانه و یا جدی داده میشه. شاهدای عینی هم دوستانی هستن که ید طولانی دارن تو اسپم کردن اخطار که دیگه خیلی به ندرت. فکر کنم تا حالا حداکثر 2،3 بار اخطار داده شده که اونم چون دیگه احساس شده شخص داره عمداً از این مسئله سوءاستفاده میکنه. اینکه حالا میگی بهت اخطار داده شده اکیداً انکارش میکنم چون اخطار رو فقط مدیرای ارشد میتونن بدن و خب اخطاری هم بابت این قضیه اصلاً ثبت نشده. اما اگه منظورت تذکره، مسئلش کاملاً جدا از اخطاره. تذکر رو هرکسی به هرکسی میتونه بده. تذکر به نوعی یه صحبت دوستانه هستش واسه یادآوری یه اشتباهمون. مثلاً شاید من مدیر ارشدم اشتباه کنم. یه کاربر تازه وارد هم حق داره بهم تذکر بده. یعنی اشتباهمو بهم گوشزد میکنه. دیگه بستگی به خودم داره اشتباهمو قبول کنم یا نکنم. فکر کنم الان واسه تو هم همچیم مسئله ای باشه که جایی اسپم کرده باشی و مدیری بهت تذکر داده باشه و اون تذکر رو فکر کردی اخطاره. سخت گرفتیش دیگه البته نمیدونم چی بوده چی نبوده. چون خیلی گنگ و نامفهوم صحبت کردی. فقط حدسی بوده که زدم. تو این مسائل مدیر و کاربر فرقی نداره. مثلاً اگه جایی می بینی مدیری اسپم کرده میتونی خودش شخصاً بهش تذکر بدی یا اگه نمیخوای میتونی گزارش رد کنی به مدیرای ارشد. کاربرد ابزار گزارش واسه همین هستش. حتی اگه کسی تو پیغام و اینا هم بخواد بی احترامی کنه بارها گفته شده که از ابزار مدیریت واسه گزارش دادنش استفاده کنید. با صحبتایی که کردی اسپم واسه مدیرا آزاده ولی واسه کاربرا نه به شدت مخالفم این مدل حرف زدن باعث سوءتفاهم و سوءبرداشت هم میشه و ایجاد حس منفی نسبت به مدیرا هم میشه. لطفاً اگه مسئله ای هست و اگه میخوای رسیدگی بشه خیلی شفاف و واضح باید بگی. حتی با اسم بردن شخص و جاش. خیلی مواقع این طرز فکرا براساس یه سوءتفاهم شکل میگیره 11 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ سلام خب اولش بگم که اگه فقط سوالت از مدیرای ارشد بود، تو دفتر مدیریت ارشد میپرسیدی بهتر بود. اینکه میگی درود به همگی خب، یه جورایی یعنی همه میتونن بیان نظرشونو بگن دیگه اما اولش در مورد خود اسپم بگم همونجوری که اکثر دوستان گفتن، تو تاپیکای تخصصی تا جایی که ممکنه نباید اسپم کرد. به خصوص بعضی تاپیکا که حالت آموزشی هم هست. اما خب پیش میاد بعضی وقتا اسپم میشه. خب عیب نداره، کسایی که اون قسمت ابزار مدیریتی دارن میان رسیدگی میکنن و پاک میکنن. البته پیشنهاد خود من اینه که اگه تاپیک خیلی حساس و مهمه، اسپم زود پاک بشه، اما اگه خیلی حساس نیست، عیب نداره اون لحظه اسپم پاک نشه و به فاصله یکی دو روز بعد اسپما پاک بشه. حتی مثلاً تو یه تاپیک یه کاربر تازه وارد میاد یه اسپم میکنه و تشکر میکنه از مطلب و کش پیدا نمیکنه. لازم نیست زود پاک بشه به خصوص که شخص تازه وارد هست و نا آشنا. گاهاً شده چندماه بعد پستای این شکلی رو حذف کردم. ولی خب دیگه نباید تو اینکار زیاده روی کرد و عادت کرد به اینکه راحت اسپم کنیم بعداً مدیرا خودشون پاک میکنن کلاً تو این زمینه شاید تو حذف پستا سخت گیری بیشتر باشه (که از نظر من زیاد نیست) ولی تو زمینه تذکر و اخطار به شدت سخت گیری کم هست. اگه زیاده روی بشه نهایتاً تذکرات دوستانه و یا جدی داده میشه. شاهدای عینی هم دوستانی هستن که ید طولانی دارن تو اسپم کردن اخطار که دیگه خیلی به ندرت. فکر کنم تا حالا حداکثر 2،3 بار اخطار داده شده که اونم چون دیگه احساس شده شخص داره عمداً از این مسئله سوءاستفاده میکنه. اینکه حالا میگی بهت اخطار داده شده اکیداً انکارش میکنم چون اخطار رو فقط مدیرای ارشد میتونن بدن و خب اخطاری هم بابت این قضیه اصلاً ثبت نشده. اما اگه منظورت تذکره، مسئلش کاملاً جدا از اخطاره. تذکر رو هرکسی به هرکسی میتونه بده. تذکر به نوعی یه صحبت دوستانه هستش واسه یادآوری یه اشتباهمون. مثلاً شاید من مدیر ارشدم اشتباه کنم. یه کاربر تازه وارد هم حق داره بهم تذکر بده. یعنی اشتباهمو بهم گوشزد میکنه. دیگه بستگی به خودم داره اشتباهمو قبول کنم یا نکنم. فکر کنم الان واسه تو هم همچیم مسئله ای باشه که جایی اسپم کرده باشی و مدیری بهت تذکر داده باشه و اون تذکر رو فکر کردی اخطاره. سخت گرفتیش دیگه البته نمیدونم چی بوده چی نبوده. چون خیلی گنگ و نامفهوم صحبت کردی. فقط حدسی بوده که زدم. تو این مسائل مدیر و کاربر فرقی نداره. مثلاً اگه جایی می بینی مدیری اسپم کرده میتونی خودش شخصاً بهش تذکر بدی یا اگه نمیخوای میتونی گزارش رد کنی به مدیرای ارشد. کاربرد ابزار گزارش واسه همین هستش. حتی اگه کسی تو پیغام و اینا هم بخواد بی احترامی کنه بارها گفته شده که از ابزار مدیریت واسه گزارش دادنش استفاده کنید. با صحبتایی که کردی اسپم واسه مدیرا آزاده ولی واسه کاربرا نه به شدت مخالفم این مدل حرف زدن باعث سوءتفاهم و سوءبرداشت هم میشه و ایجاد حس منفی نسبت به مدیرا هم میشه. لطفاً اگه مسئله ای هست و اگه میخوای رسیدگی بشه خیلی شفاف و واضح باید بگی. حتی با اسم بردن شخص و جاش. خیلی مواقع این طرز فکرا براساس یه سوءتفاهم شکل میگیره درود بر شما آخه جز شما یک نفر دیگه هم عنوان مدیر ارشد انجمن رو داره واسه همین گفتم همگی شاید بازهم دوستان دیگه هم باشند نه محمدجان واسه من اخطار اومده یعنی موضوع پیام اخطار بوده نه تذکر........ 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ درود بر شماآخه جز شما یک نفر دیگه هم عنوان مدیر ارشد انجمن رو داره واسه همین گفتم همگی شاید بازهم دوستان دیگه هم باشند نه محمدجان واسه من اخطار اومده یعنی موضوع پیام اخطار بوده نه تذکر........ تو خصوصی هم گفتم اخطار چیزیه که تو پروفایل ثبت میشه و صرفاً یه پیغام خالی نیست. مثل همین مدالا که در کنار پیغامی که میاد، تو پروفایلتون هم ثبت میشه که مدال دریافت کردین. 8 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ تو خصوصی هم گفتم اخطار چیزیه که تو پروفایل ثبت میشه و صرفاً یه پیغام خالی نیست. مثل همین مدالا که در کنار پیغامی که میاد، تو پروفایلتون هم ثبت میشه که مدال دریافت کردین. مثل من که دریافت کردم خب این الان اسپم هست میتونید پاکش کنید 6 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ تو خصوصی هم گفتم اخطار چیزیه که تو پروفایل ثبت میشه و صرفاً یه پیغام خالی نیست. مثل همین مدالا که در کنار پیغامی که میاد، تو پروفایلتون هم ثبت میشه که مدال دریافت کردین. خب از این به بعد به موضوع پیام دقت کنین اگه تذکره بزنید تذکر نه اخطار 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ همه حق اسپم دارند حتی شما دوست عزیزولی اسپمم جا داره وسط بحث جدی نه که 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ اسپم برای مدیران آری برای کوروش نه :| :| :| درود بر همگی تاپیک میزنیم میان اسپم بارون میکنن حتی برخی از مدیرای تالارهای مختلف......بعد میان به من اخطار میدن که آقا اسپم نده بیایید جواب بدید دیگه این عدالته؟ هرچند فک کنم جوابی بدید و این تاپیک رو زود ببندید که زیر سوال نرید بعد پایین نوشته معلومه کیا ازت تشکر کردن 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ درود بر همگیتاپیک میزنیم میان اسپم بارون میکنن حتی برخی از مدیرای تالارهای مختلف......بعد میان به من اخطار میدن که آقا اسپم نده بیایید جواب بدید دیگه این عدالته؟ هرچند فک کنم جوابی بدید و این تاپیک رو زود ببندید که زیر سوال نرید :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): دوست عزیز نکته حائز اهمیت اینه که شما استاتر تاپیک خودت هستی و بعدش میشی شروع کننده اسپم تو تاپیک خودت که این باعث نابسمانی میشه چندین بار هم خدمتتون بصورت خصوصی توضیح دادم که اگر شما تو تاپیک خودتون اسپم نکنید دیگران هم به شما نگاه میکنن و اسپم نمیکنن ولی وقتی کسی وارد تاپیکتون میشه میبینه موضوع یه چیزه دیگس و پست ها یه چیز دیگه اونم پیرو اسپم های انجام شده شروع به اسپم کردن میکنه... امید است در سال جدید کم تر اسپم کنی 8 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ اسپم زدن اشکالی نداره..... به شرطی که.. درجای خود..این اسپم انجام بشه...من خودمو عرض میکنم. قبلا هم گفتم.. درسایتهای دیگه. تاپیک غیرتخصصی و تخصصی نبود. اسپم اسپم بود و تا سه مرتبه هشدار رو بهت میدادن. گوش نمیکردی تعارف نداشتن اخطار میدادن و اگه بیشتر میشد اخراج میشدن. اینم بگم... الان مد شده. کلا اخراج میشن.. با یوزر دیگه وارد میشن.. حالا بماند... من خودم به شخصه. مخالف شدید با اسپم درتاپیک های تخصصی هستم.. به خصوص تاپیک های. تخصصی مهندسی... و پزشکی..((و اصلا تعارف ندارم.. حتی برای دوست خودم..)) اسپم باعث میشه.. که فردی که بطور مهمان اومده. وارد سایت شده. این فکر به ذهنش برسه که این تاپیک .. مثلا تاپیک مقاله است .. چرا پس.. اینطور راحت شوخی میکنن.. راحت توهین میکنن. و چه راحت.. همینجوری اسپم میکنن... و طرز فکر خوبی در ذهن دوستان نمیمونه.. اسپم به موقعش.. هر تالار هم برای خودش یه گفتمان داره.. پاتوق مهندسان./محفل مهندسان/ گفتگوی به شدت صمیمانه/ چت سبز/ و هرچه دل تنگت میخواهد بگوید..... این محل ها برای اسپمه.. نه تاپیک تخصصی. تاپیک تخصصی جای تیکه انداختن. و اسپم نیست. دوست من.. سلامت عزیز اسپم در هر صورت اسپم محسوب میشه حالا برای مثال میگم اومدن اسم یه تالاری روی گذاشتن تالار گفتگوهای آزاد معنیش این نیست که میشه توش اسپم کرد نه، اتفاقاً اگر تالار گفتگوهای آزاد هر چه مطالبش به روزتر و بحث هاش مفصلتر باشه باعث پویای انجمن از همه لحاظ میشه ولی وقتی بحث هاش پر از اسپم باشه باعث رکود انجمن خواهد شد... حالا اون تالارهای هم که شما گفتی جای برای گفتگوی دوستانس نه برای اسپم 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ من با مجید موافقم ........من دوبار بخاطر این مدیرهای شیرین زبون که از مدیریتشونم سواستفاده میکنن اخطار گرفتم اون کسی که رو تاپیک ها نظارت داره نمی بینه شروع کننده اسپم کیه اونوقت میاد استارتر تاپیک رو جریمه میکنه یا اخطار میده خب به آدم بر میخوره دیگه حالا میری تو تاپیک همون جناب مدیر اسپم میکنی سه سوت میاد حذفش میکنه کلی هم دری وری میگه :icon_pf (34)::icon_pf (34): بنظر من مغلته کردن موضوعات اصلاً کار درستی نیست.... و من در پیرو درخواستی که از شما داشتم یادتونه چی به من گفتید ؟؟؟؟!! 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ خیلی بده از سمت مدیر بودن سواستفاده بشه و بگن مدیرم میتونم (یعنی هیچکاری نمیتونی بکنی میزنم تو سرت) میشه اون مدیری که یه همچین حرفی رو به شما زده معرفی کنی؟؟ 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ خب از این به بعد به موضوع پیام دقت کنین اگه تذکره بزنید تذکر نه اخطار کوروش عزیز درسته من باید تو سر تیتر متن پیامم میزدم تذکر نه اخطار ،ولی همینطور که ممد گفت اگه اخطاری داده بشه توی پروفایلت ثبت میشه ..........بعدش اینکه شما به کلیت موضوع توجه نمیکنی بعد میای به کلمه اخطار گیر میدی؟؟!!:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ اسپم برای مدیران آری برای کوروش نه :| :| :| درود بر همگی تاپیک میزنیم میان اسپم بارون میکنن حتی برخی از مدیرای تالارهای مختلف......بعد میان به من اخطار میدن که آقا اسپم نده بیایید جواب بدید دیگه این عدالته؟ هرچند فک کنم جوابی بدید و این تاپیک رو زود ببندید که زیر سوال نرید بعد پایین نوشته معلومه کیا ازت تشکر کردن خب الان با این حرفت میخوای چی بگی دقیقا شفاف بگو 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ دوست عزیز نکته حائز اهمیت اینه که شما استاتر تاپیک خودت هستی و بعدش میشی شروع کننده اسپم تو تاپیک خودت که این باعث نابسمانی میشه چندین بار هم خدمتتون بصورت خصوصی توضیح دادم که اگر شما تو تاپیک خودتون اسپم نکنید دیگران هم به شما نگاه میکنن و اسپم نمیکنن ولی وقتی کسی وارد تاپیکتون میشه میبینه موضوع یه چیزه دیگس و پست ها یه چیز دیگه اونم پیرو اسپم های انجام شده شروع به اسپم کردن میکنه... امید است در سال جدید کم تر اسپم کنی درود جاوید جان من استارتر بودم ولی شروع کننده اسپم دوستان بودند شما که داشتی حذف میکردی خب میدیدی کی شروع کرده الان که پاک شده من بگمم قبول نمیکنی اومدن گفتن تاپیکت تکراریه گفتن به درد اسپم دادن میخوره شب عید هم بود 7صفحه اسپم زدن 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ بنظر من مغلته کردن موضوعات اصلاً کار درستی نیست.... و من در پیرو درخواستی که از شما داشتم یادتونه چی به من گفتید ؟؟؟؟!! من مغلته نمیکنم واقعیته داداش شما اگه به منم ابزار مدیریتی بدی اسپم میزنم بعدش میام پاک میکنم زیر سوال هم نمیرم مثل بعضی از مدیرا که این حرکتو میزنن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده