Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ انگار داری یواش یواش ساز مخالف میزنیااااباشه 35 35 مالِ من 120امتیاز ماِ شما مقایسه ADO و ADO.net غیر فعال کردن و بستن کلید شیفت در برنامه های اکسس اینم تایپیکای من همون 27 رو انتخاب میکنم خالیم باشه به قول اسماعیل پاکش میکنم:vahidrk: به به مهدی عزیز 27میگیرم 34بهت میدم با 30امتیاز این هم تاپیک های من:نرم افزار فارسی انتخاب تجهیزات تأسیساتی-ساران جلوگیری از برگشت جریان در لوله کشی آبرسانی شماره 22 رو باز کنید. پوچ باشه و یا یه چیز الکی، عملیات یکسان سازی با خاک اجرا خواهد شد دست شما مرسی آقای خاص 22 میخرم ازت 140امتیاز سیستم تعلیق خودرو فیلم های آموزشی از solidworks این هم تاپیکای من شماره ی 11 رو بدید برم 11 میخرم 100امتیاز 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ فروشی نیس. بده میخوام برم کار دارم 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ فروشی نیس.بده میخوام برم کار دارم خوب فکراتو بکن 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ خوب فکراتو بکن میخوام ببینم تا چ حد خوش شانسم.. پارسال ک افتضاح شد 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ میخوام ببینم تا چ حد خوش شانسم..پارسال ک افتضاح شد تا شب اجازه فکز کردن داری من پیشنهادمو دادم اگه نخواستی شب باز میشه 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ 35 11 میخرم 100امتیاز \hvsh پارسال 10 درصد تخفیف تور گردشگری برنده شدم به کارم نیمومد:| امسال فروشنده م میفروشم 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ \hvshپارسال 10 درصد تخفیف تور گردشگری برنده شدم به کارم نیمومد:| امسال فروشنده م میفروشم آفرین کار خوبی کردی 100امتیاز مبارکت باشه 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ درود به خواهرتون بگید 12 میگیرم 6بهش میدم مینا جان میگه همون 12... بهش گفتم اگه خوب نباشه از خودش یه چیزی میگیرم... 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ مینا جان میگه همون 12...بهش گفتم اگه خوب نباشه از خودش یه چیزی میگیرم... تا امشب مهلت فکر کردن داره اگه نظرش عوض نشد باز میشه 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ آفرین کار خوبی کردی 100امتیاز مبارکت باشه lvsd مرسی 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ 35 مالِ من 120امتیاز ماِ شما به به مهدی عزیز 27میگیرم 34بهت میدم با 30امتیاز دست شما مرسی آقای خاص 22 میخرم ازت 140امتیاز 11 میخرم 100امتیاز حس میکنم میخوای بهم لطف کنی. ولی نه. میخوام همینو ببینم. میخوام سریع تکلیف تاپیک ها مشخص بشه 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ حس میکنم میخوای بهم لطف کنی. ولی نه. میخوام همینو ببینم. میخوام سریع تکلیف تاپیک ها مشخص بشه اختیار دارید لطف چیه وظیفه اس باشه تا شب فکراتونو بکنید 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ 35 مالِ من 120امتیاز ماِ شما به به مهدی عزیز 27میگیرم 34بهت میدم با 30امتیاز دست شما مرسی آقای خاص 22 میخرم ازت 140امتیاز 11 میخرم 100امتیاز من قبول میکنم 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ اختیار دارید لطف چیه وظیفه اس باشه تا شب فکراتونو بکنید پیشنهاد بهتری نداری؟ مثلا 150 امتیاز و دادن حق یه انتخاب دیگه 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ بله که میدیم 17 برای پسر شما دستتون درد نکنه 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ من قبول میکنم آفرین پیشنهاد بهتری نداری؟ مثلا 150 امتیاز و دادن حق یه انتخاب دیگه آخرش 145 امتیاز خیرشو ببینی دستتون درد نکنه خواهش میکنم 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ آخرش 145 امتیاز خیرشو ببینی نه همینو باز کن بینم 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ تا اینجای کار : سرکار خانوم سلامت 2امتیاز طلایی +300امتیاز گندم عزیز تخفیف از فروشگاه حنانه شارژ 1000تومنی پری ایمیل اختصاصی مهدی پوچ +حق انتخاب به شخص دیگه اشکان 10 امتیاز محمد 150امتیاز آقای بهره مند 50امتیاز 100امتیازJust Mechanic 150امتیاز Mr. Specific 1امتیاز طلایی +30امتیاز IEMAN آرزو شارژ 2000تومنی مبارک دوستان باشه 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ سلام به همگی تو این مسابقه یه اشتباه لپی پیش اومد که خب اشاره کرد مینا یوسفی. اینکه هرکس فقط حق یه انتخاب رو داره. که دوتا از بچه ها 2،3تا انتخاب کردن. متأسفانه باید بگم که فقط انتخاب اول این دوستان پذیرفته میشه. چون بالاخره پست اول شفاف تو بند 4 گفته شده بود دیگه یعنی Mehdi.Eng فقط انتخاب اولش پذیرفته میشه که همون دادن حق انتخاب به یکی دیگه بود (البته دومی هم که پوچ بود و واسش فرقی هم نداشت فکر کنم ) یکی هم *salamat* که سه بار انتخاب داشت که فقط دفعه اول پذیرفته میشه که اون انتخاب هم 100 امتیاز فروخت. یعنی دوتا جایزه دیگه یه جورایی به هدر رفت اینو خواستم توضیح بدم که اگه امتیازا تعلق نگرفت در جریان باشین واسه چی بوده. البته هنوز غیر از شارژ 1000 تومنی بقیه امتیازا داده نشده. پس پست اصلاحی مینا یوسفی به این شکل میشه: سرکار خانوم سلامت 100 امتیاز گندم عزیز تخفیف از فروشگاه حنانه شارژ 1000تومنی پری ایمیل اختصاصی مهدی حق انتخاب به شخص دیگه اشکان 10 امتیاز محمد 150امتیاز آقای بهره مند 50امتیاز 100امتیازJust Mechanic 150امتیاز Mr. Specific 1امتیاز طلایی +30امتیاز IEMAN آرزو شارژ 2000تومنی 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ من سلامت این مسابقه رو بشدت زیر سوال می برم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده