رفتن به مطلب

اینهمه آنلاین الان دارن چیکار میکنند :))

Eng.KouRosH

ارسال های توصیه شده

من موندم اینهمه آنلاین الان هست ولی هیچکس تاپیک نمیزنه چیکار میکنید:ws38::whistle: :ws3:

آقا گل گفتی. ولی من از جانب خودم شرمنده :ws42: راستش بیشتر درگیر یه سری کارای فنی هستم و میخوام از این تعطیلاتی که هست استفاده کنم تا ایشالا اوایل سال بعد یه تغییراتی تو صفحه اصلی و فروشگاهمون ایجاد کنیم و یه امکاناتی اضافه کنیم. واسه همین بعضی وقتا همینجوری فقط چراغم روشن میمونه یا مثلاً دیر می بینم پیغامایی که بهم داده میشه :ws3:

ولی خب در کل به شدت باهات موافقم. منم خودم اغلب مواقع دیدم که بچه ها فقط هستن :ws52: هستن ولی نیستن :ws3:

شاید خیلی مواقع نمیدونن چی بگن. یا صحبت و گپ دو نفره رو ترجیح میدن به گفتگوهای دسته جمعی

• Like 12
لینک به دیدگاه
من موندم اینهمه آنلاین الان هست ولی هیچکس تاپیک نمیزنه چیکار میکنید:ws38::whistle: :ws3:

آقا گل گفتی. ولی من از جانب خودم شرمنده :ws42: راستش بیشتر درگیر یه سری کارای فنی هستم و میخوام از این تعطیلاتی که هست استفاده کنم تا ایشالا اوایل سال بعد یه تغییراتی تو صفحه اصلی و فروشگاهمون ایجاد کنیم و یه امکاناتی اضافه کنیم. واسه همین بعضی وقتا همینجوری فقط چراغم روشن میمونه یا مثلاً دیر می بینم پیغامایی که بهم داده میشه :ws3:

ولی خب در کل به شدت باهات موافقم. منم خودم اغلب مواقع دیدم که بچه ها فقط هستن :ws52: هستن ولی نیستن :ws3:

شاید خیلی مواقع نمیدونن چی بگن. یا صحبت و گپ دو نفره رو ترجیح میدن به گفتگوهای دسته جمعی

توی یه تاپیک مشابه این موضوع و یه سری چیزای دیگه بررسی شد

اما متأسفانه به نتیجه ای نرسیدیم:hanghead:

• Like 9
لینک به دیدگاه

وقتی نیستی خروج بزن که آنلاین دیده نشی:ws3:بضی ها رمزشونو ذخیره میکنن وقتی میرن بعد 2ساعت هم آنلاین دیده میشن فکر میکین هستن ولی نیستن:ws3:

آقا ما که اعزامیم به خدمت مقدس اگه عمری بود باز در خدمت هستیم .....کلا درحین خدمتیم چه خدمت به انجمن چه به نظام :ws3::ws28:

• Like 7
لینک به دیدگاه
نیس پیج خودت بازه:ws28:

به نکته بس زیبا اشاره کردی ولی من جا اره بگم بنده دیدم یه سری میزنن رو مشاهده مکالمات تا ته همه چی رو در میارن (انتقاد سازنده:ws3:) این حرکتو زدم و گفتم حالا من میرم رو مشاهده مکا لمتتون و تا تهشو در میارم:ws3:چیزی که عوض داره گله نداره:w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 7 ماه بعد...

یه نفر عضو آنلاین داریم بقیه مهمونند. پیشنهاد میکنم اسم تالار رو بذازیم مهمانخانه گفتگوی آزاد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...
به نکته بس زیبا اشاره کردی ولی من جا اره بگم بنده دیدم یه سری میزنن رو مشاهده مکالمات تا ته همه چی رو در میارن (انتقاد سازنده:ws3:) این حرکتو زدم و گفتم حالا من میرم رو مشاهده مکا لمتتون و تا تهشو در میارم:ws3:چیزی که عوض داره گله نداره:w02:

درود

والا ما که چیزی واسه مخفی کردن نداریم بذار برن و ته توشو در بیارن :whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...