a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ سلام مینا خانوم گل... عاقا من میخواستم 28 رو بگم که آرزو جون گفته بود... الان خواهرم گفته 12 اینم 2 تا تاپیک : صنایع های تک ایران، هاب لجستیکی بین المللی 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ [h=1]آشنایی با کرم EiseniaFoetida[/h] [h=1]مراحل مختلف فرسایش[/h] [h=1]بررسي تنوع زيستي باكتري هاي همزيست نخود (.Cicer arietinum L) از نظر توانايي تثبيت نيتروژن در استان خراسان[/h] اینم از 3 تا تاپیک من مینا جونی خرید فروش و تعویض هم نداریم... جز با سوئیچ پراید یا ی واحد آپارتمان 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ وای خدا یادم رفت گزینه انتخاب کنم 25 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ شرکت تو این مسابقه چجوریاس حوصلم نشد همشو بخونم یکی تو یک جمله خلاصه کنه من 27 رو انتخاب می کنم 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ وای خدا یادم رفت گزینه انتخاب کنم25 25 رو صفحه قبلی عباس انتخاب کرده بودا شرکت تو این مسابقه چجوریاس حوصلم نشد همشو بخونم یکی تو یک جمله خلاصه کنه من 27 رو انتخاب می کنم دوتا تاپیک تخصصی میزنی بعدش لینکشونو اینجا میذاری و عدد انتخابیتو میگی 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ 25 رو صفحه قبلی عباس انتخاب کرده بودا انگار داری یواش یواش ساز مخالف میزنیاااا باشه 35 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ مهدی جان حق انتخابتون باید به یه نفر اختصتص داده بشه بسیار خب اختصاص بدیدبه آرزو خانم ممنونم اقا مهدی.. شما به من لطف دارید.. من که جوایزمو دریافت کردم و بهترینش دادن انرژی میناجان به من بود که هنوز هنوزه درون من وجود داره...:hapydancsmil: این اتخاب ارزو چونه.. و به شمادادن.. اگر هم نخواستید. به خود ارزو جون تقدیم کنید مرسی دوست عزیزمن بسیار لطف کردید. من تاپیک زدم به نیت هدیههدیه رو هم پس نمیدن آقا مهدی دلسوزی هم نیست از اول هم قصد داشتم این کار امسال هم تکرار کنم خیلی ممنون .. متشکرم پس من حق انتخاب هم به شما هدیه میکنم .. شما هم درخواستمو رد نکن 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ سلام اقا این شماره 17 من چی شد ایا به من میدین یا نه 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ توووووف ۲۲ من رو باز کنید 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ 25 رو صفحه قبلی عباس انتخاب کرده بودا دوتا تاپیک تخصصی میزنی بعدش لینکشونو اینجا میذاری و عدد انتخابیتو میگی تو روحت این همه تایپیک تخصصی دارم ، چشتو بگیره:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ تو روحت این همه تایپیک تخصصی دارم ، چشتو بگیره:vahidrk: بقیه پستا رو نمیخونی، پست اولو بخون لااقل 3- مهمتر از همه اینکه تو 24 ساعت قبل از انتخاب عدد، 2تا تاپیک تخصصی زده باشین و لینکش رو به همراه عدد بذارین. واسه مدیرا تخفیف داده شده تو این قضیه و 3تا تاپیک تخصصی باید زده باشن تا بتونن یه عدد انتخاب کنن 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ بقیه پستا رو نمیخونی، پست اولو بخون لااقل خخخخخخخخخخخخخخ باوشه میذارم واست 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ میرم دو تا تاپیک تخصصی میزنم ولی اگر 22 پوچ بود یا بهم حال نداد پاکشون میکنم 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ [h=3]مقایسه ADO و ADO.net[/h] [h=3]غیر فعال کردن و بستن کلید شیفت در برنامه های اکسس[/h] اینم تایپیکای من همون 27 رو انتخاب میکنم خالیم باشه به قول اسماعیل پاکش میکنم:vahidrk: 8 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ این هم تاپیک های من: [h=1]نرم افزار فارسی انتخاب تجهیزات تأسیساتی-ساران[/h] [h=1]جلوگیری از برگشت جریان در لوله کشی آبرسانی[/h] شماره 22 رو باز کنید. پوچ باشه و یا یه چیز الکی، عملیات یکسان سازی با خاک اجرا خواهد شد 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ [h=1]سیستم تعلیق خودرو[/h][h=1]فیلم های آموزشی از solidworks[/h]این هم تاپیکای من شماره ی 11 رو بدید برم 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ منم اومدم http://www.noandishaan.com/forums/thread126143.html#post1383190 http://www.noandishaan.com/forums/thread126144.html#post1383191 شماره 25 مال من ... چون دارم میرم مسافرت و نیستم که پیشنهادای احتمالی رو سبک سنگین کنم خودم دو سه تا پیشنهاد میدم دقیقا مثل پارسال استارتر یکی رو انتخاب کنه :gnugghender: 25 مال من ... اگه مایل بودی یکی از پیشنهادای زیرو قبول کن: اولی: 100 امتیاز میگیرم به جای 25 شماره 36 رو انتخاب میکنم ... دومی: 50 امتیاز میگیرم و به جای 25 شماره 21 رو انتخاب میکنم ... سومی: هیچی نمیگرم و شماره 32 رو برمیدارم به جای 25 چهارمی: یه کارت شارژ 5 تومنی میگرم و همون 25 رو انتخاب میکنم من دارم میرم مسافرت ونیستم .... بعدا میام چک میکنم اصلا با این شماره حال نمیکنم عباس 25برای من 100امتیاز برای تو 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ سلام اقا این شماره 17 من چی شد ایا به من میدین یا نه بله که میدیم 17 برای پسر شما سلام مینا خانوم گل... عاقا من میخواستم 28 رو بگم که آرزو جون گفته بود... الان خواهرم گفته 12 اینم 2 تا تاپیک : صنایع های تک ایران، هاب لجستیکی بین المللی درود به خواهرتون بگید 12 میگیرم 6بهش میدم آشنایی با کرم EiseniaFoetida مراحل مختلف فرسایش بررسي تنوع زيستي باكتري هاي همزيست نخود (.Cicer arietinum L) از نظر توانايي تثبيت نيتروژن در استان خراسان اینم از 3 تا تاپیک من مینا جونی خرید فروش و تعویض هم نداریم... جز با سوئیچ پراید یا ی واحد آپارتمان وای خدا یادم رفت گزینه انتخاب کنم25 به به الهه جون دست شما مرسی 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ انگار 25 رو ی نفر انتخاب کرده قبل من.. محمد گفت منم تغییر دادم. شد 35:w16: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده