Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ من موندم اینهمه آنلاین الان هست ولی هیچکس تاپیک نمیزنه چیکار میکنید 17 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ از تاپیک های مفیدی که شما میزنید استفاده میکنیم 14 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ من موندم اینهمه آنلاین الان هست ولی هیچکس تاپیک نمیزنه چیکار میکنید آقا گل گفتی. ولی من از جانب خودم شرمنده راستش بیشتر درگیر یه سری کارای فنی هستم و میخوام از این تعطیلاتی که هست استفاده کنم تا ایشالا اوایل سال بعد یه تغییراتی تو صفحه اصلی و فروشگاهمون ایجاد کنیم و یه امکاناتی اضافه کنیم. واسه همین بعضی وقتا همینجوری فقط چراغم روشن میمونه یا مثلاً دیر می بینم پیغامایی که بهم داده میشه ولی خب در کل به شدت باهات موافقم. منم خودم اغلب مواقع دیدم که بچه ها فقط هستن هستن ولی نیستن شاید خیلی مواقع نمیدونن چی بگن. یا صحبت و گپ دو نفره رو ترجیح میدن به گفتگوهای دسته جمعی 12 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ کارهایی که یک مسئول روابط عمومی انجام میده 10 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ من موندم اینهمه آنلاین الان هست ولی هیچکس تاپیک نمیزنه چیکار میکنید آقا گل گفتی. ولی من از جانب خودم شرمنده راستش بیشتر درگیر یه سری کارای فنی هستم و میخوام از این تعطیلاتی که هست استفاده کنم تا ایشالا اوایل سال بعد یه تغییراتی تو صفحه اصلی و فروشگاهمون ایجاد کنیم و یه امکاناتی اضافه کنیم. واسه همین بعضی وقتا همینجوری فقط چراغم روشن میمونه یا مثلاً دیر می بینم پیغامایی که بهم داده میشه ولی خب در کل به شدت باهات موافقم. منم خودم اغلب مواقع دیدم که بچه ها فقط هستن هستن ولی نیستن شاید خیلی مواقع نمیدونن چی بگن. یا صحبت و گپ دو نفره رو ترجیح میدن به گفتگوهای دسته جمعی توی یه تاپیک مشابه این موضوع و یه سری چیزای دیگه بررسی شد اما متأسفانه به نتیجه ای نرسیدیم 9 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ من نمیگم فعالم ولی همیشه تاپیک هایی که میزنم مفید و کوتاه و بدرد بخوره 8 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ آقا گل گفتی. ولی من از جانب خودم شرمنده راستش بیشتر درگیر یه سری کارای فنی هستم و میخوام از این تعطیلاتی که هست استفاده کنم تا ایشالا اوایل سال بعد یه تغییراتی تو صفحه اصلی و فروشگاهمون ایجاد کنیم و یه امکاناتی اضافه کنیم. واسه همین بعضی وقتا همینجوری فقط چراغم روشن میمونه یا مثلاً دیر می بینم پیغامایی که بهم داده میشه ولی خب در کل به شدت باهات موافقم. منم خودم اغلب مواقع دیدم که بچه ها فقط هستن هستن ولی نیستن شاید خیلی مواقع نمیدونن چی بگن. یا صحبت و گپ دو نفره رو ترجیح میدن به گفتگوهای دسته جمعی وقتی نیستی خروج بزن که آنلاین دیده نشیبضی ها رمزشونو ذخیره میکنن وقتی میرن بعد 2ساعت هم آنلاین دیده میشن فکر میکین هستن ولی نیستن آقا ما که اعزامیم به خدمت مقدس اگه عمری بود باز در خدمت هستیم .....کلا درحین خدمتیم چه خدمت به انجمن چه به نظام 7 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ من موندم اینهمه آنلاین الان هست ولی هیچکس تاپیک نمیزنه چیکار میکنید تایپیک تکراری میزنن 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ تایپیک تکراری میزنن تلاشمون بی فایده است کارگر نمی افته 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ والا من که هر دفه بیام دس خالی نمیام البته اگه پیغامام بذارن 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ میان صفحشوونو میبندن هی من میگم بیا یه اسپمی چیزی هیچکی پا نیست 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ میان میبندم هی من میگم بیا یه اسپمی چیزی هیچکی پا نیست جان 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ جان تمرکز حواس ندارم منظورم بود پیج خودشونو میبنن نمیشه هی بریم بترکونیم و ... 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ تمرکز حواس ندارم منظورم بود پیج خودشونو میبنن نمیشه هی بریم بترکونیم و ... نیس پیج خودت بازه 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ نیس پیج خودت بازه به نکته بس زیبا اشاره کردی ولی من جا اره بگم بنده دیدم یه سری میزنن رو مشاهده مکالمات تا ته همه چی رو در میارن (انتقاد سازنده) این حرکتو زدم و گفتم حالا من میرم رو مشاهده مکا لمتتون و تا تهشو در میارمچیزی که عوض داره گله نداره 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ من موندم اینهمه آنلاین الان هست ولی هیچکس تاپیک نمیزنه چیکار میکنید یه نفر عضو آنلاین داریم بقیه مهمونند. پیشنهاد میکنم اسم تالار رو بذازیم مهمانخانه گفتگوی آزاد. 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۳ به نکته بس زیبا اشاره کردی ولی من جا اره بگم بنده دیدم یه سری میزنن رو مشاهده مکالمات تا ته همه چی رو در میارن (انتقاد سازنده) این حرکتو زدم و گفتم حالا من میرم رو مشاهده مکا لمتتون و تا تهشو در میارمچیزی که عوض داره گله نداره درود والا ما که چیزی واسه مخفی کردن نداریم بذار برن و ته توشو در بیارن 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۳ یه نفر عضو آنلاین داریم بقیه مهمونند. پیشنهاد میکنم اسم تالار رو بذازیم مهمانخانه گفتگوی آزاد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده