رفتن به مطلب

اینهمه آنلاین الان دارن چیکار میکنند :))

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

من موندم اینهمه آنلاین الان هست ولی هیچکس تاپیک نمیزنه چیکار میکنید:ws38::whistle: :ws3:

• Like 17
ارسال شده در

از تاپیک های مفیدی که شما میزنید استفاده میکنیم:ws37:

• Like 14
ارسال شده در
من موندم اینهمه آنلاین الان هست ولی هیچکس تاپیک نمیزنه چیکار میکنید:ws38::whistle: :ws3:

آقا گل گفتی. ولی من از جانب خودم شرمنده :ws42: راستش بیشتر درگیر یه سری کارای فنی هستم و میخوام از این تعطیلاتی که هست استفاده کنم تا ایشالا اوایل سال بعد یه تغییراتی تو صفحه اصلی و فروشگاهمون ایجاد کنیم و یه امکاناتی اضافه کنیم. واسه همین بعضی وقتا همینجوری فقط چراغم روشن میمونه یا مثلاً دیر می بینم پیغامایی که بهم داده میشه :ws3:

ولی خب در کل به شدت باهات موافقم. منم خودم اغلب مواقع دیدم که بچه ها فقط هستن :ws52: هستن ولی نیستن :ws3:

شاید خیلی مواقع نمیدونن چی بگن. یا صحبت و گپ دو نفره رو ترجیح میدن به گفتگوهای دسته جمعی

• Like 12
ارسال شده در

کارهایی که یک مسئول روابط عمومی انجام میده:ws3:

:w02:

• Like 10
ارسال شده در

آقا گل گفتی. ولی من از جانب خودم شرمنده :ws42: راستش بیشتر درگیر یه سری کارای فنی هستم و میخوام از این تعطیلاتی که هست استفاده کنم تا ایشالا اوایل سال بعد یه تغییراتی تو صفحه اصلی و فروشگاهمون ایجاد کنیم و یه امکاناتی اضافه کنیم. واسه همین بعضی وقتا همینجوری فقط چراغم روشن میمونه یا مثلاً دیر می بینم پیغامایی که بهم داده میشه :ws3:

ولی خب در کل به شدت باهات موافقم. منم خودم اغلب مواقع دیدم که بچه ها فقط هستن :ws52: هستن ولی نیستن :ws3:

شاید خیلی مواقع نمیدونن چی بگن. یا صحبت و گپ دو نفره رو ترجیح میدن به گفتگوهای دسته جمعی

توی یه تاپیک مشابه این موضوع و یه سری چیزای دیگه بررسی شد

اما متأسفانه به نتیجه ای نرسیدیم:hanghead:

• Like 9
ارسال شده در

من نمیگم فعالم ولی همیشه تاپیک هایی که میزنم مفید و کوتاه و بدرد بخوره :ws3::a030:

• Like 8
ارسال شده در

وقتی نیستی خروج بزن که آنلاین دیده نشی:ws3:بضی ها رمزشونو ذخیره میکنن وقتی میرن بعد 2ساعت هم آنلاین دیده میشن فکر میکین هستن ولی نیستن:ws3:

آقا ما که اعزامیم به خدمت مقدس اگه عمری بود باز در خدمت هستیم .....کلا درحین خدمتیم چه خدمت به انجمن چه به نظام :ws3::ws28:

• Like 7
ارسال شده در

تایپیک تکراری میزنن:whistle:

• Like 5
ارسال شده در
تایپیک تکراری میزنن:whistle:

تلاشمون بی فایده است کارگر نمی افته:hanghead:

• Like 5
ارسال شده در

والا من که هر دفه بیام دس خالی نمیام:ws3:

البته اگه پیغامام بذارن:w02:

• Like 7
ارسال شده در

میان صفحشوونو میبندن هی من میگم بیا یه اسپمی چیزی هیچکی پا نیست:whistles:

• Like 5
ارسال شده در
میان میبندم هی من میگم بیا یه اسپمی چیزی هیچکی پا نیست:whistles:

جان:ws38::ws3:

• Like 4
ارسال شده در
جان:ws38::ws3:

تمرکز حواس ندارم منظورم بود پیج خودشونو میبنن نمیشه هی بریم بترکونیم و ...

• Like 4
ارسال شده در
تمرکز حواس ندارم منظورم بود پیج خودشونو میبنن نمیشه هی بریم بترکونیم و ...

نیس پیج خودت بازه:ws28:

• Like 4
ارسال شده در
نیس پیج خودت بازه:ws28:

به نکته بس زیبا اشاره کردی ولی من جا اره بگم بنده دیدم یه سری میزنن رو مشاهده مکالمات تا ته همه چی رو در میارن (انتقاد سازنده:ws3:) این حرکتو زدم و گفتم حالا من میرم رو مشاهده مکا لمتتون و تا تهشو در میارم:ws3:چیزی که عوض داره گله نداره:w02:

• Like 4
  • 7 ماه بعد...
ارسال شده در

یه نفر عضو آنلاین داریم بقیه مهمونند. پیشنهاد میکنم اسم تالار رو بذازیم مهمانخانه گفتگوی آزاد.

• Like 2
  • 3 ماه بعد...
ارسال شده در
به نکته بس زیبا اشاره کردی ولی من جا اره بگم بنده دیدم یه سری میزنن رو مشاهده مکالمات تا ته همه چی رو در میارن (انتقاد سازنده:ws3:) این حرکتو زدم و گفتم حالا من میرم رو مشاهده مکا لمتتون و تا تهشو در میارم:ws3:چیزی که عوض داره گله نداره:w02:

درود

والا ما که چیزی واسه مخفی کردن نداریم بذار برن و ته توشو در بیارن :whistle:

• Like 1
ارسال شده در
یه نفر عضو آنلاین داریم بقیه مهمونند. پیشنهاد میکنم اسم تالار رو بذازیم مهمانخانه گفتگوی آزاد.

:ws3:

• Like 2
ارسال شده در
:ws3:

:ws52:

• Like 1
ارسال شده در
:ws52:

:whistle:

• Like 1

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...