Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ با سلام خدمت همه دوستان نواندیش و تبریک سال جدید امسال هم مثل سال قبل این مسابقه رو برگزار میشه. یه جدول 36 خونه ای هست که آخر پست میذارم. پشت هرکدوم از اونا یه جایزه به عنوان عیدی هستش از امتیاز طلایی و کارت شارژ گرفته گرفته تا پوچ اما انتخاب عدد همچین مجانی هم که نیست امتحان کردن شانس هم خرج داره شرایط: 1- حداقل دارای 50 پست در انجمن باشه. (نه 50تا فقط اسپم ) یا عضو طلایی باشه 2- عضویت تو انجمن مربوط به قبل شروع این پست باشه 3- مهمتر از همه اینکه تو 24 ساعت قبل از انتخاب عدد، 2تا تاپیک تخصصی زده باشین و لینکش رو به همراه عدد بذارین. واسه مدیرا تخفیف داده شده تو این قضیه و 3تا تاپیک تخصصی باید زده باشن تا بتونن یه عدد انتخاب کنن 4- هیچ کس بیشتر از 1 انتخاب نمی تونه داشته باشه 5- احتمال داره انتخاب ها خریده بشه و تعویض بشه. شایدم بعضی وقتا اینکار انجام نشه. بستگی به وقت و حسش هست :4chsmu1: تقریباً چون قبلاً آمادش کردم (یک هفته قبل عید)، یادم رفته پشت عددا چی بوده، واسه همین نگاهم نمی کنم تا تو این خریدن و تعویض ها ذهنیتش روم اثر نذاره و جذاب تر باشه 6- نتیجه های نهایی انتخاب های هر روز، آخر شب همون روز یا نهایت فرداش اعلام میشه و اما مجموع عیدی هایی که این تو هستش رو بگم که فکر نکنین خیلی خفنه : یک شارژ 2000 تومانی - یک شارژ 1000 تومانی - یک ایمیل اختصاصی نواندیشان - یکیش 3 امتیاز طلایی - یکیش 2 امتیاز طلایی - دوتا یه امتیاز طلایی - یکیش 5درصد تخفیف گردشگری - یکیش 10 درصد تخفیف فروشگاه - دوتاش 5 درصد تخفیف فروشگاه - یکیش پوچ - یکیش 200 امتیاز - 2تاش 150 امتیاز - 3تاش 100 امتیاز و 3تا هم 50 امتیاز - 3تا 40 امتیاز و 3تا هم 30 امتیاز - 3تا 20 امتیاز - 3تا 10 امتیاز - یکیش دادن شانس انتخاب مجانی به یکی دیگه - یکیش هم زدن یه تاپیک تخصصی دیگه و داشتن یه شانس انتخاب دوباره. امیدوارم چیزی از قلم نیفتاده باشه. خب حالا شانستونو امتحان کنین، ببینیم خوش شانسای انجمن کیا هستن 39 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ پارسال ك برا من امتياز در اومد تا تاپيك هاي تخصصي رو بزنم(ممنون از لطفي ك نسبت به مديرا دارين) اين پست رزرو 10 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ میگم مینا جون من باید تو بخش منابع طبیعی تاپیک تخصصی زده باشم؟ من تو بخش ادبیات زدم اما منابع طبیعی 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ پارسال ك برا من امتياز در اومد تا تاپيك هاي تخصصي رو بزنم(ممنون از لطفي ك نسبت به مديرا دارين) اين پست رزرو امسال ایشالا سوئیچ پراید در میاد برات ما همیشه و در همه حال بفکر مدیران هستیم:hapydancsmil: میگم مینا جون من باید تو بخش منابع طبیعی تاپیک تخصصی زده باشم؟من تو بخش ادبیات زدم اما منابع طبیعی تاپیک باید تخصصی باشه برو کار کن تلاش کن :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ امسال ایشالا سوئیچ پراید در میاد برات ما همیشه و در همه حال بفکر مدیران هستیم:hapydancsmil: تاپیک باید تخصصی باشه برو کار کن تلاش کن :hapydancsmil: یه کار دیگه هم میشه کرد رشته م رو تغییر بدم 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ سلام یعنی بعد از این پستتون باید 50تا تخصصی تاپیک بزنیم؟ خوب زدیم. بزاریم کجا. این جدول رو کلیک میکنیم. باز نمیشه که؟ 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ راستی منم میتونم.. یا مختص مدیرانه؟ 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ سلام یعنی بعد از این پستتون باید 50تا تخصصی تاپیک بزنیم؟خوب زدیم. بزاریم کجا. این جدول رو کلیک میکنیم. باز نمیشه که؟ سلام خانوم گل:hapydancsmil: نه گلم منظور اینه کسایی میتونن شرکت کنن که نوشته هاشون 50تا به بالا باشه بعد از زدن این تاپیک شما کافیه 2تا تاپیک تخصصی زده باشید بعد لینکشو میزارید اینجا همرا با انتخاب کردن یه شماره از اون جدول که مختص شما میشه و زیرش جایزه هست هیچکس نمیتونه ببینه راستی منم میتونم.. یا مختص مدیرانه؟ بله عزیزم همه میتونن شرکت کنند:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ سلام خانوم گل:hapydancsmil:نه گلم منظور اینه کسایی میتونن شرکت کنن که نوشته هاشون 50تا به بالا باشه بعد از زدن این تاپیک شما کافیه 2تا تاپیک تخصصی زده باشید بعد لینکشو میزارید اینجا همرا با انتخاب کردن یه شماره از اون جدول که مختص شما میشه و زیرش جایزه هست هیچکس نمیتونه ببینه بله عزیزم همه میتونن شرکت کنند:hapydancsmil: سلام گلم. خوبه که ایول.. چه تاپیک جالب و خوشکلی.. الان میام دوتا تخصصی توپ میزارم... 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ ma ham mitunim?? bezanim بله شما هم میتونید جواب منو بده به تلافی دیشب اینجارو اسپم بارون میکنم چی میگی تومگه سوال پرسیدی؟ محض اطلاع بگم تو تالار خودم اسپم کنی به دقیقه نکشیده پاک میشه 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ بله برو صفحه اول تاپیک زدم:vahidrk: پاک کن انقد پاک کن جونت دربیاد :vahidrk: حالا ببینم من دارای این شرایط هستم یا نیستم خوب این الان سواله؟ خودت داری از خودت سوال میپرسی از من نپرسیدی که جواب هم میخوای 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ نخیر خطاب به تو بود حتما که نباید آخرش علامت سوال بذارم :vahidrk: اگه خطاب به من بود آره متونی شرکت کنی 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ خب چطوریاس باید انتخاب کنم ؟ اول باید 2تا تاپیک تخصصی بزنید بعد لینک اونارو بزارید اینجا و شمارتونو انتخاب کنید 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ مال من پارسال پوچ بود... شانسو میبینید؟؟؟؟ اونوقت بچه ها دلشون سوخت امتیازاشونو دادن به من یادش گرامی باد امسال سرعت ندارم پوجش برا خودتون 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ من تاپیک تخصصی در 24 ساعت که سهله، 24 هفته گذشته نزدم ولی انتخاب من عدد عزیز و جیگر خودم: 22 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ hala che juri sherkat konim لینک تاپیکایی که ایجاد کردید بزارید همینجا و شماره مورد نظرتونو انتخاب کنید 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ رزرو میشود بلکه شانس اوردیم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده