Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ سلام به همگی تو این مسابقه یه اشتباه لپی پیش اومد که خب اشاره کرد مینا یوسفی. اینکه هرکس فقط حق یه انتخاب رو داره. که دوتا از بچه ها 2،3تا انتخاب کردن. متأسفانه باید بگم که فقط انتخاب اول این دوستان پذیرفته میشه. چون بالاخره پست اول شفاف تو بند 4 گفته شده بود دیگه یعنی Mehdi.Eng فقط انتخاب اولش پذیرفته میشه که همون دادن حق انتخاب به یکی دیگه بود (البته دومی هم که پوچ بود و واسش فرقی هم نداشت فکر کنم ) یکی هم *salamat* که سه بار انتخاب داشت که فقط دفعه اول پذیرفته میشه که اون انتخاب هم 100 امتیاز فروخت. یعنی دوتا جایزه دیگه یه جورایی به هدر رفت اینو خواستم توضیح بدم که اگه امتیازا تعلق نگرفت در جریان باشین واسه چی بوده. البته هنوز غیر از شارژ بقیه امتیازا داده نشده. پس پست اصلاحی مینا یوسفی به این شکل میشه: محمد منظورم همین بود 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ محمد منظورم همین بود ما خودمون قانونمندیم دیدی قبل اینکه بگی هم اعلام کردم 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ ما خودمون قانونمندیم دیدی قبل اینکه بگی هم اعلام کردم اصلا آخرشی خیلی لامصبی اصلا خیلی بی شرفی (با دید مثبت بهش نگاه کن) 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ من سلامت این مسابقه رو بشدت زیر سوال می برم 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ :icon_pf (34): مینا خانوم برداشت بد نکنی ها شوخی بود دارم فکر میکنم که چطوری تاپیک هام رو پاک کنم که دردش کمتر باشه. نیمه شب حمله کنم یا دم صبح که همه خوابند! خلاصه دارم نقشه میکشم چطوری حمله کنم بهتره 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ اصلا چه معنی میده که مدیر روابط عمومی انجمن با مدرک تحصیلی معماری چراغ خاموش تردد کنه؟ :w000: @Mohammad Aref 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ :icon_pf (34):مینا خانوم برداشت بد نکنی ها شوخی بود دارم فکر میکنم که چطوری تاپیک هام رو پاک کنم که دردش کمتر باشه. نیمه شب حمله کنم یا دم صبح که همه خوابند! خلاصه دارم نقشه میکشم چطوری حمله کنم بهتره نه بابا برداشت بد چیه نه بابا اصلا فکر نکن بهش دم صبح که همه خوابند! 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ اصلا چه معنی میده که مدیر روابط عمومی انجمن با مدرک تحصیلی معماری چراغ خاموش تردد کنه؟ @Mohammad Aref گیر دادیااااا اصلا چه معنی داره آقای خاص انجمن خاموش بیادو بره 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ گیر دادیااااا اصلا چه معنی داره آقای خاص انجمن خاموش بیادو بره خوب من خاص هستم بقیه که خاص نیستند 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ برا من رو چرا باز نمیکنین؟ چرا میخواین در نبود من حق من رو بخورین؟ کدومتون قراره حق من رو بخورین؟(مینا یا محمد):vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ برا من رو چرا باز نمیکنین؟چرا میخواین در نبود من حق من رو بخورین؟ کدومتون قراره حق من رو بخورین؟(مینا یا محمد):vahidrk: نفروختی ؟ 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ برا من رو چرا باز نمیکنین؟چرا میخواین در نبود من حق من رو بخورین؟ کدومتون قراره حق من رو بخورین؟(مینا یا محمد):vahidrk: مینا بود 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ اصلا آخرشی خیلی لامصبی اصلا خیلی بی شرفی (با دید مثبت بهش نگاه کن) :ws28::ws28: دید مثبت رو خوب اومدی 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ مینا بود تا وکیلم نیاد هیچ حرفی برای گفتن ندارم 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ نفروختی ؟ چرا با سوئیچ پراید حاضرم تعویض کنم غیر اون باشه نه!بازش کن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مینا بود مینا؟ دختر خوب این چیزا خوردن نداره..پسفردا میشه امتیاز منفی،اخطار،محرومیت ،میاد یقه ت میگیره 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ چرا با سوئیچ پراید حاضرم تعویض کنمغیر اون باشه نه!بازش کن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مینا؟ دختر خوب این چیزا خوردن نداره..پسفردا میشه امتیاز منفی،اخطار،محرومیت ،میاد یقه ت میگیره مبارکت باشه 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ گفته باشم سویچ پراید زیر 11 باشه آتیش به پا میکنم 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ مبارکت باشه 50 امتیاز! باز خوبه...انتظار تخفیف گردشگری و فروشگاه و یا حتی پوچ رو داشتم! گفته باشم سویچ پراید زیر 11 باشه آتیش به پا میکنم ملت چ پرتوقع می باشند! مث من قانع و کم توقع باش...سوئیچ پراید چیه! 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ 13 برای من رزرو کردم ،کسی نگاه چپ بهش نکنه البته لطفا و تو مسابقه خوشمزه هم شرکت کنید با اجازه این هم حتما.... 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ تا اینجای کار : سرکار خانوم سلامت 2امتیاز طلایی +300امتیاز گندم عزیز تخفیف از فروشگاه حنانه شارژ 1000تومنی پری ایمیل اختصاصی مهدی پوچ +حق انتخاب به شخص دیگه اشکان 10 امتیاز محمد 150امتیاز آقای بهره مند 50امتیاز 100امتیازJust Mechanic 150امتیاز Mr. Specific 1امتیاز طلایی +30امتیاز IEMAN آرزو شارژ 2000تومنی مبارک دوستان باشه من اول تشکر میکنم از مامان بابام که زحمت کشیدن و امکان تحصیل رو برام فراهم کردن ، بعد تشکر میکنم از خودم که با سعی و تلاش زیاد تونستم به این موفقیت برسم،و تشکر میکنم از برادران عارف که این تورنومنت نفسگیر رو برگزار کردن و همچنین از مامان مینا تشکر میکنم در آخر این جایزه رو تقدیم میکنم به حضرت آقا که با عنایات ویژه خودشون بانی اصلی این موفقیت هستند 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده